返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

有啲人的確有虐待戰俘的僻好
beebeechan 發表於 2023/6/30 09:55

字都未識, 與BB仔同一水平. "六年"大學?
一定係奉呢個腳凳為家傳之寶,所以聖經話等我使你仇敵作你的腳凳,係叫你愛仇敵如家傳之寶呀
jimmychauck 發表於 2023/6/30 08:25

一般人都知,腳凳係用來踩、被人糟質嘅。「家傳之寶」?既然咁好嘢,何不你來做腳凳,被大家來踩呀!你學的是斗轉星移!
幫人地高手答問題啦,喺度癈噏
jimmychauck 發表於 2023/6/30 23:50

字都未識就吹"六年大學"!
整天到晚反基,就活在自己的回音室裡,外面世界如何都沒興趣,連自己反的基到底是不是基也無從稽考
jimmychauck 發表於 2023/7/2 07:50

基督教就是邪教, 反基督教就是反邪教!
    只是邪徒躲在妖書這井裏就以為是一切, 跳出井外, 看看外面世界啦!
離教者之家是教內世界?
jimmychauck 發表於 2023/7/3 01:20

你連離教者之家是什麼性質都未知, 還是返回井裏稱王霸好了.
說真的, 你亦看不懂聖經, 廢帖少發
beebeechan 發表於 2023/7/4 21:24

你看的懂妖書咩?
妖書教你殺死親人, 妖書要你有問借貸的不可推辭, 你有聽話咩?妖書話鬼徒可以移山倒海, 你為啥唔將南非礦場嘅鑽石黃金搬來, 使咁戇鳩當孩子王?
我初看時也只以為是講講而已
現在看版上的幾個...上, 旁  lee, dior...真是有點同意 領悟了。
原來, 我一早便有了
beebeechan 發表於 2023/7/4 23:05

字都未識, 牠賜你的是文盲, 和屁眼教主一樣謊話連篇, 而且亦不知恥字為何物!
漢堡飽這個譯名
the term "burger" is a more general term that refers to any sandwich made with a pat ...
beebeechan 發表於 2023/7/4 23:32

字都未識, 返去幼稚園啦!
呢到那幾條友啲文化水平, 又真是這樣的
beebeechan 發表於 2023/7/4 23:55

字都未識, 連幼稚園雙低B班都未到!
咁即係指驟眼睇, 我都幾有文化, 而且係比你高好多?
beebeechan 發表於 2023/7/5 01:18

字都未識, 同屁眼教主一樣, 吹牛就有"文化"嘞.
武林中尋能交手之人實為艱難
jimmychauck 發表於 2023/7/5 19:20

屁眼教主就賜鬼徒天下無敵, 結果一嘢便被拉去釘十字架, 嚇到賴屎, 還大叫救命.
十幾個基督妖徒被伊斯蘭教徒拉去斬首,  ngair 都冇得ngair, 認真無敵!
無可否認, 妖徒吹牛就大家都公認第一.
你呢啲入壇不讀帖的野狗..一定睇唔到老師這帖就是衝著你的:
beebeechan 發表於 2023/7/5 23:30

你爺爺不知你胡說什麼! 講東講閪就最叻.
你媽一直以來都吃藥了, 可是糖尿病到現在一直都還沒好....為甚麼你又不去埋怨西醫/中醫?
beebeechan 發表於 2023/7/6 02:36

屁眼教主就爆響屁眼話有病俾鬼徒摸下就好, 唔爆粗鬧屁眼教主吹牛,  為啥埋怨西醫/中醫?
我媽媽一直以來都信仰耶穌基督,可是糖尿病到現在一直都還沒好,是不是也不靈驗了? ...
dior13dior13 發表於 2023/7/6 00:59

莫再信邪教了, 對她一點好處都没有.
這裏有兩劑治糖尿病湯, 不妨試試.
1. 牛蒡根10g、黃茋10g、桑葚10g,煮20分鐘,再加菊花3g煮2分鐘。
2. 金銀花、菊花、黃茋10g、桑葚乾倒入餋生壺煮20分鐘。黃茋不宜多放,多煮一會效果更佳。
我係笑緊佢連個「養」字都唔識寫...叫佢同我一齊返去讀幼稚園
beebeechan 發表於 2023/7/7 22:40

餋是餋的異體字,算啦,就升你入低B班。
https://zidian.qianp.com/zi/%E9%A4%8B
倒是個”茋”字是錯字,原本是”芪”,但字庫裏没這字,打不出來,只能借用。你爺爺就教你識多個字啦。
你真係好亞當, 擸塊無花果葉嚟遮醜。
既然你個字庫冇「芪」呢個字, 咁點解突然間又「芪」到出嚟?
...
beebeechan 發表於 2023/7/8 21:34

那是從網上copy過來, 也許是來自簡體版字庫, 即使是繁體字庫, 台灣版與港澳版也有不同.
    你有"批"過咩? 你根本唔識, 係你爺爺講出來, 教下你而已.
無教育文化既人寫錯哂啲字都可以話係「進步」嚟
beebeechan 發表於 2023/7/9 00:54

你爺爺教極你都唔識, 錯字繼續寫, 一的進步都冇, 又要將你降回雙低B班.
哇....原來你一早知是可以copy 過來..
咁一開始時你又唔copy? 專登用個錯既? ...
beebeechan 發表於 2023/7/9 00:56

你爺爺冇你咁得閒, 對你呢種冇料嘅東西(屁眼就有猛料), 無需多費時間.
原來真的會有人是為黑道賣命的
beebeechan 發表於 2023/7/9 20:48

有"三十三億人"為黑道賣命呢.
你仲對我屁眼好有興趣
beebeechan 發表於 2023/7/9 02:57

你爺爺就唔好呢味嘢, 對你屁眼有興趣的是"神父"同擂漿棍!
高級模式 | 發新話題
換一個