返回列表 回覆 發帖

天主教再輸一鋪

我都係咁話, 貴教售賣贖罪券, 衰在唔夠專業。
贖罪券應該由cbot負責發行, 用期貨嘅制度, 分不同到期月份, ...
沙文 發表於 2016/3/20 22:47

你錯了

當年賣贖罪券的形式, 
實在是加盟連銷行業的鼻祖。
今日好多大企業都向這個模式學習。
贖罪券應該由cbot負責發行, 用期貨嘅制度, 分不同到期月份, ...

贖罪券應該由cbot負責發行, 用期貨嘅制度, 分不同到期月份, 有唔同嘅strike price, 例如6月到期之拖手仔贖罪券期權比12月到期之拖手仔贖罪券平, 12月到期之拖手仔贖罪券又比12月到期之捉姦在床贖罪券平....
沙文 發表於 2016/3/20 22:47

好, 同我落單, 
我買十張12月到期認罪券, 行使罪是:我會小理屎勿
到期時我會行使這個權。
30 秒前 | 只看該作者 | 翻譯 | 書面 | 简繁
回覆 96# beebeechan

畀低 margin先有得trade嘛, 您識吾識規矩咖?
.
沙文 發表於 2016/3/22 15:53

我個倉大把貨
唔需要特別為呢張單加孖展
回覆  beebeechan

10張咁多, 幫神父買埋哩?
Limit 定 market?
沙文 發表於 2016/3/22 22:55

10張, 吾算多哩。。。。小賭怡情
我都常都一球一球咁買

10張咁多, 幫神父買埋哩?
Limit 定 market?
沙文 發表於 2016/3/22 22:55

咁多人想小理seafood, 
會升,
咁就 market 哩。。。。。掃哂佢
您落單唔清唔楚, 做唔到播
沙文 發表於 2016/3/22 22:59

妖, 慢吞吞。
咁既 broker 等執笠哩

我係第二間做左哩。。。。confirmed order
order executed.
冇講 limit 定 market 定 buy stop
您咁樣落單邊間行同您做? 您公佈出來等大家千祈咪幫襯 ...
沙文 發表於 2016/3/22 23:05

你唔知無指定係 limit, 個 default setting 就係 market 架咩?

唉。。。乜經驗咁淺呀?

要人輸入咁多野, 
點可以一分鐘做幾個 trade 呀
重新點票後又話OK Lu喎
在加拿大聖公會(Anglican Church of Canada)於3年一次的年議會上、就教會是否該祝福 ...
沙文 發表於 2016/7/13 09:32

講明係「在加拿大聖公會(Anglican Church of Canada)」
又關天主教乜事先
甚麼「天主教再輸一鋪」

你根本都唔忍知你自己做緊乜

Polish pro-lifers deliver 500,000 signatures to Parliament backing abortion ban
https://www.lifesitenews.com/news/polish-abortion-ban-supporters-deliver-nearly-500000-signatures-to-parliame

才是七月的事, 為甚麼又會有人能收集到 500000 個簽名促請收緊墮胎呢?
因為有這批簽名才有議員提交法案。

為何忽然間又轉了風, 要反對不准墮胎呢? 奇葩了。

猶如耶穌入耶路撒冷時, 人手搖棕櫚枝, 狹道歡迎
才幾日後, 耶路撒冷的人又高呼要釘死耶穌。

對此搖風擺柳的民意, 談不上輸嬴
可能明天民意又變了不愛墮胎
耶穌入耶路撒冷時, 人手搖棕櫚枝, 夾道歡迎
之後發現佢原來好衰格, 所以才幾日後, 耶路撒冷的人又高 ...
沙文 發表於 2016/10/8 22:35

你亂入數唶

反對墮胎法案的波蘭人, 
未必是認同墮胎既
可以係反對法案對進行墮胎手術的醫生, 婦女作出刑事檢控的懲罰,
這點, 天主教會也反對啵。

證明有不少人都希望天主教再輸一鋪。
抽刀斷水 發表於 2016/10/8 22:34

即使係網球冠軍, 都唔可以埸埸嬴波既
可能明天, 就明天再投過啦
今天, 就係反對收緊落仔嬴
沙文 發表於 2016/10/8 22:35

英國公投, 脫勾歐盟
投完之後翌日已經有人後悔,想重投一次哩。
您漏咗3個字
天主教會也焗鳩住反對啵。
沙文 發表於 2016/10/8 23:20

條鳩唔焗住, 拎出黎吹吹風
又話性騷擾哩
咁您咪去華沙主持重投一次咯
我冇阻住您喎
沙文 發表於 2016/10/8 23:25

咁你咪叫埋你全家既女人, 老婆, 亞女, 亞妹, 
齊齊去波蘭高調落仔, 宣示得勝囉
我都冇阻住你架
唔駛佢地出馬咁大陣象
都已经得勝咗啦
沙文 發表於 2016/10/9 01:36

同性婚合法化了,
點解d同志, 明明都得勝咗哩,
還要很高調行婚既?

得得戚戚嘛
我為人比較低調
唔鍾意鋪張
唔似天主教咁
一有神父自拍賓周
就登報紙http://www.ethioscoop.com/world/5540 ...
沙文 發表於 2016/10/9 03:07

你為人係抵屌, 唔係低調。

天主教周賓有嘜頭架咩
邊夠神父請housekeeper咁抵
鍊腳含J一腳踢包哂
送張天主教周賓相當出糧
沙文 發表於 2016/10/9 04:20

你老細就係咁出糧俾你架?
我老細唔係神父

沙文 發表於 2016/10/9 10:26

你老細唔係神父, 係呻苦
生意難做, 無錢出糧俾你
所以, 每個月佢條宾周出糧
去瑞士都搞得掂, 唔通主教担心途经凡帝肛嗰陣会被攔截?
=============================
杜圖85歲大壽 感同 ...
沙文 發表於 2016/10/10 03:40

一開口, 就露醜
杜圖主教, 關梵蒂岡乜野事?
一開口, 就露醜連乜嘢係

都未听過
沙文 發表於 2016/10/10 04:25

好采你仲識講係『剎扒籬突』,
尚未完全痴呆
高級模式 | 發新話題
換一個