返回列表 回覆 發帖

精彩! 現實間諜戰

老美攪咁多野都係怕別人注意佢內部的亂七八糟,
十足基督教的做法一樣,判你有罪就可以名正言順割下韭菜!

例如美國沒收俄富豪私有財產,【價值觀】在利益面前根本不值一提。
這種無本生意沒收利益太大了,
他們在這個巨大的利益面前根本壓制不住他們的傳統血脈,
反正他們現在覺得全世界就他們拳頭大,
大不了再像以前一樣,放火搶完再靠話語權重塑西方價值就行了。

基督教一樣首先打鳩殘你,滅你族,滅你冚家,洗腦你的小孩,強搶掠奪蠶食完畢,大功告成,然後說「主愛你」!

講到做Spy,基督教已經是食髓知味,熟手技工了!
基督教配合老美主人,合作無間,
想想中國在在整個西方的資產有多少,中國本土的礦產資源、產業鏈、金融和市場…真是一塊肥美的五花腩。
把中國打造成Spy/魔鬼,基督教和老美都出師有名,用驅魔手段來沒收搶掠奪了。

老美沒有了Spy和基督教沒有了魔鬼和罪一樣,再沒有存在的價值。
基督教和他爸是靠惡起家的,桐油埕始終都係裝桐油,
一個燒科學家以強權控制人的邪教,會變好人?信者必死,而且唔知點死!

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
所以而家敗L曬佢, 五花腩變豬頭骨, 唔怕畀人搶

此計就係19/36 釜底抽薪
沙文 發表於 2023/3/12 02:10

不要覺得沒有這個可能,中國企業已經開始從美大規模退市,
減持美債這些方向標不只說明一個問題,就是把五花腩變豬頭骨。
殺雞取了金疍,老美以後咪怨自己笨囉!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
梗係老美笨啦。現時貴國國力最強已無敲手,天下歸心。只要務必繼續堅持,老美難以望您項背。記得千祈要不動 ...
沙文 發表於 2023/3/12 14:23

小弟既個人的小人物淺見係咁嘅;
世界只是需要做生意,和平共存,風調雨順,國泰民安!

我不否認初始中共的江菁的確該死,
害了好多人,最後一樣要被問罪,死L埋,抵L死。

我的祖伯公亦是被鬥地主而死的。
不過我會分清,憎恨江菁同憎恨中國係兩回事,起碼中國冇殖民過任何國家,還算ok啦。

既然我個貓樣同件殼係中國欵式,冇得揀,只能望中國好,我們才會好!
當然亦不排除仍然有好多低質素的中國人,但是畢竟我遇見有素質的中國好人亦是不少的。

但,我肯定唔會去跟個精神病耶稣做奴才!

老尾呢就一日四處挑起戰火,炸到啲男女老幼一個不留,學基督教一樣,唯恐天下不亂?
十足十大話古仔耶禍華一樣,教導信徒要用洪水浸死不服從的人一模一L樣?
身為腫桶的一個二個基督教徒,一個又話要發動十字軍。一個又大話連篇又打重關稅(結果害番自己老尾人民,基本智識白痴成咁,真是無言)。一個又話要滅台來讓中國知道他的利害,信了耶穌教的國和教徒全都是瘋子!

中國國力弱時,被人瓜分,西方當然騎騎笑!
中國好起來喎?梗係唔得啦,耶穌都教落:除以色列人之外,異邦人全都係狗!

所以為了唔做以色列人隻狗,還要係異邦狗,我當然寧願揀番做一個堂堂正正既中國人比較妥當。

我都希望中國國力強,起碼唔使做亡國奴先啦,
另外,目前中國是唯一做着維繫世界和平的國家,
至于喜歡暢銷軍火打仗的老尾同以色列猶太人肯定唔happy!

唔好打仗,股票上升,得閒去下各國同中國旅遊古蹟勝地,吃喝玩樂,開心婚嫁,個個開枝散葉,世界科技共享,文化交流共享( 基督邪教創作垃圾除外!!!)

應該是我們小人物最基本的期望了吧? !

.
咁您應該好心涼,咁肉緊做乜L嘢
沙文 發表於 2023/3/13 03:41

心涼?
矽谷銀行暴雷倒閉,美國金融業大地震!
我啲股票就唔慌唔涼囉。
我呸你哩!!

