返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

回覆  leefeng

你自己都唔係中國人,講咁多做乜柒?

恥為中國人同身為中國人有乜衝突?
唔通你恥為契弟就

...咁你以中國人民族為恥唔係認自己係中國人,就唔該死開。我連中國人都咁認係中國人,同你之間真係高下立見。
jimmychauck 發表於 2023/9/2 16:46
寄生虫,洋鬼,都以身为中国人为荣

,同你之間真係高下立見。
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆  上流寄生族

沒啥,想不到上生思想還停留在二千年前般古板。
...
jimmychauck 發表於 2023/9/3 01:18
正确事,何不留?
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆  上流寄生族

沒啥,想不到上生思想還停留在二千年前般古板。待會把這訊息八百里快馬傳給你。

所以 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/3 01:18
鄙虫【卑鄙寄生虫】

虽洋

却向往【中国的】古色古香,愈古愈妙,

例,

儒,其实是HRM《管理学》。。。。。。温良恭俭让、仁义之师,等等,都是令人人人人民信服之道,

温良恭俭让_百度百科
Baidu https://baike.baidu.com › item › 温良恭...

温良恭俭让,汉语词语,出自孔子《论语·学而》,近义词有温良俭让、温良恭俭。

回覆  上流寄生族

沒啥,想不到上生思想還停留在二千年前般古板。待會把這訊息八百里快馬傳給你。
所以入關中為王就有權用饑荒殺六千萬人了是吧?
你,真是,如此小气,

不可让人重新来过

你可能看了太多贼、大汉奸【大x元、等等】之老作品
回覆 117# leefeng

“恥為中國人就不會自稱身為中國人”,
這樣簡單的道理也不懂?你低智成咁,好心收皮啦!

自稱中國人,同身為中國人係兩個完全唔同嘅概念,你繼混淆黨及國後又再另一混淆自稱及身為,其智力之低乃顯而易見。
即係好似你身為一個契弟,我又未見過你自稱為一個契弟一樣的道理。

乜你見到我有寫過「以中國人民族為恥唔肯認自己係中國人」咩?
我點解要話你知我係乜人,你估你係乜水?
leefeng 發表於 2023/9/2 07:40

都俾左好多次吓機會你叫你解釋一下自己同中國有乜柒關係,係咪有民族驕傲,但你契弟就死唔肯講。OK,你自稱中國人唔肯,證明自己係中國人又做唔到。點解喺度妄議中國香港嘅內政?

篇篇都反口覆舌,謊話連篇,(黑暴基督教徒本色)
你呢種一陣又話同胞,一陣又叫同胞做廢老,

你咪quote吓我邊度反口覆舌囉
同胞同癈老有咩衝突?本人廿年前已言,在外地敲詐同胞嘅,最叻係中國人。同胞為何不能是癈老?同胞為何不能敲詐?
乃你自己硬要把癈老塞作我同胞
不知曱甴在香港打的是不是你同胞呢?leefeng 發表於 2023/8/5 02:39

我才問佢邊忽係我同胞,殘害同胞嘅事情正常唔會發生,佢應該係耶穌族中東人,又或者根本唔係人!
啲癈老出黎用行動支持殘暴政權,助力佢逼害我同胞,又好好意思話係我同胞?
jimmychauck 發表於 2023/9/2 05:25

反中亂港五大訴求,其中一樣係“撤回”《逃犯條例》,幫犯罪既黑暴可以逍遙法外,

你連逃犯條例係乜都唔知,五大訴求、721、831冇一樣知,根本就係妄議香港。本人早已解得
回覆  Guest from 124.217.137.x
因為離教者之家希奇古怪,基督徒唔清楚基督教,土生土長香港人唔清楚香港情況,外人指點江山就最清楚不過。
jimmychauck 發表於 2023/8/3 14:20

LEEFENG不過一再證實本人言論。

一啲冇知識不知事實嘅人,講嘅所有評論基本上係癈話,當然實際上都係。

話題要轉了嗎?
回覆 122# 上流寄生族

言則下流之人反對民主,支持及膜拜極權,完。
回覆 124# 上流寄生族

所以閣下是有賢者之石,可以復活該六千萬人讓他們重來?

不若給殺害了一千萬中國人民的日本皇軍重來的機會好不?

