返回列表 回覆 發帖

掃羅殺死千千,大衛殺死萬萬

回覆 40# leefeng

係呀,講起羅湖口岸邊檢我香港人要排果條隊叫外國人隊㗎,中國從來冇當過我係國人,我冇需要效忠中國㗎喎,你條死爛屍癈老做乜柒一日到黑講到我香港人不效忠共產黨大不孝咁?正一智障。

你問我,咪即係冇我資料,仲唔鬼拍尾後枕?
你知我有過羅湖深圳,你直接話"你jimmychauck就係恬不知恥的番邦蠻夷耶L灰孫雜種賣國賊"嘛。

冇料扮四條,返鄉下收皮啦。
回覆 38# 旁觀者

你都識講我都將佢按地上磨擦,又點會維護佢?自打嘴巴正一ONL79。
唔否認就係係,所以我講你旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字、誠信有問題你唔否認就係係。
爛屍智力水平素來咁上下。
你識字識理? 呃鬼呀?
你識谷歌好叻咩?
只有老鼠上天秤果類畜生才會以為自己識谷歌好了不起?
leefeng 發表於 2024/4/15 01:10

你真唔曉谷哥啵, 谷哥講英文囉
你只懂百度。。仲要係殘體既百度
你在離教網發羊吊出曬名啦,神經病一樣日日發作!
好心你啦,究竟邊個講大話,copy cat,錄音機,repeat  ...
leefeng 發表於 2024/4/15 01:10

你完全唔知個醜字點寫?!!!

你都係, 唔係copy cat, 係copycat
回覆  旁觀者

十年前嘅野未答,宜家轉咩話題?

你個神經講大話無中生有唔識字唔識理唔識谷歌乜柒都唔識冇誠信佬,乜都唔識,答左我十年前嘅問題先同我講答乜乜柒柒啦戇鳩。
jimmychauck 發表於 2024/4/14 13:45

你在離教網發羊吊出曬名啦,神經病一樣日日發作!
好心你啦,究竟邊個講大話,copy cat,錄音機,repeat 又 repeat 人地既說話心照啦!

你識字識理? 呃鬼呀?
你識谷歌好叻咩?
只有老鼠上天秤果類畜生才會以為自己識谷歌好了不起?

講大話,無中生有,冇誠信正是基督教,咁你又信? ? ?

人地問你既野又冇料答,只有老作亂拉十年呀二十年呀既野來混淆視聽?
識個醜字冇?

假野你唔like? 你又信假耶穌? ?
你話共產黨殘暴你唔like?
你又like殺人放火強姦細路仔既耶穌教? ?

你話共產黨殘暴你唔like?
你又好興奮做勇武殘暴咁打香港老人家? 叫人地做廢老? ?

你不但自相矛盾,更加黑白不分,你咁叫做識字識理?
你完全唔知個醜字點寫?!!!

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  旁觀者

旁觀者明顯是在缺乏任何證據下,指控BBC分飾多角
旁觀者 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/14 13:45

旁觀者兄今日問你的 n 次問題你一樣次次講東講西,你一樣唔識答!

十年前嘅野? ? 鬼知你係咪老作,反正你們基督教徒老作慣架啦,
殺小孩子,強姦性侵,搶掠,打人殺人,又講到自己好仁慈,又有這麼多錢買新光?
真是明偷暗搶,無惡不作!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
乜柒野無中生有基督教為害國人?稍讀歷都知係癈up

講乜野殖民侵略乜乜乜,爛屍中國人就係身為奴隸,卻有著主子的思維,自以為聰明,實則愚拙無比
jimmychauck 發表於 2024/4/14 14:17

你講緊你自己呢隻耶穌主啊主的畜生?我jimmychauck是你的奴隸

講乜野殖民侵略乜乜乜,爛屍中國人就係身為奴隸,卻有著 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/14 14:17

唔知你有冇過羅湖深圳?
如果有,你一樣係恬不知恥的番邦蠻夷耶L灰孫雜種賣國賊!!!

