返回列表 回覆 發帖

[轉載] 耶撚,出文屌鳩你係我作為一個人既義務

文章說的是耶撚多管閒事,又常打壓違反聖經所說的「罪人」,又要玩雙重標準。
兩位回覆的對峙卻與文章內容無太大關係。
以及beebeechan說的
在生物生理上, 屌..........是有繁衍的作用
所以, 你愈屌得勁, 耶撚就愈多.

除非你自閹了, 『無料』地屌, 射空鎗

有問題。耶撚可以是男也可以是女,屌男耶撚如何「在生物生理上愈屌得勁, 耶撚就愈多!」不用自閹,屌男耶撚就不會繁衍到。看看神父牧師屌那麼多男性,從孩童到青年也有,又不見被神父牧師屌的男性會繁衍出更多人被神父牧師屌。
中國人睇那本『通性』簡直係百科全書哩
beebeechan 發表於 2016/9/6 04:00

中國人睇那本『通性』簡直係百科全書哩!
係,本【性经】真係包含万有架,
边个想学性侵啦,强姦啦,搅细路仔啦,鸡奸啦,偷窥人裙底啦,殺人啦,反老豆老母啦,反国家啦,打死人啦,殺兄弟姐妹啦,变态啦,精神病啦,果然真係至勁既【性经】百科全書喎!
你學壞師哩你。。。
神父, 牧師也不是24/7 都代表著神的。
在平時, 都是常人一個, 同你同我無分別, 無特權, 無特別照顧。beebeechan 發表於 2016/9/6 03:59

神父, 牧師都是常人一個?
唔系喎,佢地唔系读咗好多神的课程同神的教义,不聴耶神话会落地狱咩?
呵!原来係耶神叫佢地要咁做嘅!
耶神叫佢地要多性侵啦,强姦啦,搅细路仔啦,鸡奸啦,殺人啦,咁就上硬天堂啦!
所以基篤教有【性经】【性父】【性子】【性狞】
你唔夠醒, 呢個係事實黎
你都無謂拗哩 ...
leefeng 發表於 2016/9/6 03:55

中國人睇那本『通性』簡直係百科全書哩
我都無話基督徒中不應有犯性侵人仕,
不过基督徒中犯性侵人仕多数係自称代表神既牧师同神父就極之奇怪嘞 ...
leefeng 發表於 2016/9/6 03:49

你學壞師哩你。。。
神父, 牧師也不是24/7 都代表著神的。
在平時, 都是常人一個, 同你同我無分別, 無特權, 無特別照顧。
你都無謂拗哩
beebeechan 發表於 2016/9/6 03:34

所以基篤教有【性经】【性父】【性子】【性狞】
你都無謂拗哩
我都無話當漢奸是好事。

只係笑你以為中國人中不應有漢奸
基督徒中不應有犯性侵人仕一樣.............硬 ...
beebeechan 發表於 2016/9/6 03:34

我都無話基督徒中不應有犯性侵人仕,
不过基督徒中犯性侵人仕多数係自称代表神既牧师同神父就極之奇怪嘞?
唔通耶稣好呢味野,所以教徒照辦煮番碗?
唔怪得叫【性经】哩!
你都無謂拗哩
當漢奸的有冇反漢奸呢?
你醒多少少好無?
leefeng 發表於 2016/9/6 03:29

我都無話當漢奸是好事。

只係笑你以為中國人中不應有漢奸
基督徒中不應有犯性侵人仕一樣.............硬忍膠
日本侵華時, 
中國人都奮起抗日,
但仍有中國人當漢奸哩

你醒多少少好無? ...
beebeechan 發表於 2016/9/6 03:26

當漢奸的有冇反漢奸呢?
你醒多少少好無?
基督教表面上满口仁義道德地反对同性恋,
但又暗地里性侵,狎男童,鸡奸,召妓,殺人。。。 ...
leefeng 發表於 2016/9/6 03:22

日本侵華時, 
中國人都奮起抗日,
但仍有中國人當漢奸哩

你醒多少少好無?

基督教表面上满口仁義道德地反对同性恋,
但又暗地里性侵,狎男童,鸡奸,召妓,殺人。。。
反对同性恋的基督教徒又喜欢性侵男仔即係乜野?基督教徒答啦!
cc photo via flickr user See-ming Lee
[轉載] 耶撚,出文屌鳩你係我作為一個人既義務

抽刀斷水 發表於 2016/9/5 23:16

在生物生理上, 屌..........是有繁衍的作用
所以, 你愈屌得勁, 耶撚就愈多.

除非你自閹了, 『無料』地屌, 射空鎗

移鼠本身就有個「楊蓮亭」傍住,還有幾個「特寵」。
        「神父多在童時受教,割去腎子,曰彌塞。從其教者,與神父鶏奸不忌,曰益慧……兄弟及戚友久不相見,見則互相奸狎,曰合初。」(《辟邪紀實》卷上.學聾居士跋)。梵蒂岡一窟鬼也互相基督。
        耶徒要去主宰別人,先要看看自己。
高級模式 | 發新話題
換一個