返回列表 回覆 發帖

[發問] 諗唔到

果時都未有聯合國
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
回覆 201# 抽刀斷水

現在的聯合國都要追本溯源認識一下isis係畀边個教壞,咁先可以解決問題嘛
主耶穌同人洗下腳就好似好巴屎閉咻,点解又唔肯同人冲涼擦背呢?净洗腳,服務未係好全面堝?
Don't know where God is but the Devil is in the details
無咁著數既,一分錢一分貨,到時可能唔只要你信咁簡單,分分鐘要你綁炸彈殉道架。

回覆 204# 抽刀斷水
都要服務令我冧至得咖。唔係話您肯做我就要畀tips家嘛
你想主耶穌令你有幾舒服姐?
主耶穌同人洗下腳就好似好巴屎閉咻,点解又唔肯同人冲涼擦背呢?净洗腳,服務未係好全面堝? ...
沙文 發表於 2015/4/30 09:51

總有一日,有人替你沖涼,大小便全套

主耶穌就話「PSW嘅嘢咪搞我,人子係齋做洗腳嘅啫」
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆 206# 抽刀斷水
其實佢咁做嘅目的,無非都係想話「我,人子,咁抵得諗同您洗腳,睇怕您都唔好意思唔信我啦卦?」

咁,您話佢要搞到我幾舒服先得吖?
回覆  抽刀斷水
其實佢咁做嘅目的,無非都係想話「我,人子,咁抵得諗同您洗腳,睇怕您都唔好意思唔信我啦 ...
沙文 發表於 2015/5/2 08:17

洗埋個「輪」咪成個都俘虜左?
回覆 210# beebeechan
冇咁著數
一架車有4條, 計埋spare tire就唔止添

回覆  beebeechan
冇咁著數
一架車有4條, 計埋spare tire就唔止添
沙文 發表於 2015/5/3 21:55

佢有16個輪
有尐唔止添,主耶穌您逐條洗乾淨啦

沙文 發表於 2015/5/3 22:11

鐵輪,太硬,唔舒服
沙文 發表於 2015/5/3 22:11

一條輪也不錯
其實,通過陳版友所舉的事例,都可以幫助大家看清事實。
倘若有間car wash淨係洗車輪,咁就揾鬼幫襯咩?

主耶穌嘅洗腳服務,就同淨洗車輪嘅car wash一樣,正所謂「要佢黎把輪咩?」
其實,通過陳版友所舉的事例,都可以幫助大家看清事實。
倘若有間car wash淨係洗車輪,咁就揾鬼幫襯咩?

...
沙文 發表於 2015/5/3 22:30

你呢種 car wash  係「無擦用」
我呢種有
回覆 217# beebeechan

touchless car wash唔會整花架車嘛

回覆  beebeechan

touchless car wash唔會整花架車嘛
沙文 發表於 2015/5/3 23:41

你以為哩,
唔識野哩你

高壓水可以使水逼入車門間的隙縫,到達雨水本來去不到的地方。
今日的車門內,有中央電子門鎖,電子門窗開關電子控制線路板,長期水濕了便早日瓜柴。

高壓顏射不及有擦用好。
回覆 219# beebeechan
錯。

唔知典解,我擁有過>10架車,歐洲車、日本車、韓國、美國都有,中央電子門鎖線路板從來冇壞過。大陸車就未用過,或者真係会入水都唔定?

但係您又唔好frustrated, 所謂聖人都會有錯。所以聖經都係靠唔住。
高級模式 | 發新話題
換一個