返回列表 回覆 發帖

耶穌閃電22連鞭絕技

回覆 142# 旁觀者

打錯字與唔識字明眼人一看便知,全網卻只有你一直混淆,你是想說自己不是明眼人嗎?

刵耶 SJLN SJNL
挑逃 QLMO YLMO

錯兩個鍵,就叫打錯字。
錯一個鍵,就叫唔識字。

呢啲咪你眼唔明嘅人嘅睇法囉。

https://paulgraham.com/disagree.html
Even as high as DH5 we still sometimes see deliberate dishonesty, as when someone picks out minor points of an argument and refutes those. Sometimes the spirit in which this is done makes it more of a sophisticated form of ad hominem than actual refutation. For example, correcting someone's grammar, or harping on minor mistakes in names or numbers. Unless the opposing argument actually depends on such things, the only purpose of correcting them is to discredit one's opponent.

所以反映左,其實你係無法反駁其他野囉。
回覆  旁觀者
刵和華都寫得出,你根本唔識字,講咁多柒野做乜Q?
jimmychauck 發表於 2024/4/14 05:36

打錯字與唔識字明眼人一看便知, 你個神經佬, 攞住個打錯字嘅字, 重重覆覆, 語無倫次, 證明你無嘢好講, 心虛膽怯而已.
    嗱,呢D就係唔識字嘞︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。你係中國「藉」。
回覆 140# leefeng

證據無須攞出來俾你,國安自己會保留。

ON9爛屍冇種,冇料,冇學識,冇知識,自己只能拾人牙慧,話人"執口水尾"都要執口水尾,幫我自圓其說。

回覆  leefeng

早就知你收共產黨錢抹黑我,最近又洗突左又要出黎灌水幫補?證據無須攞出來俾你,國安自己會保留。

"執口水尾"都要執口水尾,爛屍學識之高教人莞爾

毫無新意,舊圖適用,無需癈時
jimmychauck 發表於 2024/4/14 05:39

哈,真係唔知你jimmychauck 係邊一位政要?或邊一忽既重要人物,
共產黨要俾錢我去抹黑你?
你真是精神病第三期有突啦,快啲入精神病院啦,有病要趁早醫呀!

你學口學舌,久不久又發下羊吊,顛三倒四語無倫次?

你jimmychauck學識咁L高,邊間幼稚園畢業架?
小學畢業未? 高中肯定冇你份,大學更加水渺渺啦!
至緊要一樣係你唔知個醜字㸃樣寫!!!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

回覆 137# leefeng

早就知你收共產黨錢抹黑我,最近又洗突左又要出黎灌水幫補?證據無須攞出來俾你,國安自己會保留。

"執口水尾"都要執口水尾,爛屍學識之高教人莞爾

毫無新意,舊圖適用,無需癈時
回覆 136# 旁觀者

刵和華都寫得出,你根本唔識字,講咁多柒野做乜Q?
回覆  leefeng

呢啲咪叫無中生有,亂吹一氣囉,有證據就攞出黎,冇證據就認左自己信口雌黃反覆小人。
冇 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/13 15:18

證據無須攞出來俾你,國安自己會保留。
你被人跟咗咁多日,還是冇感覺咩?

冇種,冇料,冇學識,冇知識,係我對你的評價,不要一次又一次執我口水尾!

估唔到原來你jimmychauck 真人個樣還有一樣:樣衰!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng
香港嘅事係我香港人嘅事,唔係你啲非中國藉非香港人嘅事
jimmychauck 發表於 2024/4/13 04:58

你個「中國藉」香港人真識字!
回覆  旁觀者
冇牌啦?
jimmychauck 發表於 2024/4/12 22:42

你個神經佬,牌大把,上啦︰
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。中國「藉」。
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
回覆 132# leefeng

呢啲咪叫無中生有,亂吹一氣囉,有證據就攞出黎,冇證據就認左自己信口雌黃反覆小人。
冇種,冇料,冇學識,冇知識,ON9
回覆  leefeng

你沒種便沒種,知識貧乏便知識貧乏,犯法便犯法,毫無認知便毫無認知。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/13 09:25

唔通你有自知之明,知你自己冇種,冇料,冇學識,冇知識,兼樣衰?

