返回列表 回覆 發帖

告X到佢甩褲!Ernie我撑你!

美國一名參議員向法院控告上帝
|2007-09-18

俄新網RUSNEWS.CN莫斯科9月18日電 據美聯社報道,美國內布拉斯加州參議員厄尼·錢伯斯(Ernie Chambers)控告上帝群體滅絕。他希望看到上帝坐在區法院的被告席上。

錢伯斯認為,對上帝的訴訟案完全在道格拉斯法院的司法管轄之內,因為上帝是無處不在的。他說:“某些人可能會說訴訟是毫無根據的,但是如果他們能把訴訟讀完的話,就會看到,我提出了一個非常嚴肅的問題。”

錢伯斯認為上帝的罪過在于他制造了“可怕之極的水災、颶風和龍卷風。”但是,他認為,上帝不僅制造天災,他還應該對"幾百萬地球居民的大量死亡、受傷和被驚嚇"負責。

錢伯斯是奧馬哈市參議員,他經常在立法會會議前忽視早晨禱告並經常批評大秦景教。
http://big5.rusnews.cn/guojiyaowen/guoji_shehui/20070918/41906595.html


自願出庭作證者請在此留言,統一辦理安排機票食宿


[ 本帖最後由 沙文 於 2007-9-18 16:00 編輯 ]

回復 1# 的帖子

上帝無法判處死刑,因為佢自有永有。而佢經已坐緊監,因為佢無所不在。
支持鼓勵每位離教者
判歸判,埶行不了也可以判。
原帖由 dye 於 2007-9-19 09:58 發表
判歸判,埶行不了也可以判。

又有道理!
支持鼓勵每位離教者

回復 2# 的帖子

做嘢識變通先得假,咪死牛一便頸。判罰錢都好格?
de omnibus dubitandum
社會服務令6.66X10^666 小時都得格

回復 6# 的帖子

美國判刑,好似好多變化,包括判你去扮雞舉牌遊街示眾。

咁判上帝舉起一舊自己都舉唔起既石頭都幾好玩喎。
支持鼓勵每位離教者
笑狗死我....
上帝唔係著裙架咩?點告到佢甩褲?

回復 9# 的帖子

您唔識除卵咗佢條裙然後除自己條褲裨佢著咩?

吓?咁您著咩?您唔想裨人告到甩褲,您話著咩好呀?
de omnibus dubitandum

回復 1# 的帖子

老大你點解唔第一個出去做証人呀?
佢唔比老大你既優良精種掛正牌散遍全球  令到將來人類質素大大下降!
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

回復 11# 的帖子

我有苦衷...............

做親證人必查家宅,咁一查我嘅家底,原來係景教駙馬,就會以為我入去做反間諜,取消我資格。

但係,我都會為此壯舉有所付出嘅。每位出席聆訊作控方證人的版友,均可獲贈我親筆簽名裸照壹張,名額不限。

[ 本帖最後由 沙文 於 2007-9-19 19:21 編輯 ]
de omnibus dubitandum

回復 12# 的帖子

意蘊或羅紗蓮的裸照,吸引力會大些。

最具炒賣價值的,就是沙文跟羅紗蓮一起拍的裸照了!
支持鼓勵每位離教者

回復 13# 的帖子

對唔住。意蘊的玉照係送予辯方證人嘅
羅紗蓮的玉照須留待佛教有關官司

很不幸,我冇同佢一起合拍裸照,你用photoshop自己整啦
de omnibus dubitandum
[湊熱鬧 mode]沙文o既就無謂喇,o個兩位靚女就可以諗諗;不過,唔好打格仔喎(沙文冇講明話唔會打格仔)........
Alessa is a daughter of Dahlia Gillespie. Alessa gets toasted in a ritual. Alessa is in agony. Alessa sends a part of her soul (the pure part, the part that wouldn't have to suffer) away in a form of a baby abandoned on the road. Harry finds the baby with his wife. They name her Cheryl.

The rest of it... You know.

回復 15# 的帖子

拿,您諗野又唔精密嘞。唔打格仔有何難哉?我又冇話唔係「局部」裸照、又冇話係「正面」、又冇話「曝光正常」............

de omnibus dubitandum
返回列表
高級模式 | 發新話題
B Color Image Link Quote Code Smilies
換一個