返回列表 回覆 發帖

地球的年齡

一粒肉眼也看不到的 COVID-19已搞到世界秩序亂哂大籠
beebeechan 發表於 2021/9/5 23:35

「救世主」唔係話有病俾鬼徒摸下就好咩?我哋都等緊你同魔幻紀摸好Mu變種病毒患者呢。
今次唔知會唔會都係咁,過幾年忽然間丁一聲乜事都冇。
逃出魔幻紀 發表於 2021/9/5 23:42

要等幾年都唔知死幾多人咯,我哋等緊你同BB仔摸好佢哋呢。
covid 唔死得,唔係疫苗藥物醫生救咗你,
係時辰未到,壽數未盡,上邊放過你。 ...
beebeechan 發表於 2021/9/6 13:45

又話「天堂」好嘢,叫人去。怎會又變成「上邊放過你」,先唔俾你去。
    這是個什麼邏輯呢?
查實在以為禱告就不用戴口罩打疫苗的是你。
beebeechan 發表於 2021/9/6 16:59

「你們奉我的名,無論求甚麼,我必成就,叫父因兒子得榮耀。」《約翰》14:13
    「若是你們中間有兩個人在地上、同心合意的求甚麼事,我在天上的父,必為他們成全。因為無論在那裏,有兩、三個人奉我的名聚會,那裏就有我在他們中間。」《馬太》18:19
    「禱告就不用戴口罩打疫苗」那是妖書的意思。
人要在世上做到身水身汗,攰到飛起才有兩餐。
你都未捱完,咁快就想埋單 ...
beebeechan 發表於 2021/9/7 01:26

為啥你唔去地盤義務搬磚搬瓦,做到過勞死,快啲上「天堂」?
以為自己好勁唔聽天主支笛
逃出魔幻紀 發表於 2021/9/7 09:32

你有聽過「天主」話咩?
    「將凡有氣息的盡行殺滅。」《約書亞記10:40》
    「上帝將他們(異族)交給你(以色列人)擊殺,那時你要把他們滅盡,不可與他們立約,也不可憐恤他們。不可與他們結親,……。」《申命記》7:2
    唔聽「天主」支笛,你可以見到自己下場,重發夢上「天堂」咁開胃?
    「你們因這一切的事,若不聽我,卻行事與我反對,我就要發烈怒,行事與你們反對。又因你們的罪,懲罰你們七次,並且你們要喫兒子的肉,也要喫女兒的肉。」《利未記》26:27
我觀點:反基者諗一千年都唔會諗得明嘅。
逃出魔幻紀 發表於 2021/9/8 13:35

反邪者真係諗一千年都唔明,點會信移鼠就會有「神蹟」跟隨?
    邪徒企係大炮面前俾反邪者開一炮,不就證明邪徒可以「永遠不見死」?
    邪徒可以移山倒海。將銀行金庫裏面嘅金條搬曬出來分俾窮人,不就證明了嗎?
    邪徒唔怕踐踏蠍子和蛇。放堆五步蛇、黑曼巴蛇、太攀蛇俾邪徒踩,不就證明了嗎?
    反邪者真係諗極都唔明,咁容易就能證明邪徒能行「神蹟」嘅事,點解你總唔肯出頭證明呢?
高級模式 | 發新話題
換一個