返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

回覆  leefeng

芝加哥市區一兩房都係1000頭,人均1500俾唔起?上網一搜就知,租金都未够真係智障先講得出。
jimmychauck 發表於 2023/9/15 05:12

芝加哥?
我講的是加州啵!
人均1500US,除1000US住,
500US衣食行?難怪要自己下廚。

你既然住過外國,使乜需要上網查先至知道?
你既然十分老定,唔使慌失失叫人收皮吖?
咁驚青做乜呢?

bbchan又講緊你:

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng
温哥華平均17.9一餐
快餐平均11.78一餐
一個漢堡自己做5.44一餐
jimmychauck 發表於 2023/9/15 05:12

又係上網査?
快餐?
乜唔係六菜一湯咩?
啤酒呢?
and no tips?
自己做漢堡?
既然有個買賣磚頭揾錢的水喉父親射住,使乜咁委屈自己呀?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
嚴正澄清

我是在講你 ----> 屎尿feng!
beebeechan 發表於 2023/9/15 06:02

你都啱用!
回覆  leefeng
茶記最貴6/7十蚊一餐,麥當勞3/4十蚊一餐

已經是n年的價錢啦!
想上網查價吹牛,應該睇清楚日子,懂不?

.
回覆  leefeng
我喺香港住咁耐,又喺外國住過,會唔知價?

你喺外國住過?
有人信冇?靠上網查價錢的【住過】?真是可疑!
粗言小心囉:
回覆  leefeng

我六菜一湯比較左六菜一湯啦,你話外國抵食嘛,你咪日日食囉。
我用快餐咪比快餐,你唔識邏輯唔識答都唔係第一日,其實你可以再癈啲㗎。
你外國咁舒服,唔好委屈自己返中國啦。
所以有外國人做,做龜都唔好做中國人委屈自己呀。
jimmychauck 發表於 2023/9/15 06:13

我發覺你特喜歡無中生有,例如:紅字。
已經不是第一次,是n 次之多!
乜我有講過外國抵食咩?自導自演!
你究竟識唔識睇别人的回應架?還夠膽話人冇邏輯唔識答?
你都叫自己廢青囉,俾你廢飽佢啦,
我係有為青年,唔會同你一般見識!

乜返中國好委屈咩?唔係啵,十分享受吖!
長命富龜我一定做硬,而且中外通吃!
你慢慢做你的廢青啦,唔阻你!

.
佢leefeng依家已經好廢,有辱國體。
再廢就要派海外公安「叫佢收聲」 (用「勸籲」好啲) ...
beebeechan 發表於 2023/9/15 06:38

bbchan 咁落力為jimmychauck敲鑼打鼓,值得jimmychauck賞隻bbchan狗一個屁!

回覆  leefeng

所以有啲人低能仔自己講過乜都唔L知,以為人地唔記得?不停不停自打嘴巴?大概是類近 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/15 08:14

既然覺得對方低能,你自己又說個不停,在表示你比對方更低能?
乜你好L得閒?
講完食野,講樓盤?
繼續同你呢種死纏爛打,無中生有,自導自演既精神病人講落去就真是 on L 9 啦!
你繼續自言自語,冤鬼上身啦!
你把口實在太過賤,賤到令人討厭!

首先睇吓邊個自己開始講食野,講租金,再學埋自己神明移形換影,就知邊個係低能仔。
...
jimmychauck 發表於 2023/9/15 21:32

高級模式 | 發新話題
換一個