返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

回覆 554# 旁觀者

吖,好犀利呀,一個唔識字嘅識得用啲唔同嘅字去不停用性暗示試圖侮辱,真係好高水準呀。

吖又唔見呀kam出黎鬧,真係識做。

收皮啦,字都唔識嘅死藍屍。
回覆 555# dior13dior13

「書1:18」跟「民15:35」同一件事,咪又係你啲求求其其隨隨便便是是旦旦亂七八糟解經。
咁即係書1:18係指特例啦。

你從來都無力解說,每帖都係經文多過自己文字,所以你係唔識咩叫詮釋同解說。

我就每每都係拆入你嘅思路反駁你,你就從來做唔到任何反駁。用唔同嘅文字覆述自己立場唔叫做反駁㗎,叫做唚。廣東話黎㗎。

求求其其隨隨便便是是旦旦的解經,從不值我認真看待。

你除了亂貼非原文經文、重覆自己的癈話及謊話,忽悠別人的解說、呈清、提問,啥都不會。

放你看你看不見,跟盲子沒差。沒事不要再浪費我時間,直到你能回答我的問題,或指出我邏輯中的謬誤。
回覆 558# dior13dior13

以經文為準,連經文講啥都不清不楚求求其其隨隨便便是是旦旦亂講一通,便是你的水平。

你除了亂貼非原文經文、重覆自己的癈話及謊話,忽悠別人的解說、呈清、提問,啥都不會。

放你看你看不見,跟盲子沒差。沒事不要再浪費我時間,直到你能回答我的問題,或指出我邏輯中的謬誤。
回覆 561# 旁觀者

字都唔識,了無新意,除了侮辱外別無才能,切合死藍屍學歷及水平。
回覆 563# 上流寄生族

你地無力回應我任何論點,我何需任何新意?
回覆 566# 旁觀者

不是妄稱刵和華之人死得快,而是盲從者死得快。
旁觀者 發表於 2024/1/4 02:09

你字唔識,中文唔識,白話唔識,文言文唔識,google唔識,百度唔識,資料唔睇,口窒窒,連個你認為冇邏輯嘅你都講唔過,我已完全反駁你嘅論點,你當睇唔到繼續重覆自己說話,呢啲癈柴死藍屍你自己鍾意點講咪點講囉,我無需答你任何問題。
回覆 569# 旁觀者

我問過嘅,你冇一樣回應到,洗唔洗我列出黎?你有乜資格要我回應你咩鳩嗡嘅野?

你字唔識,中文唔識,白話唔識,文言文唔識,google唔識,百度唔識,資料唔睇,口窒窒,連個你認為冇邏輯嘅你都講唔過,我已完全反駁你嘅論點,你當睇唔到繼續重覆自己說話,呢啲癈柴死藍屍你自己鍾意點講咪點講囉,我無需答你任何問題。
回覆 568# dior13dior13

我每一樣都已反駁過你。你自己求求其其隨隨便便是是旦旦亂講一通,便是你的水平。

回覆 572# 上流寄生族

你中文好到反問句都唔識?佢唔識字我日日問佢佢都唔識答啦。你咁得閒列出佢已答左果啲吖笨,浪費我時間。
回覆 576# 旁觀者

日日隊你,你都答唔到啦,咩資格要我答呀?

字都唔識,返去幼兒園學疴尿算啦。
回覆 574# dior13dior13

你自己求求其其隨隨便便是是旦旦亂講一通,便是你的水平。除了亂貼非原文經文、重覆自己的癈話及謊話,忽悠別人的解說、呈清、提問,啥都不會。

回覆 581# 旁觀者

你字唔識,理唔識,中文唔識,文言文唔識,google唔識,百度唔識,我所有問你你都答唔識,我有咩需要答你?
回覆 580# dior13dior13

下而上效忠向外宣示可以構成法律?端的貽笑大方。

耶和華說:「申18:19」,摩西執行「民15:35 」,摩西傳給約書亞「書11:15 」,約書亞執行「書1:18 」。也就是然後的「書1:18 」不聽從你所吩咐他的一切話,「下而上效忠向外宣示」,就必治死他,乃耶和華的法律、律法!

報紙剪字式時空跳躍性前文後理無視邏輯混淆不清就構成法律。

求求其其隨隨便便是是旦旦亂七八糟解經,我的判語半字沒錯。

你自己求求其其隨隨便便是是旦旦亂講一通,便是你的水平。除了亂貼非原文經文、重覆自己的癈話及謊話,忽悠別人的解說、呈清、提問,啥都不會。

回覆 584# 旁觀者

你字唔識,理唔識,中文唔識,文言文唔識,google唔識,百度唔識,我所有問你你都答唔識,我有咩需要答你?
回覆 585# dior13dior13

連自己貽笑大方都引以為傲,真係又貽笑大方又大方。
回覆 588# 旁觀者

你字唔識,理唔識,中文唔識,文言文唔識,google唔識,百度唔識,我所有問你你都答唔識,我有咩需要答你?我提過嘅問題,你一係唔答一係唔識答,我有咩需要再有咩問題問你?
回覆 589# dior13dior13

你亂解一通,解出來的自己可以去行呀。

求求其其隨隨便便是是旦旦亂講一通,便是你的水平。除了亂貼非原文經文、重覆自己的癈話及謊話,忽悠別人的解說、呈清、提問,啥都不會。

回覆 593# 旁觀者

刵和華都寫得出,就收爹唔好同人講正字啦癈柴。
回覆 596# 上流寄生族

除左講,你仲識乜?嬴同輸兩個字,癈人都識打。繼續自嗨啦。

回覆 593# 旁觀者

話你有精神病就冇錯, 所有都係講緊你自己都未知.
教主就嚟"復臨", 有冇晚晚趷高屎窟吖, 主生命之根一嘢嘢"鐘"入你屁眼, 湧出活水, 就冚家蒙福(口架).
旁觀者 發表於 2024/3/15 22:48

㗎字都唔識打,收皮啦死藍屍,仲學人講正字。

話題要轉了嗎?
高級模式 | 發新話題
換一個