返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

回覆 312# leefeng

中國人自己嘅內政,由中國人評論,你外國人冇資格出聲。
回覆  leefeng

乜基督教近年來有殘害你冚家咩?有令到你契弟冚家鏟?
如果冇,你拎基督教幾百年前嘅野來 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/12 15:25

你死L咗就安息吧啦,乜你重未見到耶穌咩?可憐!
原來天國係呃你,你生前入黑暴基督教徒黃屍,以為為主盡忠,點知原來上咗當,騙局黎咋?

基督教在八國聯軍時殘害你冚家,
你jimmychauck當時個祖墳被神父挖了出來,
你老婆同個女又被神父同基督教徒姦殺,你有冤無路訴,於是你就自殺,
所以今世你係來向基督教報仇,做一個神憎鬼厭既基督教徒,
用個奸角示範,讓人知道基督教的低智才會有你呢種低智既教徒,達到反基既目的。

又係嘅,基督教令到你jimmychauck冚家鏟,(你係我既契弟),所以你leefeng的契弟jimmychauck冚家鏟,係十分令人同情!
你呢隻鬼不斷在離教出現,向有志離教人士證明你冇天堂上的事實,來報當年你jimmychauck被基督教冚家鏟之仇,值得同情。
不過,小心囉,鬼魂在世上飄得太久會散,快些去閻羅王處報到,再投過胎,不過因為你生前為了黃屍勇武犯下破壞罪,打老人罪,罵長者是廢老,下世要做一隻生滋狗。

不過只要你乖乖,不要亂吠,一定會有機會可以做一個生在中國內地既人,天天服侍習大大,忠心不二!
當你做狗,小心咪亂屌狗乸,因為你jimmychauck的冚家鏟刧未完全清除,都是因為你入錯基督教做教徒,如果你做反基,你的冚家鏟刧就不會存在了!
點呀,又想拾人牙屎,學口學舌?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  旁觀者
謬誤一:以國為國人,跟共產黨一樣把人民與國家概念綑綁
事實上愛新覺羅氏從未說自己是中國人
jimmychauck 發表於 2023/9/12 06:18

滿人入關, 那時已逾二百年, 各族融合, 已將他們居住地域, 視為共同國家. 即如現在, 滿蒙藏人都說自己是滿蒙藏人, 但亦没否定自己是中國人.
回覆  leefeng

中國人自己嘅內政,由中國人評論,你外國人冇資格出聲。
jimmychauck 發表於 2023/9/12 17:08

你呢只冚家鏟鬼jimmychauck咪亂認自己係中國人呀,
中國人唔會有基督徒黃屍既,你充其量只不過是一隻唔見得光既鬼,
躱在陰暗處唔敢見警察,唔敢見公安,鬼臉又厚,鬼心又黑,鬼口又賎,鬼腦又蠢,一無是處!

中國人只愛中國,你呢只冚家鏟鬼jimmychauck不愛中國只愛耶穌,所以咪上咗當,在離教遊魂,無家可歸,淒涼個淒咯!
涼風有信…秋月無邊……呀

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  旁觀者
這便屬於強下判語。滿清閉關鎖國,一個人提出中國的民族性作策略分析,為何又變成鼓吹征服?單憑一句,前文後理完全欠奉,便是斷章取義。
目標是締結外交條約,又為何可以演為包藏禍心殺中國人?主賓不分。
jimmychauck 發表於 2023/9/12 06:18

爺爺不知你(口翕)乜春, 表達都不清不楚, 爺爺如何教你?
回覆  旁觀者
文句意思主旨非常清晰,"然後才能用福音把他們抬高"。如果給人福音是貶義,傳教士自己信福音又是為何?

妖徒均有精神病, 正常人如何了解牠們?
唔難,不過你真係唔曉。
beebeechan 發表於 2023/9/12 13:15

我只學咗一排,的確真係唔曉!
回覆  旁觀者
一眾"愛國愛黨"者如閣下卻靜默不言。

爺爺有講過"愛黨"咩? 你真係可以做上帝咯--無中生有!
回覆  旁觀者
占某人從來都話,最會坑中國人的,就是中國人

這句没錯, 最會害中國人的, 是中國"藉"妖徒!
但董某亦未引述出處來証明丁教仕曾說過這話, 在那埸合講, 在那著作中講。
beebeechan 發表於 2023/9/12 06:38

字都未識, 妖書有引述出處咩.
    "那没有看見就信, 是有福的".
回覆 322# leefeng

乜基督教近年來有殘害你冚家咩?