無中生有就叻, 誠信?"唔洗本".
答呢D實質問題先啦︰
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯:主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂:基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知!
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
回覆  旁觀者

胡亂放個屁,就話叫你爺爺答,屁怎麼答﹖
    BB仔分演三角,連佢都唔敢否認,你(扌禁)低佢「磨擦」,會有一手維護佢。
你個神經佬,乜都唔識,答呢的先啦︰
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。你係中國「藉」。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
又話唔答﹖你真有誠信!

講乜野殖民侵略乜乜乜,爛屍中國人就係身為奴隸,卻有著主子的思維,自以為聰明,實則愚拙無比

搜狐簡體字資料(2020年文章,即係大陸幾年冇下架) https://www.sohu.com/a/381438799_100238527

政府不是现代意义上的民意政府,民众与政府不但不是一个利益共同体,相反,政府的执政理念中,始终把人民当作了终极敌人,这一点英国殖民者也明白,所以政府的训令中,专门指示他们不要与中国民众为敌。

扬威将军奕经给道光皇帝的折子“每逢打仗之际,百姓男妇,毫无畏惧,从旁指点嬉笑,竞不知是何肺腑?”

其实封建统治者最害怕的就是人民力量的动员,人民,唯有人民,才是专制政府最大及最终的敌人,所以政府的国防思想乃是防民甚于防寇,动员民众,政府敢吗?

满清统治者没有把人民当成国家的主人和一份子,百姓认为对外战争与己无关,甚至可能会认为满清倒台生活会更好

套用到今日,一樣毫不過時,含沙射影的技巧,你爛屍懂個屁?元朝流行說岳,因百姓指望有人為其驅走苛政蒙古人,清朝自順治間又怕說岳,因岳抗金,是故高抬關雲長而淹之。中華文明用史含沙射影呢啲明爭暗鬥,又豈是沒文化的番邦蠻夷馬列灰孫之流所能懂?

愛國愛黨?人民唔洗生活啦?蒙古殖民主義者尚知耶律楚材之言有地要有民,今日資訊科技爆炸一天飛機人手一機,啲食古不化嘅粉紅爛屍尚自只會在強國強城管強截訪殘害人民自肥嘅夢中打飛機。不知歷史歪曲歷史大言不慚恬不知恥。

話題要轉了嗎?
回覆 35# 旁觀者

旁觀者旁觀這麼久,顯示旁觀能力有限,推理能力有限,搜證能力有限,提出的甚麼反基言論,可靠可信程度就有點限。
誠信有問題。

你唔回應,轉話題,即係認晒上面嘅野,冇野好講啦?
我係反問咋,事實證明,十年過去,幾日過去,你全部無法回應,即係默認左,都冇野好講。句號。

你個神經講大話無中生有唔識字唔識理唔識谷歌乜柒都唔識冇誠信佬,乜都唔識,答左我十年前嘅問題先同我講答乜乜柒柒啦戇鳩。

已證明左你好多能力有限,誠信又有問題,喜歡無中生有,又不識字又不識理又不識谷歌百度各樣。你提出啲乜柒反基理論全屬不值一晒。反正以前指出你解錯經你也無法回應,我無需對你的偽問題作任何回應。
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。你係中國「藉」。
又話唔答﹖你真有誠信!
回覆 33# 旁觀者

你個神經講大話無中生有唔識字唔識理唔識谷歌乜柒都唔識冇誠信佬,乜都唔識,答左我十年前嘅問題先同我講答乜乜柒柒啦戇鳩
又話唔答﹖你真有誠信!
回覆 31# 旁觀者

你個神經講大話無中生有唔識字唔識理唔識谷歌乜柒都唔識冇誠信佬,乜都唔識,答左我十年前嘅問題先同我講答乜乜柒柒啦戇鳩
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
又話唔答﹖你真有誠信!
回覆 29# 旁觀者

你個神經講大話無中生有唔識字唔識理唔識谷歌乜柒都唔識佬,乜都唔識,答左我十年前嘅問題先同我講答乜乜柒柒啦戇鳩
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
又話唔答﹖你真有誠信!
回覆 26# 旁觀者
死癈老爛屍都係唔識講理㗎啦,一日到黑只會口放厥辭。
有錯唔洗認,講過可以當冇講,人地講過可以當聽唔到,唔識理可以扮識字,口中全是放屁,當爛屍真爽真容易。
高級模式 | 發新話題
換一個