返回列表 回覆 發帖

精彩! 現實間諜戰

唔係喎,好似習陛下話就黎去拜訪某基督國
唔知搭高鉄係咪平尐
沙文 發表於 2023/3/15 00:01

早啲訂機票囉
習總可以坐C919去新疆, 西藏, 內蒙威住先...
去歐, 美就唔得, 仲未攞到歐, 美航空局適航証 ...
beebeechan 發表於 2023/3/14 23:25

學下睇清楚真正的新聞事實同時局先啦,呀bbchan契弟!
歐, 美現在請求?放話?揚言?自言自語?發夢?想見習大人,都冇人穌佢地!
美航空局適航証 ? ? ?
全球交易已經慢慢不受美元玩啦,洗L你張適航証 ?
做人可以發下夢,做契弟就要乖乖聽大佬話,咪亂吠!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
全球交易已經慢慢不受美元玩啦
leefeng 發表於 2023/3/14 08:10

咁又真係幾慢, 等到我鬼死咁心急

有啲人成日閉門幻想中國己經好很強大咁....中哂北京洗腦術

「全球交易已經慢慢不受美元玩啦」
實際圖畫就唔係咁講

唔知近呢4年 2018-2022, CNY 係咪好似麻甩佬扯旗咁, 由粒花生米, 變咗一碌雷漿棍
不如一人一票投票新疆, 西藏, 內蒙可唔可以獨立丫

咁樣點獨立呀 ...
beebeechan 發表於 2023/3/13 05:04
内蒙古省 & 外蒙古省……

整个
蒙古,杀杀杀了太多汉人,
例如,襄阳,
。故,
。应,永永远远臣服于汉人,
以偿血账
血债土偿

“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国

上邊條leefeng 袜L都唔識, 吔文又吔武

實際圖畫就 ...
beebeechan 發表於 2023/3/15 00:41
有啲人成日閉門幻想基督己經好很快临咁....中哂教会洗腦術

基督已死2xxx年,

死不能复生【基督,只不过是,自称神】

你眼閉la
即刻死la
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
屌您唔好亂來。
龍體有咩冬瓜豆腐您擔當得起嗎?
,sources%20on%20Chinese%20social%20media ...
沙文 發表於 2023/3/14 23:57

啱啦,龍體當然一定必須要保重的啦!

任何飛機都必要經過返複測試才可以飛/賣!
千祈不要好似老美出產果架爛鬼波音737,
肯定係之前冇做足返複測試就賣,得閒冇事又發生事故,害人不淺。

法國機械不嬲出名架啦,Airbus Helicopter威盡全球,
又係肯定之前冇做足返複測試就用,卒之一路停飛咗12年。

美航空局適航証咩?真是濕濕碎。全個領空你老美玩晒?

美國太空站一話唔歡迎中國加入咩?
中國又自己整個更大更好的太空站【天宫】出黎!

話唔俾中國用GPS咩?
中國又自己整個【北斗】出黎!

話唔賣芯片俾中國咩?
唉,又迫中國自己研發,不過唔知遅些中國出埋芯片,
美國啲芯片要賣給乜水呢?

當契弟基督徒bbchan新聞觸角咁L遲鈍,
還在好L proud美國航空局唔發適航証的時候,肯定是坐在井中望住個天定啦!

被譽為地球“兩大天眼”之一的美國 【口徑304.8 米】阿雷西博射電望遠鏡於2020年當地時間12月1日完全損毀坍塌。

如今觀測深空只能靠僅存的“中國天眼口徑500米”FAST射電望遠鏡

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

實際圖畫就 ...
beebeechan 發表於 2023/3/15 00:41

呀契弟bbchan,全球可能目前重未,不過同中國交易,已經開始要用人民幣啦!
中國是否己經好很強大,咪自己睇囉,
遲啲中國踢曬你耶穌教出中國,你咪慢慢enjoy碌雷漿棍插你屁股啦!

.

實際圖畫就 ...

北京洗腦術唔怕中,
千祈不要中基督教洗腦術呀!
中咗基督教洗腦術,老人會被打被燒,小孩會被性侵強姦,
祖宗十八代要亂倫才生到你出來,一得罪個耶穌會鏟你冚家,滅你九族!
神父牧師會搬入你屋企同你共眠老婆仔女,共享你份身家,
然後派張「天堂」期票等你死L咗先至有用!

.

實際圖畫就 ...

咁L叻,唔使爆四間銀行啦!
契弟bbchan啲料真係屎,性侵小童你就叻!
上邊條leefeng 袜L都唔識, 吔文又吔武
beebeechan 發表於 2023/3/15 01:01

上邊條契弟bbchan襪L都識,熟讀聖/性經教導:又識性侵小童,又識殺人滅族,又識講大話騙人財產,又識打殺老人,又識反中國政府,真係乜都識!

實際圖畫就 ...

契弟拎2013- 2018數據?
USA應分裂為USB,USC,USD . 獨立自治
普京係叻人, 一早睇通睇透, 玩殘歐洲佬, 歸邊阿爺,拉埋中東佬, 全球最有米嘅鑽石組合

普京稱美國正在步蘇聯後塵 即將重蹈帝國覆轍 | 香港01
https://www.hk01.com/article/634 ... utm_medium=referral

實際圖畫就 ...

究竟是契弟bbchan閉門幻想吖?
還是有啲人成日閉門幻想呢?

不妨向香港屈機TV世界事分析内的兩位博士,一位教授學習下咧!
咪成日掛住扒灰啦,契弟!