話題要轉了嗎?
回覆 123# 上流寄生族

中国古代灭绝人性的十种陋习,你知道有哪些?
https://www.163.com/dy/article/GTD02AQ20552S0YF.html

端的越古越香。
回覆  上流寄生族

所以 ...
不止

中华文化,万年也

尤其,
中文,
鄙虫,精通德文,等等,【德文===古英文】*
但是,愈研西文,愈感中文之博大精深,
例如,回文诗,,对联回文诗对联,
绝对,冇任何其他语文做得到,
例如,
回文,上水居民居水上
鄙虫,下乡道人道乡下《100.000%原创》
。。,
阁下,
尊驾,可能都要多多上山下乡来好好学学阁下尊驾自己之传统文化对极也

下鄉道- 維基百科,自由的百科全書
Wikipedia https://zh.wikipedia.org › zh-hk › 下鄉道

下鄉道(英語:Ha Heung Road)是香港九龍土瓜灣的一條街道,單線單程行車,左右兩旁設有兩小時泊車收費咪錶,全長約450米。北至土瓜灣九龍城道,南至土瓜灣浙江街。

回覆  上流寄生族

中国古代灭绝人性的十种陋习,你知道有哪些?
端的越古越香。 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/3 01:43
英文对联

I我 missed错过了 the  boat重会。。。。。。一段【又再一段】 .大大大好姻缘

U你 missed迷失了 the point重点.

英文对联

I我 missed错过了 the  boat重会。。。。。。一段【又再一段】 .大大大好姻缘

U你 missed迷失 ...
上流寄生族 發表於 2023/9/3 02:04
“U”,其实===荷兰文===英文YOU你、你们
https://translate.google.com/?hl=zh-HK&sl=nl&tl=en&text=U&op=translate
回覆  上流寄生族

言則下流之人反對民主,支持及膜拜極權,完。
jimmychauck 發表於 2023/9/3 01:39
我冇咁讲

亦无此意

是你捏之
回覆  leefeng

自稱中國人,同身為中國人係兩個完全唔同嘅概念,你繼混淆黨及國後又再另一混淆自稱及身 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/3 01:38

一堆廢話,不用企圖轉移大家視線啦!
本大爺很busy,沒時間一一駁斥你的以賣國為榮的屎膠荒謬廢話,
因為你jimmychauck根本就是一隻不折不扣的【天天食屎謊話連篇反口覆舌的反中仇共亂港漢奸垃圾喪屍腦進水基督教黑暴監躉契弟偽君子畜生】

你jimmychauck慢慢啦,完。

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 132# 上流寄生族

2xxx年前,就已有规有矩 - 先入关中者为王,
故共產黨今為王
故可殺六千萬人而無罪
民並無話話權
何捏之有?

鍾意向揸槍嘅人低頭俯首稱臣,不妨坦白啲,唔洗攞咁多大道理出黎講。
jimmychauck 發表於 2023/8/3 05:20

回覆 133# leefeng
癈話都回答唔到咪癈中之癈。
唔係中國人就唔好妄議中國內政。
得閒死唔得閒病冇時間就走先啦,冇人留你。
回覆 131# 上流寄生族

U其實係核原料鈾,怕你唔識。
一堆廢話,不用企圖轉移大家視線啦!
本大爺很busy,沒時間一一駁斥你的以賣國為榮的屎膠荒謬廢話,
因 ...
leefeng 發表於 2023/9/3 03:33

你一直都未停過口
唔好無話可說就賴「鼻屎」, 無時間
回覆  上流寄生族

故共產黨今為王
故可殺六千萬人而無罪
民 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/3 03:40
~!@#¥
回覆  上流寄生族

故共產黨今為王
故可殺六千萬人而無罪
民 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/3 03:40
屌你基督正o臭閪!!!甘能够多“爹”
回覆 139# 上流寄生族

做乜啫?你咁多爹講咋多說話,就不讓人把你的說話併一起看?
愚昧人若静默不言也可算为智慧;闭口不说也可算为聪明。姓旁的就比你倆通曉此道。
喜歡向持槍掌權的人低頭俯首稱臣,不妨坦白點,難不成這是什麼值得羞恥的事?

話題要轉了嗎?
高級模式 | 發新話題
換一個