返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

你既爛仔講話方式,顯示你既出身唔多好,生活素質條件差,
leefeng 發表於 2023/9/13 03:15

蘋果鬧橙: 睇你咁既死樣, 唔知衰, 鬼有人會揀你咩!
你都承認基督教徒黃屍係冚家橙?
知道佢敗下陣來,頻頻幫拖?
     ...
leefeng 發表於 2023/9/13 04:40

唔係幫拖,
係有過街老鼠.....人人喊小
又要做黃屍,又冇bno,你都嘥藥費咯!
leefeng 發表於 2023/9/13 04:43

做乜咁崇日? 忘記日本侵華國仇家恨咩
(或者係「字都未識」))
過街老鼠?>>>黑暴!
leefeng 發表於 2023/9/13 04:50

當日係叫曱甴
過街老鼠?>>>黑暴!
leefeng 發表於 2023/9/13 04:50

如我係「小」亞黃jim , 咁就唔係幫佢拖架喎

(你自己講乜都未清楚! 智障)
老鼠曱甴都是指黄屍黑暴
leefeng 發表於 2023/9/13 04:53

才是幾年前的事, 你夠膽死來纂改, 不要臉 (雖然你已經無乜臉)
你原來都承認亞黃jim係大智障,咁你係…超智障?
leefeng 發表於 2023/9/13 04:55

你真係要人兜口兜臉, 指, 篤住你塊面嚟先知係鬧你咩?!

B按: 我相信你唔係扮...你leefeng真係咁弱智
leefeng 發表於 2023/9/13 05:00

咁日後唔好再貼呢幅喇

貼米奇曱甴
leefeng 口啞咗??
(跟咗沙文去潛水)
扮 下  busy??
冇咗面又唔提?想轉移視線?
【弱智】【智障】【不要臉 (雖然你已經無乜臉)】【過街老鼠.....人人喊小】全 ...
leefeng 發表於 2023/9/13 05:24

唉.....乜你俾人用力唧...先出到少少野,.....得幾滴 (仲係二手既精句)
回覆  旁觀者

李瘋,這裡有人講你不對,快懟回去。
jimmychauck 2023/9/13 23:36 提交

旁觀者不承認中國要一黨專政才有今日繁榮進步。
有顛覆國家之嫌。
愛國瘋是否要對佢批評一下,割蓆!
旁觀者亦没有錯吖!
美國有民主黨,共和黨,自由意志黨、綠黨和憲法黨。
加拿大有自由黨、保守黨、新民主 ...
leefeng 2023/9/14 00:35 提交

你唔識乜嘢叫「一黨專政」
甲之蜜糖,乙之砒霜。
有人 ...
leefeng 2023/9/14 00:59 提交

你食緊蜜糖時都理下食緊砒霜嗰啲。
不要把蜜糖建立在別人的砒霜上
不要看他說了什麼,要看他做了什麼。
我曾經講過n次,以前的共產黨我也不喜歡。
鄧小平也是共產黨,沒有鄧小平,沒有開始今天的新中國。
leefeng 發表於 2023/9/14 00:59

呢種思想, 就好似話五百年一遇既黑雨過咗勒, 都唔需要點打理啲防洪, 排水設施, 由得排水渠俾垃圾塞住都唔使理咁
李世民呀,康熙呀,乾隆呀,咪「一黨專政」囉,慘得過人地「一黨專政」都盛世皇朝咧!
只要國富民強,話之 ...
leefeng 發表於 2023/9/14 01:52

咁落係慈禧太后到呢, 禍國秧民喎...
盛極而衰,衰極而盛,有乜出奇………
.
leefeng 發表於 2023/9/14 02:36

知會衰, 就要病從淺中醫喎
當你既癌症去到第四期, 醫都屣藥費嘎喇
姓賴啦你,管理一個公司幾千人都會有疏漏,何況14億人?

leefeng 發表於 2023/9/14 02:57

正因為有14億人, 唔好只因為有幾億人富起來便耍土豪
而且,不要忘記,英國管理咗香港nn年,竟然遺留下來冇防洪?冇排水設施?由得排水渠俾垃圾塞住?點解唔示威去問下你的英契爺啫?
leefeng 發表於 2023/9/14 02:57

你入伙26年喇, 今日塞馬桶水浸, 關上手業主乜事呢
仇富?
leefeng 發表於 2023/9/14 03:07

朱門酒肉臭,路有凍死骨..

無獨又有偶....路加福音中也有富翁與乞兒拉匝祿的比喻
高級模式 | 發新話題
換一個