返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 基督教涉嫌的二次創作 / 抄襲

口臭未改
基性難移
beebeechan 發表於 2016/2/6 13:39

難得你咁有自知之明!
基性難移者口臭!!!
你都未落,
我唔想插隊打尖
beebeechan 發表於 2016/2/6 13:43

基督徒成日慌死死唔切,日日望被提,被提即係瓜Q咗,
所以地獄大門係為你地啲基督徒而開既,專為想被提者準備十八道大菜過你嘆!
唔得嘅,rust proof 唔頂得好耐, 好似gay督教咁終會被督爆
沙文 發表於 2016/2/7 01:04

依家用電子防銹架哩
update 一下哩
回覆 263# beebeechan
嗱, 幅圖解都話係"reduces the oxidation process", reduces, 唔係eradicates喎

即如好似gay督教咁, 靠二次創作, 始終都係会穿煲嘅
回覆  beebeechan
嗱, 幅圖解都話係"reduces the oxidation process", reduces, 唔係eradicates喎

即如好gay督教咁, 靠二次創作, 始終都係会穿煲嘅 ...
沙文 發表於 2016/2/7 02:45

係呀, 用套都係『減低』得愛滋既機會, 不是 eradicate
不過, 人一套了上去便勇猛的衝刺
始終都有機會穿既
基督徒成日慌死死唔切,日日望被提,被提即係瓜Q咗,
所以地獄大門係為你地啲基督徒而開既,專為想被提者準備十八道大菜過你嘆!
..
leefeng 發表於 2016/2/7 01:32

口是給東西放入身體內的, 屁眼是東西由身體跑出來的。

天堂是提升, 地獄是掉落去的。

人『提升』左去地獄?

即係你用口吐屎, 用屁眼進食?
回覆 266# beebeechan

gay督徒係以為会提升, 點知襟錯lift嘛

gay督徒係以為会提升, 點知襟錯lift嘛
沙文 發表於 2016/2/7 12:35

唔坐笠,
用電梯囉

請緊握扶手

電梯仲惨
沙文 發表於 2016/2/7 12:49

講明要緊握扶手,與人無尤
緊握扶手都唔可以保證一定唔會有意外,與有無尤
Don't know where God is but the Devil is in the details
沙文 發表於 2016/2/7 13:29

咁一手楂埋你條柄,萬毛一失
沙文 發表於 2016/2/7 13:29

咁驚,不如坐吊床
綁實,唔會跌出黎
係呀, 我老婆就最鐘意咁
Don't know where God is but the Devil is in the details
係呀, 我老婆就最鐘意咁
沙文 發表於 2016/2/7 13:37

地鐵扶手咁,吊吊揈,軟奶奶
用得就OK啦, 神父支嘢都係咁
回覆 273# beebeechan
都未必, 成架機爆炸都會咖
唔能夠話任何一樣嘢可以保證上天堂嘅
用得就OK啦, 神父支嘢都係咁
沙文 發表於 2016/2/7 13:43

你緊握過?
都未必, 成架機爆炸都會咖
唔能夠話任何一樣嘢可以保證上天堂嘅 ...
沙文 發表於 2016/2/7 13:46

咁天堂都會有「地震」既........6.4級都可以死人
係呀, 天堂城牆係金黎, 好易責死人
高級模式 | 發新話題
換一個