(1)中國共產黨不殖民..是強佔
中共在1951年以武力強迫西藏簽署「中央人民政府和西藏地方政府 ...
beebeechan 發表於 2023/3/13 03:32

你既講法同Quebec要退加,英國要脫歐一L樣!
邊個攪西藏同蒙古獨立架?自己睇咧!

中國係多民族的國家,漢;滿;蒙;回;藏.五族共和共存已經N年啦。

邊個黑手攪分化,心照啦,咪又係你們基督教徒!
攪完西藏,攪蒙古,現在又攪新疆?

你們基督教美國,一樣有黑種,有白種,幾不下數十種白種,為世界中民族最多的聯合體。
如果照你們基督教徒的陰謀歪理來做,你們一樣是在殖民黑人,英國人、荷蘭人、德國人、法國人。
亦應該讓這些民族個別獨立自治吖!

不如把美國分開一塊一塊來讓黑人,英國人、荷蘭人、德國人、法國人獨立才是人權和人道啵!

屌,基督教徒咪向中國指指點點玩分化就L叻,自己讓黑人,印弟安人獨立自治就L避? !

乜中國有將西藏人,蒙古人,新疆人滅族咩?有強迫佢地信教?
如果俾你基督教得逞,到時你發誓會讓西藏人,蒙古人,新疆人信番佢地自己的教吖?還是一定要信基督教?講!
唔敢講你bbchan就係正契弟!

.

屌!您忠君愛國唔買A股B股居然買nyse nasdaq邪惡尾帝股
沙文 發表於 2023/3/13 04:09

割老美韭菜吖馬!
我呸你哩!!

(1)中國共產黨不殖民..是強佔
中共在1951年以武力強迫西藏簽署「中央人民政府和西藏地方政府 ...
beebeechan 發表於 2023/3/13 03:32

你基督教徒買賣奴役黑人,屠殺滅族印弟安人,不知有沒有人權同人道呢下?

.
leefeng 俾人少到唔敢出聲?
beebeechan 發表於 2023/3/13 04:21

你已經被黑人印弟安人的冤魂向你追討人權人道晚晚少同插你屁股?

.
我挑你哩
Quebec 係自願加入加拿大聯邦架喎, 仲係成立聯邦發起人之一
另外, 加拿大聯邦無逼Queb ...
beebeechan 發表於 2023/3/13 05:04

係囉,點獨立呢?又冇逼害佢地?只不過係咁意殺幾百萬,順便強姦一下之馬!

其實講美國加拿大或澳洲買賣,殺和強姦黑人同原住民係錯既,
應更正為是基督教/徒買賣,殺和強姦黑人同原住民!
人權呢?人道呢?種族滅絕的事實擺在眼前,基督教徒你們還有面目出來賊喊捉賊?

我挑你哩
Quebec 係自願加入加拿大聯邦架喎, 仲係成立聯邦發起人之一
beebeechan 發表於 2023/3/13 05:04

係囉,點獨立呢?又冇逼害佢地?只不過係咁意買賣幾百萬,順便殺下,強姦一下之馬!

其實講美國加拿大或澳洲買賣,殺和強姦黑人同原住民係錯既,
應更正為是基督教徒買賣,殺和強姦黑人同原住民!
人權呢?人道呢?種族滅絕的事實擺在眼前,基督教徒你們還有面目出來賊喊捉賊?

我挑你哩

你們基督教/徒挑撥離間中國莫須有的事情有L用咩?
你們基督教/徒的確係滅族原住民,買賣黑人,殺人強姦,性侵小童啵?
究竟是你個人唔知醜吖,或是基督教/徒唔知醜呀?

.
我挑你哩
不如一人一票投票新疆, 西藏, 內蒙可唔可以獨立丫

講到挑少妖屌,自然有上流寄生族招呼你!

你們基督教教徒亦不如一人一票投票要不要 閹割神父牧師丫!
你們基督教教徒亦不如一人一票投票要不要讓黑人獨立自治丫!

中國係各族和平共存的一個國家,不分家,不分裂!

你們基督教/徒 當然想新疆,西藏,內蒙獨立啦,方便你們個別滅族擊破要強迫信基督教了,對不?
問你如果俾你基督教得逞,
到時你發誓會讓西藏人,蒙古人,新疆人信番佢地自己的教吖?還是一定要信基督教?講!
唔敢答你bbchan就係承認你自己係正契弟!

