返回列表 回覆 發帖

別人的善與惡怎樣影響我們的生命?

旁觀者支檑漿棍只留番特别招呼你疱疹B,插到你【滿肛紅】+【前後出屎標】!

. ...
leefeng 發表於 2021/3/8 07:50

插完俾你放入口到啜....豬古力味
哈!原來你已經啜過?天天啜?才知道有【豬主古力味】!=> 疱疹B

. ...
leefeng 發表於 2021/3/8 08:08

你知道屎很臭, 咁你又係咪天天都食屎?
不敢,不敢,每人均有其長處短處,老拙只是對妖教為害世人多些了解而已。 ...
旁觀者 發表於 2021/3/9 00:28

就是不了解自己國家的事: 如滿江紅當出師表

有說: 修身, 齊家, 治國, 才平天下
你自己修到一陀屎咁, 就話出嚟平天下
不敢,不敢,每人均有其長處短處,老拙只是對妖教為害世人多些了解而已。 ...
旁觀者 發表於 2021/3/9 00:28

不過你短短短短短短短短短短短短短短短短短短處與處不平衡
廢話一大堆!
leefeng 發表於 2021/3/9 11:38

係佢條野太長, 你無耐性去睇人講咗乜
妖徒當然唔鍾意嗌交,若在中世紀,唔再多講,早將「離教者之家」嘅反邪教者統統拉去燒死!
    「學」 ...
旁觀者 發表於 2021/3/10 23:29

呢個....你又點睇?

使唔使多講
自古至今,基督教的陣型都是靠強權、煽動來建立自己勢力。
抽刀斷水 發表於 2021/3/11 00:53

那你應看看一至三世紀時的教會是有甚麼「強權」

看掌如来神掌
上流寄生族 發表於 2021/3/11 00:54

啛............看招
狗陰白骨抓
基督教扮什麼可憐啫?
看清楚當這個基督教一旦得勢,有沒有放過異教和別人/別國/別族呢?
答案係:沒有 ...
leefeng 發表於 2021/3/11 02:44

挑..........
你一旦得勢有權時,  基督徒咪又係無好日子過囉

你又扮乜忍可憐咁呢

幸好你呢類人都好難出到位既
最多都係出嚟掟吓磚, 噴下漆, 砸下商戶玻璃既曱甴仔

.......天下還得以太平
「30年戰爭」(1618年-1648年):約800萬人死亡;

leefeng 發表於 2021/3/11 03:11

你唔使亂用啲死亡人數:八百萬, 幾多十萬....嚟為「宗教」戰爭上色既

以兩次世界大戰為例,
WWII 打咗六年咋.....已經死咗五千-八千萬

30年戰爭, 打30年先死八百萬, 你唔需要特登搬出嚟檯。
錄自《基督教是邪教嗎? 》
leefeng 發表於 2021/3/11 03:11

只不過你又唔知《基督教是邪教嗎? 》錄自甚麼來源囉
乜人都可以放資料上google,
逃出魔幻紀 發表於 2021/3/11 21:53

同樣, 乜野人, 亞福亞水都話可以寫書 (見圖)

最搞笑仲係有啲福福水水當係真到唔真既歷史嚟
兩次大戰是叧一回事,
旁觀者 2021/3/11 23:03 提交

「另一回事」這句睇黎幾好用。
咁三十年戰爭、十字軍又可唔可以「另一回事」?
最搞笑係「福福水水」正是將「聖經」「當係真到唔真既歷史嚟」。
旁觀者 2021/3/11 23:21 提交

以為個個基督徒都會把聖經當正係科學歷史書黎睇過啲人仲福福福水水水。
除了基督徒,根本没有任何人會把本垃圾(聖經)當科學歷史書黎睇,
你以上的句又錯唔晒,基督徒不單 ...
leefeng 2021/3/12 01:25 提交

你正是我講的那種福福水水
基督徒威・豪伊特說:
    「所謂的基督教人種在全世界一切地區對他們所能奴役的一切民族所採取的野蠻行為 ...
旁觀者 2021/3/11 23:16 提交

全世界有22億基督徒,呢個威豪伊特有咩特別,他說的算。
點解逃出魔幻講就不算?
咦?你上次不是吹牛有33億基督徒架?
乜依家變了22億基督徒呢?

究竟你承認你自己講大話報33億呢?
還 ...
leefeng 2021/3/12 02:13 提交

上次即係邊次?
無圖無真相
你有乜697证据话唔系《不是》個個基督徒都會把聖經當正係科學歷史書来睇
???
dilly !dilly !!!
【出色】
【广府话粗言秽语;;;;;;;;;屌你】!!
【出色】

【 ...
上流寄生族 2021/3/12 02:29 提交

你日話屌、夜話屌
除咗褲就唔曉點屌
对狗当然讲狗话
上流寄生族 發表於 2021/3/12 03:02

天主子為救贖人, 降生成人, 神成為人。講人話, 過人的生活。
你對狗講狗話, 係咪你自己都要先變做狗先得??

不過, 你天生已狗狗哋....都唔需要大變
你有乜697证据话唔系《不是》個個基督徒都會把聖經當正係科學歷史書来睇
???
dilly !dilly !!!
【出色】
【广府话粗言秽语;;;;;;;;;屌你】!!
【出色】

【 ...
上流寄生族 2021/3/12 02:29 提交

你日話屌、夜話屌
除咗褲就唔曉點屌
高級模式 | 發新話題
換一個