返回列表 回覆 發帖

有耳可聽的就應當聽

其實切耳仔仲聽到野,篤穿耳膜仲有效尐。
抽刀斷水 發表於 2017/3/11 12:17

廣東話,話人「冇耳性」
耳,除了用來聽外,
還有記憶能力架
據我嘅體驗,老公做咗虧心事 , 一般結果都係耳仔被扭住。
可見對耳仔進行攻擊, 乃是相當女性化的行為。

...
沙文 發表於 2017/3/12 02:51

對包二奶呢種虧心事
女人係會用咁既手段

扭耳仔? 細路玩咩
據我嘅體驗,老公做咗虧心事 , 一般結果都係耳仔被扭住。
可見對耳仔進行攻擊, 乃是相當女性化的行為。

...
沙文 發表於 2017/3/12 02:51

扭耳仔係婦孺所為
執牛耳才是大丈夫
回覆  beebeechan
所以話gay涿教揾笨實。 連老婆都識得切J, 宗徒就切耳。

人體最要害嘅 Carotid artery  ...
沙文 發表於 2017/3/12 07:38

切 jer 容易, 駁 jer 難嘛。

入廚慣的女人, 手到拿來哩
唔難啫。牙擦穌學藝不精, 去印度學佛,變戲法學唔晒 :

《太平廣記·天竺胡人》
晉永嘉中,有天竺胡人來渡 ...
沙文 發表於 2017/3/12 09:08

自斷己舌與人斷其舌,
功力都唔同哩。
猶如打飛機同打真軍哩。

耶穌係斷人之耳,續人之耳,
喱浮高好多。
點解要係斷人之耳,續人之耳,而唔係斷人之手 ,續人之手、 斷人之J  ,續人之J、 斷人之頭  ,續人之頭?

...
沙文 發表於 2017/3/12 15:57

用左沙文牌硬能膠就唔會甩
點解要係斷人之耳,續人之耳,而唔係斷人之手 ,續人之手、 斷人之J  ,續人之J、 斷人之頭  ,續人之頭?

...

乜都整斷哂, 
就係叫免治
耳仔, 係最輕星星嘅器官
...

唔好睇少對耳仔
唔少女仔失身
都係由耳珠仔開始
譬如, 我代入角色做僕人,  若是續耳有效, 我都會當場被人子的法術鎮懾: 「咦, 我地搞L錯咗, 原來佢真係默西亞黎, 等我鳴金收兵, 回營話畀大祭司聽, 唔好拉佢, 仲要禪讓埋個位畁佢先至得。」

但係,僕人並唔係咁樣做,即係其實根本佢自己都覺得隻耳仔祇係黐住, 並冇好到, 所以先繼續 carry out 拘捕任務啦。
沙文 發表於 2017/3/13 04:15

所以話你無耳性
話明甩耳過個係僕人, 唔係襟掹打, 點有權話鳴金收兵
而襟掹打又好似你咁諗, 懶係洞悉一切咁: 耶穌係拎隻豬耳出黎耍魔法之嘛,我岩岩睇過太平廣記天竺胡人幻術,呃唔到我既! 照樣搭佢哩!

由經文的字裡行間, 都知有人信耶穌係堅料既
若望福音:有大司祭的一個僕役,是伯多祿削下耳朵的那人的親戚,對他說:「我不是在山園中看見你同他在一起嗎?」
伯多祿明明俾人點左相, 都無人大嗌: 『有奸細呀!!』, 保住佢。
說明有人明白耶穌來頭唔少野
所以話你冇悟性
當時, 佢嘅 ranking, 係叫做 field 襟掹打

完全有權決定如何處理現場 番去報告: 佢有一位 ...
沙文 發表於 2017/3/13 10:22

唔使跟聖經劇情既話
你話佢係耶穌放在大司祭既臥底,
帶定隻豬耳,
夾埋做埸魔術表演都得哩

反正都係你既亂膠翕
我冇咁様講, 即係唔係亂膠翕啦
沙文 發表於 2017/3/13 11:27

#19 係膠翕
你講的是鳩翕
〈溫馨提示〉 此戲法表演需注意事項 :
事先預備切出來的耳仔, 其orientation 需與所切位置吻合。 i.e. 千 ...
沙文 發表於 2017/3/14 20:06

係。。。
一定唔可以俾呢條友到埸
摩西宣稱救嘅猶太佬, 係幾十萬人。
佢嘅表演, 係荷李活特技級數。

而阿穌宣稱救嘅猶太佬, 十隻手指數得晒。
佢嘅表演, 係術邊戲法佬級數。  

沙文 發表於 2017/3/16 22:28

梅瑟既市埸係幾十萬
耶穌既市埸, 係全世界, 70億, 
真係雜貨舖同沃爾瑪既分別哩

膚淺!
高級模式 | 發新話題
換一個