返回列表 回覆 發帖

[轉載] 跟男人約會的4個要點

堅守陣地:首次約會,對你有好感的男人可能會對你不太老實地毛手毛腳,就算你心裡願意,但也不要讓他如願,通常,男人喜歡那種挑戰的感覺,太輕易得手的獵物反而缺乏刺激。不妨給他機會全力追求你!叫他圍著你轉。當然,如你想再見到他,就不要每次都與他像馬拉鬆一樣地發著短信。

誘發他當個好男人:想讓他給你按摩?不妨就告訴他,你按摩的技術比他強。這樣,自然就會把男人爭強好勝的勁頭勾出來,你就樂在其中了。你可以讓他到健身房找你,與他在游泳池裡比賽游泳,或者跟他一起去徒步旅行。他樂於在運動中與你不斷親近。

要破解第一段,晚生係有小小心得既...............

用第二段就可以破第一段的防線啦!

如您唔係太熟手,我又不方便親授,可參考:

Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 Step.King 於 2007-2-25 00:50 發表
哈哈哈~
老大你咁樣只怕嚇跑一眾情逗初開的少女們阿
要知道癲鼠女孩本就難覓佳偶   再經老大你一嚇
很可能自此因為害怕被飛禽大咬而守寡一生
那時老大你良心過意得去麼? ...
我.........過意唔去,會補償的。

您咁講就唔啱了,您都唔顧人地須要茄。由第一段可知,根本她是發姣發dun, 但為了不想讓您知道她發姣發dun, 所以才扭屎忽花吊高來賣。只要看穿了這點,一切便好辦了。

我又不是叫您擺明飛禽大咬,而是叫您自然地、細心地向她提供服務。她坐著時,您企佢後面,問佢「做野攰唔攰呀?」然後由膊頭開始為她按摩,在她耳邊(左耳)http://forum.hkudb.com/f26/14738/
用柔腸寸斷的聲音問:「咁既力啱唔啱呀?舒唔舒服呀?」

由於椅背阻止,您不能繼續按背,只好漸漸移向前面..............

............看透您的對手,是一切鬥爭的致勝要訣..................

Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 Step.King 於 2007-2-25 22:07 發表

老大 但依家唔係教男仔追女仔ma
而係講緊叫d女仔點引人仔追佢~~
你教男仔點提供服務 冇用ga 播~
佢叫女仔首次約會唔好點點點,咁我就指出,破解之法其實佢自己已講了,我只是略作提示,說明她根本是很須要、很想要啫,點冇用呢?

原帖由 Step.King 於 2007-2-25 22:49 發表

係wor  不如老大你整番篇約會女仔之法啦
一眾兄弟得到老大指點一二 一定畢生受用
輪唔到我。孫子一早教左您啦:

虛 實 篇 第 六

孫子曰:凡先處戰地而待敵者佚,後處戰地而趨戰者勞。故善戰者,致人而不致于人。能使敵人自至者,利之也;能使敵不得至者,害之也。故敵佚能勞之,飽能飢之,安能動之。

等佢約會您啦!駛乜約會佢呀?      

原帖由 Step.King 於 2007-2-26 06:35 發表

呢個只係中段戰略jey
咁要點先可以令到女孩子先主動約男仔呢
當年老大讀書時一定已經群芳競逐 連上李天命堂都有人幫你霸位
大家一定想知道沙老大的絕技 ...
您咪教左「不主動、不抗拒、不負責」三招咯。衰在我做左胡惠乾,只學了前兩招就下山...........
高級模式 | 發新話題
換一個