香港屈機TV世界事分析
美國雷曼2.0!硅谷銀行骨牌效應波及英國,中國會否再次出手拯救美國?|美聯儲暴力加息導致SVB破產,香港企業也逃不了!【世界事・

美國金融海嘯重臨!銀行破產倒閉潮,逆全球化違反市場經濟!|歐洲經濟能否谷底反彈,減少對中國依賴成致命傷?|中美博弈美國必敗,全球

.

.
聯邦調查局不得不為華想出一個拒絕徐延軍的理由。“周日是復活節,我老板很重視,”華通過微信給徐延軍發消息。“他為出差的團隊預留了復活節午餐,並要求我們最好參加。”他不可能離開布魯塞爾。
徐延軍終於讓步了,華給他發了一張聖休伯特拱廊街一家咖啡店的照片,這條街是布魯塞爾市中心的一個歷史地標,宏偉的高柱建築和拱廊玻璃屋頂吸引了眾多觀光客。會面定在下午3點。但徐延軍提前幾個小時就在一名國安部同事的陪同下去咖啡店踩點了。兩人穿過拱廊。當他們走近咖啡店時,比利時聯邦警察逮捕了他們。除了兩部智能手機和大約7000歐元外,徐延軍和他的同事還攜有價值7000美元的百元美鈔——應該是他們計劃在當天下午給華的現金。六個月後,徐延軍被引渡到美國,面臨經濟間諜指控。
沙文 發表於 2023/3/13 01:02

復活節原來真係有用㗎喎

屌原來另有一篇內容更詳盡中文版,唔係孤狗翻譯
但抱歉更加長
================================
大國博 ... 。任何能建設我們經濟的事情都有利於我們的國家安全
沙文 發表於 2023/3/13 17:02
国家兴亡,匹夫有责,

理之所在,
义不容辞,SEO tag,对联诗
面对家国天下的大事,每个人都有责任和义务,都有为国为民的强烈责任意识。 这是中华民族的文化信仰,也是中华民族的价值追求,有着极其鲜明的民族特色,和永不褪色的时代价值。
【每日一字】责:天下兴亡,匹夫有责 - 来自中央纪委网站
ccdi.gov.cn。http://m.ccdi.gov.cn › content

国家兴亡,匹夫有责,

理之所在,
义不容辞,SEO tag,对联诗
上流寄生族 發表於 2023/3/15 18:14
只有

基督教、或与
基督教有关之人士,例,
基督教学校。。。,例,【低】 BEE CHAN才会嬉皮笑脸幸灾于中国。
又被我發現多一個基督教陰謀:
耶穌復活係為咗
幫FBI捉大陸間諜

"聯邦調查局不得不為華想出一個拒絕徐延軍的理由。“周日是復活節,我老板很重視,”華通過微信給徐延軍發消息。“他為出差的團隊預留了復活節午餐,並要求我們最好參加。”他不可能離開布魯塞爾。
徐延軍終於讓步了,華給他發了一張聖休伯特拱廊街一家咖啡店的照片,這條街是布魯塞爾市中心的一個歷史地標,宏偉的高柱建築和拱廊玻璃屋頂吸引了眾多觀光客。會面定在下午3點。但徐延軍提前幾個小時就在一名國安部同事的陪同下去咖啡店踩點了。兩人穿過拱廊。當他們走近咖啡店時,比利時聯邦警察逮捕了他們。除了兩部智能手機和大約7000歐元外,徐延軍和他的同事還攜有價值7000美元的百元美鈔——應該是他們計劃在當天下午給華的現金。六個月後,徐延軍被引渡到美國,面臨經濟間諜指控。"
Don't know where God is but the Devil is in the details

屌原來另有一篇內容更詳盡中文版,唔係孤狗翻譯
但抱歉更加長
================================
大國博 ... 。任何能建設我們經濟的事情都有利於我們的國家安全
沙文 發表於 2023/3/13 17:02
>>> 任何

寄生虫,10分之/至同意。

。国内,14亿多人
(国内农村知深女士:::15亿人)

每人
每天都要吃饭饮水,
每天假设
每人要1 美$【远远不止】,即是 - 国内
每天要耗14亿美金《至少》
(大约110 亿hkd )
。。。。。。,。。。。。。,。。。。。。
老老实实实实在在,若不能够温饱,
……那魔,基督教<等等>就会乘机
……

故,
寄生虫,申重{重申}
支持
任何能建設我們中国經濟的事

https://exchristian.hk/forum/redirect.php?goto=findpost&pid=158047&ptid=14866

https://exchristian.hk/forum/redirect.php?goto=findpost&pid=157967&ptid=14866
又被我發現多一個基督教陰謀:
耶穌復活係為咗幫FBI捉大陸間諜

"聯邦調查局不得不為華想出一個拒絕徐 ...
沙文 發表於 2023/3/15 19:38

睇睇下,原來真係有咁多間諜需要耶穌復活去捉架?
唔通怕隻金疍俾間諜拎咗去中國,都係要劏咗隻金雞會更安全啲?
基督教耶穌手法,【咪以為信我耶穌就一定可以永生喲,我耶穌係習慣把你滅絕比較順手啲! 】

樁樁件件,觸目驚心。華人再優秀再努力再衷心,在耶稣眼裡也是非我族類其心必異的外邦人。
人才栽培不容易,就這樣被耶稣做掉,著實可惜,就像當年錢學森也是差點回不了祖國……

.
高級模式 | 發新話題
換一個