返回列表 回覆 發帖

ChatGPT咁樣答呢個從來冇人畀個滿意答覆我嘅問題

但係各位朋友千祈咪以為唔駛錢好著數。
唔駛錢嘅雞一定貴過要錢嘅雞。
同白白畀救恩您嘅原理係一樣 ...
沙文 發表於 2023/2/20 18:10

你試下同你個蘿莎蓮講佢係「唔駛錢嘅雞」....真係covid封關, 熔斷機制馬上實施

「白白俾你小」...係禮物嚟架
但係各位朋友千祈咪以為唔駛錢好著數。
唔駛錢嘅雞一定貴過要錢嘅雞。
同白白畀救恩您嘅原理係一樣 ...
沙文 發表於 2023/2/20 18:10

我都聽啲前輩咁講過,但係總係唔肯多詳細解釋,究竟點解唔駛錢貴啲?
我都聽啲前輩咁講過,但係總係唔肯多詳細解釋,究竟點解唔駛錢貴啲? ...
抽刀斷水 發表於 2023/2/20 23:38

係咪唔使錢既雞, 係會分你一半身家?
如你有二, 三十億身家.....咁一Q都幾貴下
所以, 不如舖舖清
我都聽啲前輩咁講過,但係總係唔肯多詳細解釋,究竟點解唔駛錢貴啲? ...
抽刀斷水 發表於 2023/2/20 07:38

您接受救恩之後就會明白
您接受救恩之後就會明白
沙文 發表於 2023/2/21 01:30

你呢啲好有新教傳教味道: 你信哩, 趌起身決志哩....信咗就會明
唔同嗰啲...你明白, 先好信
marketing strategy唔同啫。人地賣車,本owner's manual連車交畀客返去慢慢研究,您間行見有客walk in就畀本manual佢叫佢睇完先好買

生意好呀
Don't know where God is but the Devil is in the details
好似買Farrari,買咗之後先有course教您點揸,您就要個客上咗堂先,都唔知佢買唔買

生意好呀
Don't know where God is but the Devil is in the details
marketing strategy唔同啫。人地賣車,本owner's manual連車交畀客返去慢慢研究,您間行見有客walk in就畀 ...
沙文 發表於 2023/2/21 02:44

點解阿蘿莎蓮你唔係娶在返屋企先了解了解,
你係一早就開箱驗明唔係假貨先既?
我幾時娶過羅莎蓮?我係想娶埋佢咖,冇緣份
我都想承您貴言
我幾時娶過羅莎蓮?我係想娶埋佢咖,冇緣份
我都想承您貴言
沙文 發表於 2023/2/21 04:53

我以為你老婆叫蘿莎蓮唶
原來莎蓮羅先係你老婆

咁你同老係咪婚後性行為既呢
我哋都知道咁様唔啱, 係犯罪
我suggested過:薏蘊愛妻, 為咗補償我們的罪孽,不如我們以後都唔好再敦倫……

佢話唔制,唔緊要的。耶穌已經原諒咗。然後一嘢我落床再責住我。

貴教都唔成一早就開箱驗明,應該係簽收咗先返屋企了解了解啦。
貴教都唔贊成一早就開箱驗明,應該係簽收咗先返屋企了解了解啦。
沙文 發表於 2023/2/22 05:42

係唔贊成, 之不過擦鎗時便會走火.....
一旦忍唔到時, 跟申命紀22:28咁做哩
I am well trained to gun cleaning,

I promise 慕道期間恪守所有貴教價值觀
I am well trained to gun cleaning,

I promise 慕道期間恪守所有貴教價值觀
沙文 發表於 2023/2/22 22:21

伯多祿都曾拍哂心口話唔會離棄耶穌哩。
你有伯多祿咁既「哥利」咩?

susanna 扣少咗一粒恤衫鈕你已老婆叫乜都唔記得哩
您點知伯多碌一定叻過我啫?
我未慕道之前就好似佢咁衰。
慕咗道就唔會。
唔信您搞到我慕道吖
唔信您搞到我慕道吖 ...
沙文 發表於 2023/2/23 01:42

搞到你生椰菜花易過搞你慕道
有幾難啫?聖神托塔都得吖嘛
我又冇抽水咁硬頸, 我好脆弱㗎咋
有幾難啫?聖神托塔都得吖嘛
我又冇抽水咁硬頸, 我好脆弱㗎咋
沙文 發表於 2023/2/23 02:23

留番俾你老婆嚟搞軟你勒
你居然認為我老婆把炮過聖神?
咁抬舉佢呀
你居然認為我老婆把炮過聖神?
咁抬舉佢呀
沙文 發表於 2023/2/23 02:32

搞軟你個硬心腸係聖神
搞軟你嗰到....你老婆就醒啲勒

講聖神, 唔通你以為有個靈出嚟拉住你去慕道咩,
聖神都可以通過一啲人物, 事情, 經歷嚟搞軟你。
高級模式 | 發新話題
換一個