.

習大人唔知幾時可以搭C919外訪, 真係十分心急
唔好畀Air force 1威曬
沙文 發表於 2023/3/14 17:57

習大人唔使外訪,有基督教徒想拜訪都冇機會!
習總可以坐C919去新疆, 西藏, 內蒙威住先...
去歐, 美就唔得, 仲未攞到歐, 美航空局適航証 ...
beebeechan 發表於 2023/3/14 23:25

學下睇清楚真正的新聞事實同時局先啦,呀bbchan契弟!
歐, 美現在請求?放話?揚言?自言自語?發夢?想見習大人,都冇人穌佢地!
美航空局適航証 ? ? ?
全球交易已經慢慢不受美元玩啦,洗L你張適航証 ?
做人可以發下夢,做契弟就要乖乖聽大佬話,咪亂吠!

.
屌您唔好亂來。
龍體有咩冬瓜豆腐您擔當得起嗎?
,sources%20on%20Chinese%20social%20media ...
沙文 發表於 2023/3/14 23:57

啱啦,龍體當然一定必須要保重的啦!

任何飛機都必要經過返複測試才可以飛/賣!
千祈不要好似老美出產果架爛鬼波音737,
肯定係之前冇做足返複測試就賣,得閒冇事又發生事故,害人不淺。

法國機械不嬲出名架啦,Airbus Helicopter威盡全球,
又係肯定之前冇做足返複測試就用,卒之一路停飛咗12年。

美航空局適航証咩?真是濕濕碎。全個領空你老美玩晒?

美國太空站一話唔歡迎中國加入咩?
中國又自己整個更大更好的太空站【天宫】出黎!

話唔俾中國用GPS咩?
中國又自己整個【北斗】出黎!

話唔賣芯片俾中國咩?
唉,又迫中國自己研發,不過唔知遅些中國出埋芯片,
美國啲芯片要賣給乜水呢?

當契弟基督徒bbchan新聞觸角咁L遲鈍,
還在好L proud美國航空局唔發適航証的時候,肯定是坐在井中望住個天定啦!

被譽為地球“兩大天眼”之一的美國 【口徑304.8 米】阿雷西博射電望遠鏡於2020年當地時間12月1日完全損毀坍塌。

如今觀測深空只能靠僅存的“中國天眼口徑500米”FAST射電望遠鏡

有啲人成日閉門幻想中國己經好很強大咁....中哂北京洗腦術

「全球交易已經慢慢不受美元玩啦」
實際圖畫就 ...
beebeechan 發表於 2023/3/15 00:41

呀契弟bbchan,全球可能目前重未,不過同中國交易,已經開始要用人民幣啦!
中國是否己經好很強大,咪自己睇囉,
遲啲中國踢曬你耶穌教出中國,你咪慢慢enjoy碌雷漿棍插你屁股啦!

.

實際圖畫就 ...
beebeechan 發表於 2023/3/15 00:41

北京洗腦術唔怕中,
千祈不要中基督教洗腦術呀!
中咗基督教洗腦術,老人會被打被燒,小孩會被性侵強姦,
祖宗十八代要亂倫才生到你出來,一得罪個耶穌會鏟你冚家,滅你九族!
神父牧師會搬入你屋企同你共眠老婆仔女,共享你份身家,
然後派張「天堂」期票等你死L咗先至有用!

.

實際圖畫就 ...

咁L叻,唔使爆四間銀行啦!
契弟bbchan啲料真係屎,性侵小童你就叻!
上邊條leefeng 袜L都唔識, 吔文又吔武
beebeechan 發表於 2023/3/15 01:01

上邊條契弟bbchan襪L都識,熟讀聖/性經教導:又識性侵小童,又識殺人滅族,又識講大話騙人財產,又識打殺老人,又識反中國政府,真係乜都識!

實際圖畫就 ...

契弟拎2013- 2018數據?
USA應分裂為USB,USC,USD . 獨立自治
普京係叻人, 一早睇通睇透, 玩殘歐洲佬, 歸邊阿爺,拉埋中東佬, 全球最有米嘅鑽石組合

普京稱美國正在步蘇聯後塵 即將重蹈帝國覆轍 | 香港01
https://www.hk01.com/article/634 ... utm_medium=referral

高級模式 | 發新話題
換一個