返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

回覆  上流寄生族
你地無力回應我任何論點,我何需任何新意?
jimmychauck 發表於 2024/3/4 05:15

你答下屁眼教主帶住個細路, 為啥要佢剝光豬先啦, 隨便問個問題你都唔識答, 重放啥屁呢?
回覆  旁觀者
你自己鍾意點講咪點講囉,我無需答你任何問題
jimmychauck 發表於 2024/3/4 18:41

字唔識: 主生命之根一嘢嘢"鐘"入你屁眼, 湧出活水.
理唔明:為主俾回教徒斬首就得著生命.
唔懂邏輯:主帶個細路, 為啥要佢剝光豬?
史唔懂:基督妖教如何為害國人, 如何禍害世人, 你乜Q都唔知.
你只曉放屁!
回覆  dior13dior13
我每一樣都已反駁過你。你自己求求其其隨隨便便是是旦旦亂講一通,便是你的水平。
jimmychauck 發表於 2024/3/6 05:15

子虛烏有嘅東西, 有就講出來, 何須放屁!
答呢啲先啦!
史唔懂:基督妖教如何為害國人, 如何禍害世人, 你乜Q都唔知.
基督教係"人類文明嘅恥辱", 你懂嗎?
回覆  旁觀者
死藍屍你自己鍾意點講咪點講囉,我無需答你任何問題。
日日隊你,你都答唔到啦,咩資格要我答呀?
jimmychauck 發表於 2024/3/7 06:33

你爺爺就日日隊你, 個個都係實質問題, 你卻只是放屁, 啥都答唔到.
答呢啲先啦!
回覆  旁觀者
你字唔識,理唔識,中文唔識,文言文唔識,google唔識,百度唔識,我所有問你你都答唔識,我有咩需要答你?
jimmychauck 發表於 2024/3/8 05:58

又話唔答? 啞口無言而已.
答呢啲先啦!
回覆  旁觀者
你字唔識,理唔識,中文唔識,文言文唔識,google唔識,百度唔識,我所有問你你都答唔識,我有咩需要答你?
jimmychauck 發表於 2024/3/9 07:53

又在語無倫次,一D實質問題都提唔出,只曉放屁!   
答呢啲先啦!
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水。
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
邏輯唔懂︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬。
歷史唔曉︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
回覆  旁觀者
你字唔識,理唔識,中文唔識,文言文唔識,google唔識,百度唔識,我所有問你你都答唔識,我有咩需要答你?我提過嘅問題,你一係唔答一係唔識答,我有咩需要再有咩問題問你?
jimmychauck 發表於 2024/3/15 05:08

話你有精神病就冇錯, 所有都係講緊你自己都未知.
教主就嚟"復臨", 有冇晚晚趷高屎窟吖, 主生命之根一嘢嘢"鐘"入你屁眼, 湧出活水, 就冚家蒙福(口架).
回覆  上流寄生族
他會說:忽悠別人的解說、呈清、提問,啥都不會。
都已經寫得這麼清楚明白了,他還要, ...
dior13dior13 發表於 2024/3/22 22:15

牠字都未識, 只會無中生有.
回覆  旁觀者
㗎字都唔識打,收皮啦死藍屍,仲學人講正字。
jimmychauck 發表於 2024/3/23 19:04

每個字庫不同, 你爺爺用嘅没這字, 只能這樣打.
教主就嚟"復臨", 有冇晚晚趷高屎窟吖, 主生命之根一嘢嘢"鐘"入你屁眼, 湧出活水, 就冚家蒙福(口架).
主「復臨」,一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水。「呈清」下你唔識字就唔識字啦。
講東講閪,以為可以逃避,這只能更加彰顯你嘅虛怯。

回覆  旁觀者
奇怪,咩居心一直逃避自己唔識字?
由1月逃避到宜家,虛怯到不行。
jimmychauck 發表於 2024/3/25 23:16

誰在逃避呢﹖
答呢啲先啦!
字唔識: 主生命之根一嘢嘢"鐘"入你屁眼, 湧出活水.。「呈清」下先啦。
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
回覆  旁觀者
當然係啲從十年前開始逃避嘅人啦。
jimmychauck 發表於 2024/3/27 17:20

妖徒都有幻覺、幻聽,十年前你爺爺在那裏你都未知,爺爺知你係老鼠!
回覆  上流寄生族
我叫過佢用文言文答我㗎,佢做唔到喎,你咁叻你係咪識幫佢答呀? ...
jimmychauck 發表於 2024/3/27 17:21

你爺爺睇過你寫嘅「文言文」,真係笑死人,你爺爺都懶得睬你!
    有冇晚晚趷高屎窟吖!

呢啲文言文,識唔識解吖︰                       
    「從其教者,與神父雞奸不忌,曰益慧……群黨喃喃誦經畢,互奸以盡歡,曰大公,又曰仁會……兄弟及戚友久不相見,見則互相奸狎,曰合初。」《辟邪紀實.學聾居士跋》
回覆  旁觀者
連文都幫你引埋都可以一直挑避,瞧,這是正式錄用的爛屍嗎? ...
jimmychauck 發表於 2024/3/28 01:36

連文都幫你引埋,一直「挑避」。
答呢啲先啦!
字唔識: 主生命之根一嘢嘢"鐘"入你屁眼, 湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
呢啲文言文,你唔識le︰                       
    「從其教者,與神父雞奸不忌,曰益慧……群黨喃喃誦經畢,互奸以盡歡,曰大公,又曰仁會……兄弟及戚友久不相見,見則互相奸狎,曰合初。」《辟邪紀實.學聾居士跋》
回覆  leefeng
又一條分裂中國嘅柒頭,宜家話香港人唔 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/28 05:30

話你有精神病即係有精神病!要分裂國家嘅係基督妖徒呀!是非黑白你都未分清楚!
屁眼教主成日話要「做王」,做王係啥﹖就係要造反,顛覆現有政權!基督妖徒自稱奴才,叫屁眼教主做主,幫屁眼教主搞顛覆!
    咁嘅道理你都未明,你爺爺更加確認你係個神經佬!誰係「柒頭」,你重未明﹖
回覆  旁觀者
我問你嘅,你通統都唔識答,你問嘅所有問題同偽問題我係冇需要答嘅。
jimmychauck 發表於 2024/3/29 03:40

一個神經佬自言自語, 正常人睬你都嘥鳩氣.
連文都幫你引埋,一直「挑避」。
答呢啲先啦!
字唔識: 主生命之根一嘢嘢"鐘"入你屁眼, 湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
高級模式 | 發新話題
換一個