返回列表 回覆 發帖

你讀這篇新聞報導後有什麼感受?

一神教兩個躝癱有啥好事做呀﹖ISIS換作極毒教徒、天誅教徒,咪一樣會咁樣對付異己﹖異端裁判所就係個樣版。邪惡的是,異端裁判所現時仍隱身於天誅教,陳日君就係其中成員。
「中東馬保國」––移鼠就吹妖徒打遍天下無敵手,真係有事,佢就做咗縮頭烏龜。可憐班戇鳩,俾移鼠玩到謝,重以為自己「得著生命」。真係戇鳩!
请问旁观者爷爷:根据?
上流寄生族 發表於 2020/10/20 11:28

陳日君紥職傳信部(又譯信理部),以前本網站曾介紹過,但原文來源已遭刪除。不過,可看此網頁鏈接:蘋果日報《陳日君師兄任教廷新國務卿》內文介紹(全文打不開)
https://search.yahoo.com/yhs/sea ... pe=BIZM_3010510020_$58020_000000$&hspart=Lkry&hsimp=yhs-SF3&obt9bpdyed=0&p=%e9%99%b3%e6%97%a5%e5%90%9b+%e4%bf%a1%e7%90%86%e9%83%a8&param1=mT9LCscO45VyeuKeCULzAzwfbzR77eTZ-zySqIcr_ppDcCT3aubMYV3wt-fmTckvjSceZOlaBm7sn3LAXFLnLo0dj9kGhAyyU0kfcrJYL-xbnvMLu58svjgSpRPSQ4R6O_gOpWpMc5y6mmR-U3HnygCspIxQASJUgvHYh8NOypDbqAaeg1W_zYMtmIP8oo4CFg6_ydiRihjUCH51-4G8ozP8RRXuf_P8ir9tjBPDGP3A
    而且還任「國務郷」呢。
    傳信部(信理部)即以前的異端裁判所,這邪惡組織並未消失,只是改了名而已。詳情可看百度百科介紹:
https://baike.baidu.com/item/%E4 ... 18695393?fr=aladdin
鏈接太長,打不開。請鍵蘋果日報《陳日君師兄任教廷新國務卿》,便會看到。
由一個恐怖主義投向另一恐怖主義,仍是換湯不換藥。

移鼠亦話「為我失喪生命的,必得著生命」,意思係話佢要做王,懵B就要為佢搏命。現在又話「主為我們捨命」,到底那句係「真理」﹖我都要做次懵B咯
耶穌教落唔可以論斷人心
逃出魔幻紀 發表於 2020/11/16 13:16

決定信唔信移鼠,係個人嘅心中思想。移鼠就話,唔信佢嘅,要受「永火」、「永刑」。移鼠唔「論斷人心」﹖佢唔單只論斷人心,重要控制人心!
耶穌教落唔可以論斷人心

決定信唔信移鼠,係個人嘅心中思想。移鼠就話,唔信佢嘅,要受「永火」、「永刑」。移鼠唔「論斷人心」﹖佢唔單只論斷人心,重要控制人心!
答案肯定係「唔得!絕對冇得交換!」

移鼠要「做王」,就得冒風險,你死你事,為啥「為我失喪生命的,必得著生命」,要人為佢墊棺材底﹖「絕對冇得交換」﹖
基督教真係人類文明嘅恥辱!
愛猫的人絕對不能信基督教。
因為天主教基督教係殺貓既!
所以信基督教的人除了殺貓還是殺貓!
leefeng 發表於 2021/1/4 08:34

貓咪咁可愛都殺,真係一信基督邪教,便會變得滅絕人性!
12名基督徒因不肯否認耶穌,在阿勒頗市之外的一村莊被伊斯蘭武裝分子殘忍殺害
逃出魔幻紀 發表於 2020/10/19 13:03

莫要哭喪了。
若有良知,就應想想,幾億人死在十字架下,他們不是比死幾個神經病無辜多多嗎?
移鼠話:為我失喪生命的必得著生命。
    伊斯蘭教徒殺死牠們,立時上天堂享福,正是求仁得仁,應該開香檳慶祝,為何要開喪呢?

你爺爺係據妖書文字。整個教會出盡人力、物力譯出來,是牠們都認為最準確的意思,你BB仔
咁叻,不如你去譯妖書呀!
高級模式 | 發新話題
換一個