.
回覆  leefeng

你沒種便沒種,知識貧乏便知識貧乏,犯法便犯法,毫無認知便毫無認知。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/13 09:25

你咁有種,咁有知識,咁不犯法,咁有認知,一早出咗國留學,名校畢業,高薪厚職,【洗】鬼踎喺廢老屋企黐住黐食啃老,冇厘貴格,爛仔一條!
回覆 130# leefeng

你沒種便沒種,知識貧乏便知識貧乏,犯法便犯法,毫無認知便毫無認知。
回覆  leefeng

中國的公安機關素來沒種,你也一樣沒種,或更沒種。以後弗用再想跟我講香港,小柒你。

越 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/13 08:13

你喺香港唔使山長水遠,方便一捉入籠!
你可以繼續兜! 繼續兜!繼續兜!

.
回覆 128# leefeng

中國的公安機關素來沒種,你也一樣沒種,或更沒種。以後弗用再想跟我講香港,小柒你。

越講只越顯你ON9知識貧乏。宇宙無敵國安法從無地域人種國藉限制,外國人如閱下身在外國一樣可以犯法,你以為自己山高皇帝遠鞭長莫及?低能低智真係有樣睇。港共政權講過,外國政府公告過發出過旅遊警示,大概是智障爛屍一廂情願自我安慰活在幻想中才能對簡單的時事毫無認知,而竟可繼續肆言者,乃當中極品。
回覆  leefeng

有種就答#117 #156,沒種答就過主收皮唔好再同我討論香港。香港嘅事係我香港人嘅事,唔係你啲非中國藉非香港人嘅事。乜柒都唔知、道聽"途"說,一日到黑口放厥詞,又俾人窒到口啞啞,拍共產黨馬屁拍到老虎頭上,又犯國安法,又抵譭共產黨,你鍾意賣乖獻醜我又唔會介意,總之見你一鑊小你一鑊。
jimmychauck 發表於 2024/4/13 04:58

當然jimmychauck 一定要係香港人先至符合國安法,放心,我唔會同你爭!

#117 #156 交由「公檢法司安」答,至於「公檢法司安」機關有冇種,不在我的控制範圍。

你出街記得帶身分證,咪話唔提醒你,得閒你記得寫定遺書,睇下你係入冊或入黑盒?
你入冊是老虎共產黨。
你如果入黑盒就是你們黑暴基督教將你滅口。

睇黎你被屍吊係遅早既事,小就免啦!

.
回覆 126# leefeng

有種就答#117 #156,沒種答就過主收皮唔好再同我討論香港。香港嘅事係我香港人嘅事,唔係你啲非中國藉非香港人嘅事。乜柒都唔知、道聽"途"說,一日到黑口放厥詞,又俾人窒到口啞啞,拍共產黨馬屁拍到老虎頭上,又犯國安法,又抵譭共產黨,你鍾意賣乖獻醜我又唔會介意,總之見你一鑊小你一鑊。
回覆  leefeng

你有你咪用囉,你根本冇,我喺唔喺香港你都唔柒知,話你冇就冇啦。
無中生有你就快追上旁觀者啦。

教你個乖,喺街邊執條粉腸,打到佢認自己係jimmychauck就可以拎去報國安有資料結案啦,主子馬列中國共產黨都常用呢招,萬試萬靈,百試不爽。

jimmychauck 發表於 2024/4/12 16:10

非你jimmychauck在香港會隱形,否則繼續40%!
如果你一逃離香港,你就涉嫌干預中國內政,你一樣橫又死掂又死!
你既言論十分黑暴黃絲既口吻,特此留底作為呈堂證據。

.
回覆 124# 旁觀者

冇牌啦?
回覆  leefeng
你有你咪用囉,你根本冇,我喺唔喺香港你都唔柒知,話你冇就冇啦。
無中生有你就快追上旁觀者啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/12 16:10

你個神經佬,兼有精神分裂症,自己講過乜都唔知,你多次無中生有,反過來話你爺爺?
高級模式 | 發新話題
換一個