返回列表 回覆 發帖

本網熱烈祝賀夏寶龍出任港澳辦主任

唔怕, 聖教会好識做, 有共產十字
沙文 發表於 2020/2/20 16:15

唔係喎,
教宗收到時, 一片有無搞錯既表情啵

為咗外交禮貌, 袋住先唶
之前都曾有天主教同偉大嘅黨完美結合,有晒經驗咖啦

https://en.wikipedia.org/wiki/Positive_Christianity

Don't know where God is but the Devil is in the details
唔怕, 聖教会好識做, 有共產十字

Don't know where God is but the Devil is in the details
疫情嚴重, 狗也戴戴罩哩
回覆  beebeechan

其實你都知道,能阻住地球轉的就只有你們口中的上帝,其他蟻民可以阻到乜? ...
抽刀斷水 發表於 2020/2/18 15:00

萬悪之源基督教

https://www.youtube.com/watch?v=Cke6iiPEP5Y&fbclid=IwAR0w7lHqwcdaQXK19IE7bmryBH3p6KxtCihUK9yk0MNSUA3LGSmHxp0pTDw
回覆  beebeechan

其實你都知道,能阻住地球轉的就只有你們口中的上帝,
抽刀斷水 發表於 2020/2/18 15:00

???
真唔知喎
願聞
回覆 14# beebeechan

其實你都知道,能阻住地球轉的就只有你們口中的上帝,其他蟻民可以阻到乜?
林鄭係做得唔錯,如果上頭order要換走哂現有班反對偉大領導既人的話。 ...
抽刀斷水 2020/2/18 08:31 提交

你都睇到係有班人阻住地球轉。
不過、真正既民主唔係由阻住地球轉過班人嚟,
係仲容許阻住地球轉班人繼續阻住地球轉既一方。

所以, 這半年來, 香港人應想想, 為甚麼没有解放軍在街上巡邏。

咁又係咪他朝一日, 你坐係林鄭個位時, 
思維, 考慮既野都同你今日唔同咁呢?
你都未必做到五 ...
beebeechan 2020/2/17 23:44 提交

林鄭係做得唔錯,如果上頭order要換走哂現有班反對偉大領導既人的話。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
正如逃版友經常強調信與不信的思維之不同,京官同平民既思維都好難溝通。 ...
抽刀斷水 發表於 2020/2/17 23:42

咁又係咪他朝一日, 你坐係林鄭個位時, 
思維, 考慮既野都同你今日唔同咁呢?
你都未必做到五大訴求缺一不可
正如逃版友經常強調信與不信的思維之不同,京官同平民既思維都好難溝通。
咁習總月薪都係萬零蚊添……如果你信的話。
抽刀斷水 發表於 2020/2/17 22:31

即係你預咗會做個污糟既正部長..........?
人在江湖, 隨波逐流唶
咁習總月薪都係萬零蚊添……如果你信的話。
又唔駛升咁高既,求其給個正部級都唔錯。
抽刀斷水 發表於 2020/2/17 08:08

正部級官, 年薪20萬人仔之喎,
我最多俾你做到伯多祿咁: 三次不願貪, (第四次開始哩)
面對金銀滿屋既賄賂, 好難頂㗎喎
好似沙文同嫩女羅莎蓮獨處一室, 必有損失.
咁你『釘我十字架』, 有基督教色彩, 你想升官都難囉
beebeechan 2020/2/16 22:18 提交

又唔駛升咁高既,求其給個正部級都唔錯。
仲相信聖經故事的話,就做唔到共產黨既官架喇。
抽刀斷水 發表於 2020/2/16 22:14

咁你『釘我十字架』, 有基督教色彩, 你想升官都難囉
仲相信聖經故事的話,就做唔到共產黨既官架喇。
大膽邪徒仲晌度大放厥辭,小心釘你十字架!
抽刀斷水 發表於 2020/2/16 21:52

咁你咪做咗「被拉多」既角色囉。。。
唔係幾好意頭喎
大膽邪徒仲晌度大放厥辭,小心釘你十字架!

我諗搵佢嚟打曱甴多過叫佢拆十字架囉

(小心你版上曱甴言論成為佢要針對目標仲好哩, 升官唔切, 著草行先,
中南海無你份, 秦城預咗你)
高級模式 | 發新話題
換一個