返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

一具喪屍放個屁,正常人誰會理牠。
你自己講過屋企大把錢,不用工作,唔係二世祖係啥﹖
你如何知你爺爺唔還﹖
講你個辦公室地址來聽下!
回覆  dior13dior13
講左佢唔叫借,咁多聲氣做乜?
借左不望還,當然,我都借佢俾人冇叫佢還。唔借咪更唔洗指望。
jimmychauck 發表於 2024/4/20 00:49

你爺爺都唔知你噏乜﹖你神經病真嚴重!
    「不可推辭」係乜吖﹖即係唔「洗」理有冇得還!你連讀理解能力都冇,高﹖晚晚趷高屎窟你就高嘞!
回覆  leefeng
上次上流一講唯獨聖經癈左旁觀者四億人賢者之石大招咪叫你地傾清楚先同我講囉。
jimmychauck 發表於 2024/4/20 03:41

你個神經佬, 爺爺都唔知你噏乜!
俾阿Chauck(扌禁)低「磨擦」,興奮過頭嘞!
借左不望還,當然,我都借佢俾人冇叫佢還。唔借咪更唔洗指望。
jimmychauck 發表於 2024/4/20 00:49

都唔知你個無賴潑皮噏乜,無謂講東講閪嘞,「不可推辭」知唔知點解呀﹖
回覆  旁觀者
我講左你唔係借,點樣不可推辭?你咪攞你將屋契黎做抵押囉。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/22 16:26

連「不可推辭」係啥意思都未知,只曉撒潑耍賴!
回覆  dior13dior13 用樓契做抵押咪借囉,叫佢攞黎啦。咁大口氣做乜?自己俾人駁到體無完膚,仲諗住幫人做架兩。
jimmychauck 發表於 2024/4/23 20:39

「架兩」﹖
連閱讀理解能力都冇,語無倫次,只曉撒潑耍賴!
回覆  旁觀者
你堅持架樑先啱,咪錯囉。啱錯都唔識分,收皮啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/23 21:57

「架樑」係錯,你真好嘢!

你在講緊你自己呀,神經佬!
淺白邏輯寫在那兒,不需要解釋,你看不明白你自己的事。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/24 02:34

那麼你用邏輯推理一下,耶穌身邊帶個細路,為啥要佢剝光豬﹖
回覆  旁觀者
太平天國未講完,辯唔過又想轉話題?
我唯一見到嘅問題,係你閱讀理解0分,根本唔到要推理 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/25 21:38

你爺爺都唔知你放啥屁!嗱,阿柒頭,呢D就係實質問題嘞︰
點解唔去俾回教徒斬首就可得著生命,咁笨實﹖
屁眼教主身邊帶個細路,為啥要佢剝光豬﹖
回覆  旁觀者
點解唔去俾回教徒斬首,你又唔識歷史以為耶穌俾回教徒斬首,又要自認魔鬼叫人試探神,以前未答過你咩?你記性長在屁股上點幫你?
jimmychauck 發表於 2024/4/27 06:23

你爺爺都唔知你放啥屁.
無中生有你又唔係一次, 二次.
回覆  旁觀者
只有冇讀歷史嘅人先會以為耶穌俾伊斯蘭教徒釘死
話說你從頭到尾竭盡全力要轉話題,只見你虛怯無比。問緊你點解反對共產黨對太平天國嘅評價,點解你要反黨?唔好諗住轉話題。
jimmychauck 發表於 2024/4/28 03:17

你爺爺講過,爺爺是以歷史角度看事物,不在一時。
    天平天國害死七千餘萬國人,是中國近代史上最大嘅災禍,那是不爭嘅事實,你還有臉講國之大義?
    羅爾綱點講,係他個人的事。
阿柒頭,呢七千餘萬國人中,可能還有你嘅祖輩吖!阿柒頭!
回覆  旁觀者
你不過自稱自己叻過共產黨政協史學家而已
jimmychauck 發表於 2024/4/29 04:15

你爺爺有「自稱自己叻過共產黨政協史學家」咩﹖  
阿柒頭!你無中生有又有一證據嘞!使乜你爺爺去搵呀!
回覆  旁觀者
我爺爺十一歳果年就俾日本鬼子侵華時殺左。。。。
ONL9
jimmychauck 發表於 2024/4/29 04:12

你爺爺嘅爺爺也有可能被太平軍殺死呀,阿柒頭!
回覆  旁觀者
你歷史角度睇事物,人地食屎角睇事物,你咁都唔叻過人地,唔通你都想食屎? ...
jimmychauck 發表於 2024/4/30 07:27

你爺爺都唔知你放啥屁, 你個神經佬.
你放的屁臭的很。
jimmychauck 發表於 2024/4/30 16:09

即係你聞過dior13dior13 兄嘅屁啦!
係你自認聞過Dior兄嘅屁(口架)。
回覆  旁觀者
屁係用鼻聞嘅?好似你啲咁嘅爛屍口中放屁用眼都識睇啦。你真係俾學識不足限制想像呀
jimmychauck 發表於 2024/4/30 22:38

阿柒頭!講咁多做乜,你認聞過Dior兄嘅屁就是了。
高級模式 | 發新話題
換一個