返回列表 回覆 發帖

Hellboy決戰教會教徒耶毒焦點評述(二)

世界咁多人無飯食無水飲,你有無去關心?
日日來講無神
beebeechan 發表於 2013/6/4 12:58

我有,而且我亦會繼續出錢出力。
路加福音你要基督徒嚴格地遵守嗎?看好了,一切的發生也是在主回來之後。誰教基督徒現在去殺異教徒說路加福音如此吩咐,我扁的他媽媽也不認得。
Guest from 219.79.255.x 發表於 2013/5/26 19:28

基督徒在「耶穌」回來,即是他們神經病發有幻覺的時候,便會殺人,是不是代表耶穌就是災星?
其它人(耶教徒) 無出錢出力耶?
beebeechan 發表於 2013/6/5 00:50

你無資格批評我。
你不如在基督徒還未殺你前, 先殺哂所有基徒囉
先發制人, 先下手為強嘛。

d白膠真係好黐 ...
beebeechan 發表於 2013/6/5 22:37

你都知自己白膠黐呢?現代人做的是教育,我做的亦是教育,無你咁白痴,淨喺識打打殺殺,黑社會咩你?
219真喺無鬼用,講唔贏又借尿遁。
你都識講哩...現在是重教育, 不是『將異己"盡行滅絕". ...』
你既問題, 自己解答了 ...
beebeechan 發表於 2013/6/6 23:17

將「異己盡行滅絕」是基督徒所信的神的本質,我有責任去教曉基督徒他們的基督教隱藏了的本質,告訴他們信錯了神,然後齊齊離教。這些神的本質,是基督教深層次的矛盾,是由於世俗律法不許可下隱藏了的魔性,把這些隱藏了的魔性揭露出來,然後把他們清除,是我的責任。而這些所謂的魔性,我相信在世俗律法偶爾失效的時候,是會顯露出來的;所以這些魔性,又如同計時炸彈,時間一到,便會爆炸,你也看見了,219在認為神降臨(病發)的時候便會扁人,要折彈,就要知道炸彈的確切位置,所以我要教曉基督徒這些神邪惡的本質,即是鎖定目標,然後再把危機折除,即是導引人離教,我的教育工作任重而道遠,若你阻礙我,等同於損害社會的福祉。
比東方閃電,李洪志還白痴
beebeechan 發表於 2013/6/7 13:55

你喺唔喺因為黔驢技窮,除左潑婦罵街之外再講唔出任何野喇?
我係咪技窮, 睇你肯露幾多囉.
我已經拋玉引磚, 太蝕本既野我唔做架
beebeechan 發表於 2013/6/8 09:44

beebeechan你無料就無料啦,收皮啦。
最怕我收埋,有人又會自揩說:「往那裡躲」咋
beebeechan 發表於 2013/6/8 12:55

你收皮,都好過無貢獻,你唔收皮,就唔該你有啲貢獻。
你明白經上所說「把異己滅絕」是「得把口」就好囉。
突然間咁有慧根,俾個讚。 ...
beebeechan 發表於 2013/6/8 13:00

唔好以為在香港得把口,外國的事就可以當無到,反基督定必追究到底。
我在此壇貢獻了 7226帖
你才貢了 1778帖
你話邊個貢獻多

斷斤秤都多過你先勒 ...
beebeechan 發表於 2013/6/9 00:46

緊喺我貢獻得多,你絕大部份帖子都喺潑婦罵街、九唔答八和言之無物,點算貢獻?
你在這裡很不受歡迎
Guest from 180.218.152.x 發表於 2013/6/9 16:37

佢(beebeechan)呢啲咁既淨喺識講廢話嘅廢物,次次都無料扮有料,轉頭又借尿遁,永遠唔會回應題目,真喺越睇越乞人憎。
甚麼才是貢獻?
互相依偎,互相擦屁股才是貢獻?
beebeechan 發表於 2013/6/9 21:07

貢獻是指分享得到知識,無論是正是負,但你永遠只能顯露你無知,跟住又借尿遁(我最憎人借尿遁),不知所謂,無料扮有料,一啲功課都唔做和一啲娛樂性都貢獻唔到出來,淨喺識潑婦罵街,鬧人低能白痴,其實最低能白痴那個就是你,廢柴,永遠言之無物,撩事鬥非,我建議你都喺早啲收皮,好過獻世。
不過我出的帖總是很多回應。
永不落空。
beebeechan 發表於 2013/6/9 21:04

乜你有出過主題咩阿廢柴?
係呀!
有一路人,即使是不作聲,已經係貢獻黎。
你與旁觀而多九翕者應向這路人學習。 ...
beebeechan 發表於 2013/6/9 21:02

你咪喺囉,你唔出聲無人話你啞既。

鞭219.79.255.x條屍

超你推論d邏輯太廢,你自己不放棄吧。
Guest from 219.79.255.x 發表於 2013/6/2 15:27

1.你曉聖經有矛盾,還是我有矛盾?我有什麼矛盾?只要你說得出,我也一定解釋得到,並非矛盾。

2.觀點相 ...
hellboy 發表於 2013/6/4 12:13

219.79.255.x,瑪拉基書 第3章6節表明耶和華是永恆不變的,牠曾對牠的子民說不可敬拜別神,因為耶和華是忌邪的 神,名為忌邪者(出34:14),由於牠是永恆不變的,所以作為牠的子民兒女,牠對你的要求也是與以色列一樣,要你殺人放火,你是否要照做?
你都識講哩,這是對他的子民說:他的子民不可手拜其它神。
你是他的子民了嗎?
他不認識你啵,你在認親認 ...
beebeechan 發表於 2013/6/11 05:42

基督徒當我喺耶和華的受造物,即是他的子民嘛。
係啵
狗、豬、蛇、都係受造物黎。
beebeechan 發表於 2013/6/11 20:28

咁又喺呀,基督徒認為,老鼠、甴曱、白蟻都喺受造物,beebeenchan都喺受造物。
好有大6山寨廠作風:
一見外商有好產品便抄襲 iphone變愛鳳
beebeechan 發表於 2013/6/13 01:14

你無病呀嘛?好產品?好心你你唔好咁低能啦。
能夠低過你,我都知真係好難。
beebeechan 發表於 2013/6/13 20:22

咁又喺既,你無料丫嘛,咪要靠潑婦罵街囉。
高級模式 | 發新話題
換一個