你咩居心?你咩居心?你咩居心?你咩居心?

不嬲都話爛屍閱讀理解有問題。

離題零分重作。
回覆 324# leefeng

俾機會你認都唔肯認,你理得人地係咪,第一就唔到你出聲。
回覆 325# 旁觀者

不嬲都話你淨係識字,唔閱讀,唔理解,只會耍嘴皮。
唔識可以問,北冥神功呢啲貽笑大方嘅功夫就慳啲。

回覆 326# 旁觀者

正常人都可閱讀理解,只不過你唔正常所以不能,其中一個可能為有精神病。

回覆 328# 旁觀者

你呢個時候就無謂切割黨國啦,李瘋都識講反中即反共,你愛中又唔愛共咩?
啲結論就唔係自己講嘅,乃係睇你講出黎及睇開乜野去結論嘅。你有聽過邊個基督徒自稱妖徒?你一樣無日無之掛口邊。
反正你就對中共帝國侵略劣行靜默不言,一切憤慨基督教百幾年前乜乜乜不過係啲低級的極端狹隘民族愛國主義。

回覆 329# 旁觀者

你地幾個對於我有冇中國藉係咪中國人一直冇共識,自己拆掂先再同我講。
你亦即係唔否認自己信晒共產黨大內宣啦?

回覆 330# 旁觀者

陰功囉,高中生讀歷史科都識分析史料來源可信性、第幾手、有冇目的,啲愛國愛黨高級有識之士淨識耍嘴皮。

話題要轉了嗎?
啲愛國愛黨高級有識之士淨識耍嘴皮。
jimmychauck 發表於 2023/9/13 00:20

【-------溫馨更正------】

旁觀者, leefeng之流, 是低級無知識階級...
(條上流族更只是跟尾狗一條, 不入流)

基督教,专▶狡辩

回覆  旁觀者

事實上愛新覺羅氏從未說自己是中國人,愛新覺羅氏從來都很清楚,自己只是中原土地的主人
证据?
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国

基督教,专▶狡辩

唯物辩证法

唯物辩正发
回覆  旁觀者

事實上愛新覺羅氏從未說自己是中國人,愛新覺羅氏從來都很清楚,自己只是中原土地的主人

即使未说,

亦之==\==【不等于】否认自己是中国人
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆  旁觀者

不嬲都話你淨係識字,唔閱讀,唔理解,只會耍嘴皮。
唔識可以問,北冥神功呢啲貽笑大方嘅功 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/13 00:20
寄生虫,的的确确确确的的的唔識,请问阁下尊驾 - 

你地基督教,究竟有什魔法子令人人人人民心情愿【或-深甘情愿】自甘堕落带同全家老少去为教牺牲一切【包括-宝宝贝贝小儿女】。。。。。。如归???

爺爺有講過"愛黨"咩?
旁觀者 發表於 2023/9/12 23:14

你愛國不愛黨, 已經需要再教育一下

國家教導.....愛黨比愛國更重要, 是排在首位!
没有黨就没有國咁講
回覆  leefeng

乜基督教近年來有殘害你冚家咩?

你咩居心?你咩居心?你咩居心?你咩居心?

不嬲都話爛 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/13 00:06

基督教當然唔敢殘害leefeng冚家,
不過基督教近年來就有殘害你jimmychauck冚家喇!

基督教鏟到你jimmychauck冚家散,連個bno都冇,日日夜夜踎在離教網狂喊,鬼揑亂吠:我jimmychauck冇bno,我冇bno…咦?點解我冇bno???呀,但我是黃屍基督徒,我係中國藉,但我反中國,國安來拉我吖,我打警察,我打老人,我撐黑暴打老人的民主自由,我係反中國共產黨,哈佛同bbchan是我jimmychauck的忠實盟友,我被基督教鏟到冚家理解有問題,我精神病又發作啦…你咩居心?你咩居心?你咩居心?你咩居心?你理得人地係咪黐線,我jimmychauck發神經就唔到你出聲,…我又離題零分…重作…

.
基督教當然唔敢殘害leefeng冚家,
不過基督教近年來就有殘害你jimmychauck冚家喇!

基督教鏟到你jimmycha ...
leefeng 發表於 2023/9/13 02:13

五毛一條
高級模式 | 發新話題
換一個