返回列表 回覆 發帖

點解我老婆不是顛鼠教徒

回覆 65# beebeechan

因為夭主教自己冇乜節日所以專門過異教節日嘛
easter都係咁啦
http://www.ancient-origins.net/myths-legends/ancient-pagan-origins-easter-001571
『尾2果句』
完成了就食事後煙哩
邊會仲有野講

唔食煙就扯哂鼻鼾哩

http://www.menshealth.com/sex-wo ...
beebeechan 發表於 2016/3/2 20:55

佢好交帶嘛:"嗱, 乜撚都畀晒您嘞"
"父啊,我将我的精液交在你手里”
天主教徒仲有咩玩呢?
其實大公教會都算幾豪放, 除了上述幾款, bondage亦都係教規並無禁止嘅, 以下圖片可能 ...
沙文 發表於 2016/3/3 12:58

做乜正月未過哂就做端午節
天主教徒仲有咩玩呢?
其實大公教會都算幾豪放, 除了上述幾款, bondage亦都係教規並無禁止嘅, 以下圖片可能係各位認識嘅版友enjoy緊嘅情形:

Don't know where God is but the Devil is in the details
尾2果句"成了!"梗係出埋嘢

所謂10架7言也者, 原來實在係10架杘言
沙文 發表於 2016/3/3 12:52

『尾2果句』
完成了就食事後煙哩
邊會仲有野講

唔食煙就扯哂鼻鼾哩

http://www.menshealth.com/sex-women/sleep-after-sex
尾2果句"成了!"梗係出埋嘢

所謂10架7言也者, 原來實在係10架杘言
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆  beebeechan

顛鼠教係出名conservative嘛
所以妖酋著古裝戲服, 牧師著business suit ...
沙文 發表於 2016/3/3 12:40

狗不搭八
回覆  beebeechan

主耶穌玩S  & M 高潮叫到7言都出齊啦
沙文 發表於 2016/3/3 12:43

你高潮時會叫亞仔埋黎, 說:
「女人,看,你的兒子!」
然後又對亞仔說:「看,你的母親!」
回覆 58# beebeechan

主耶穌玩S  & M 高潮叫到7言都出齊啦
係呀, 好似bb陳話聖經時代女人唯一職業就係做雞咁
沙文 發表於 2016/3/3 12:09

唔知呢位大叔幾時會性高潮呢

http://big5.xinhuanet.com/gate/big5/news.xinhuanet.com/world/2010-11/15/c_12774526.htm
回覆 56# beebeechan

顛鼠教係出名conservative嘛
所以妖酋著古裝戲服, 牧師著business suit
仲有:吹氣公仔
教視都冇話唔得, 所以亦係bb陳嘅摯愛
沙文 發表於 2016/3/3 12:31

依家興玩矽膠公仔架哩

你仲咁落後架
回覆 54# beebeechan

您自己話安息日執柴時,女人一定要做雞
係您笨實啫

返去玩吹氣公仔啦獻世
您去Tel Aviv街邊逢人都咁講啦笨
沙文 發表於 2016/3/3 12:26

所以話,時代唔同左
當安息日都可以執柴時,
女人咪唔一定要做雞囉

你真笨實
仲有:吹氣公仔
教視都冇話唔得, 所以亦係bb陳嘅摯愛

您去Tel Aviv街邊逢人都咁講啦笨
沙文 發表於 2016/3/3 12:09

你好懷念聖經舊約時代咁啵
(你記得安息日唔好執柴)
公眾對他此發言異常反感,
beebeechan 發表於 2016/3/2 20:01

第六诫:勿行邪淫。
大罪范围:通奸;婚前性交;手淫或自做淫秽动作;同性恋性行为;使用人工避孕方法;过分穿着打扮意图引别人性兴奋;为引起性感热烈接吻和抚摸;允许别人为性满足而亲吻和抚摸自己;故意在性交之外引起性高潮;故意中断性交而体外射精;人兽性交;口交;肛交或其它下流方式性行为;卖淫;强奸;试管或人工授孕;代理孕母;在子宫内“多胎选择性减胎”;不道德的受孕测试;参与或支持复制人;故意离婚或遗弃配偶;乱伦;多夫或多妻;婚前同居;教唆或介绍淫荡行为,破坏别人的天真无邪;心存淫秽邪念;换夫换妻行为;迷恋穿着异性服装。

大家仲發現有冇咩滄海遺珠係bb陳可以玩呢?

S & M主耶穌受難

您亞媽做雞都係有職業上需要啵
沙文 發表於 2016/3/3 11:58

你亞媽是你老荳的私家雞?

金句. 「十個女人十隻雞,老婆係隻私家雞」 ... 詹培忠曾公開說:「十個男人十個鹹濕(好色),十個女人十個係雞,只係公雞同私雞的分別。」公眾對他此發言異常反感,
高級模式 | 發新話題
換一個