返回列表 回覆 發帖

人生,真係要及時把握機會

浸死豬都食?一通關您就北上

沙文 發表於 2023/3/4 23:44

需求都幾大架

https://photo.sina.cn/album_17_2890_240045.htm?ch=17&vt=4&hd=1

佢地真係想耶穌日日都趕鬼, 貨源充足
浸死豬都食?一通關您就北上
我哋呢度butch有衛生標準
沙文 發表於 2023/3/4 23:44

咁你都仲有些少「天主既肖像」喎, 有啲良心....default setting 嚟?
我唔係您睇得咁衰格嘅。所以耶穌一早叫您唔好論斷人,您唔聽之嘛
Don't know where God is but the Devil is in the details
我唔係您睇得咁衰格嘅。所以耶穌一早叫您唔好論斷人,您唔聽之嘛
沙文 發表於 2023/3/4 23:59

你演妓好嘛

我同麼幻都睇好你架......你會變軟...6點半

你係鹹咗啲唶...
不過, 係我面前, 你都係蒸魚豉油嚟
我因為驚住做鹽失了味所以先咁啫, 我都係跟聖經做人㗎
Don't know where God is but the Devil is in the details
我因為驚住做鹽失了味所以先咁啫, 我都係跟聖經做人㗎
沙文 發表於 2023/3/5 01:15

鹽會失味, 皆因鹽加了濕....鹽溶咗水然後又蒸發殘留的鹽就無味架勒
所以, 你鹹唔緊要, 唔好鹹濕就掂.
咁我明喇, 唔濕得水, 所以我唔方便受洗
咁我明喇, 唔濕得水, 所以我唔方便受洗
沙文 發表於 2023/3/5 01:31

受洗唔一定要用水既...
十字架上個右盜就係乾洗既
又或者係你撞車就斷氣時, 你想變軟,又搵唔到水, 都可以乾洗

(還掂你好似遊船河咁, 鐘意last minute deal)
【廣告時間】
宗徒大事錄中, 在五旬節聖神用火為宗徒付洗...就係典型既乾洗嚟
【教育電視時間】
食鹽係滅火劑

宗徒唔鹹先至可以用火洗
沙文 發表於 2023/3/5 02:45

超....要救火..
跌落地挪碴砂易過搵碴鹽哩
所以我姓沙就係咁解。又有沙又有鹽,用火洗唔到
沙文 發表於 2023/3/5 03:35

怪唔知「少」性難移
沙文 發表於 2023/3/5 03:35

唔用火, 又唔想濕水...仲可以咁
弟兄們,我願意提醒你們,我們的祖先都曾在雲柱下,都從海中走過,
2都曾在雲中和海中受了洗而歸於梅瑟,

不過, 要「從海中走過」就難啲
(過海底隧道唔算)
「從海中走過」piece of cake.
係呃stupid tourists嫁咋!

屌,成U$120玩一次,影video再加$20,
我妹妹玩過返來話我聽我都鬧鬼佢。
屌,成U$120玩一次,影video再加$20,
我妹妹玩 ...
沙文 發表於 2023/3/5 09:16

比起玩史谷把....經濟好多喎
至少入埸費就係$120, 就可以海底漫遊, 與魚共舞
(又唔使先上堂, 考牌)
自己大佬史谷把教練,梗係免學費。
咁樣畀錢人,仲話唔扺鬧。報慕道班就話唔駛錢都米制啫
自己大佬史谷把教練,梗係免學費。
咁樣畀錢人,仲話唔扺鬧。報慕道班就話唔駛錢都米制啫 ...
沙文 發表於 2023/3/5 12:40

自己個妹都唔想跟你學, 係咪你啲信譽口碑..............
高級模式 | 發新話題
換一個