返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

回覆 240# leefeng

冇腦就冇腦,唔識答就唔識答,支持打人就支持打人,支持口中嘅黑暴就支持口中嘅黑暴。
唔敢認中國人就唔敢認中國人,妄議就妄議,唔關你事就唔關你事。
回覆  leefeng

冇腦就冇腦,唔識答就唔識答,支持打人就支持打人,支持口中嘅黑暴就支持口中嘅黑暴。
唔 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 02:18

jimmychauck

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 242# leefeng

你冇腦就冇腦,唔識答就唔識答,乃全網皆見,
jimmychauck

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
咪即管睇係當日係邊隻乜柒香港野都唔識嘅顛狗出黎吠先囉。

話題要轉了嗎?
咪即管睇係當日係邊隻乜柒香港野都唔識嘅顛狗出黎吠先囉。
jimmychauck 發表於 2023/9/8 05:08

你在離教已經註冊做咗一隻盲既癲狗,
盲既癲狗只能是jimmychauck, 別無他人可以替代!
咪下下執人口水尾啦!

jimmychauck,

回覆 246# leefeng
係囉,你根本冇道理可以講,只能企圖用圖辱人。咪俾人見識吓你嘅低水平囉。
回覆  leefeng
係囉,你根本冇道理可以講,只能企圖用圖辱人。咪俾人見識吓你嘅低水平囉。 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 06:22

本少爺擺明用圖侮辱隻癲狗,大快人心!
  jimmychauck
狗展?
回覆 248# leefeng

少爺擺明冇道理可以講,自己都認。
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2023/9/8 12:17

jimmychauck is here
狗展?
beebeechan 發表於 2023/9/8 12:12

我諗展完一輪,佢地都會覺得其實好無聊掛。
回覆 252# 抽刀斷水

唔打緊,最近本壇都冇乜其他娛樂。

有謂狗似主人型

唔知貼狗相條友都係咪咁狗樣
有謂狗似主人型

唔知貼狗相條友都係咪咁狗樣
beebeechan 發表於 2023/9/8 21:34

是不是你這個狗臉樣?

你跟你放的屁,上主覺得好吃嗎?

為什麼求神禱告治病的牧師比我還命短?
為他禱告有用嗎?

是不是上主不允許准?

你真是他媽的笑死人了!
你真是他媽的笑死人了!

你真是他媽的笑死人了!

你還沒回答我!
是不是你這個狗臉樣?

你跟你放的屁,上主覺得好吃嗎?

為什麼求神禱告治病的牧師比我還命短 ...
dior13dior13 2023/9/8 22:49 提交

你真是他媽的笑死人了!

你想命短早死,死得快過其他牧師⋯
多笑便是

回覆 256# beebeechan

你們的上帝不准,所以笑死我了!

你知不知呀?

命比你們長,真爽!
回覆  leefeng
jimmychauck 發表於 2023/9/8 12:17

你自己都認冇道理, 那還講什麼?
回覆 258# 旁觀者

汝能閱乎?乃李瘋曰,少爺者李瘋,干吾什事?
回覆  beebeechan

命比你們長,真爽! ...
dior13dior13 發表於 2023/9/8 23:54

對你嚟講, 命長...係受多啲苦。被鬼纏, 精神錯亂
你既人生都唔平安快樂既
命長有屁用
高級模式 | 發新話題
換一個