返回列表 回覆 發帖

猶太人絕對係世界上最聰明的民族,當之無愧

wisdom一詞係你响#31樓提出先既,你淨係話同intelligence唔多同,之後你都仲未深入解釋點唔同喎,你 ...
抽刀斷水 發表於 2023/7/21 11:29

我咪一早提咗你, intelligence 唔同wisdom....你唔醒水
我咪一早提咗你, intelligence 唔同wisdom....你唔醒水
beebeechan 發表於 2023/7/21 11:37

你淨係識話唔同,但解釋唔到你作出既聲稱?
你淨係識話唔同,但解釋唔到你作出既聲稱?
抽刀斷水 發表於 2023/7/21 11:49

就算我唔曉解釋, 都唔會好似你講到咁屎:
你呢個假信徒都幾好笑,不如將佛教徒、伊斯蘭教徒都撥入做有智慧既基督徒計埋一齊啦。 ...
抽刀斷水 發表於 2023/7/21 11:00

如果你唔係俾撒旦控制住偷換概念嚟呃人,咁就更加奇怪。即係話你連自己喺18樓鋪咗啲乜嘢都唔知,下貼的我打倒上貼的我,同嗰兩個期頤網友一模一樣;喺你間學校之中,其他教授嘅嘢我一早學曬,網主嘅課係最豐富、我聽得最耐嘅,而家聽完之後發覺都係毫無分別。你哋呢班反基教授嘅授課方法真係有料到,充分展示你哋冇人能夠超越你哋嘅祖師爺 —— 創世記第三章嗰條撒但蠢蛇嘅伎倆,即係話無論網主你而家幾多歲,再食鹽食米行橋行到佢哋咁成百歲,只要你唔認識天主,都永遠走唔出屋仔司機房。多謝天主啟示!
回覆 44# 逃出魔幻紀

通篇莫名其妙,插科打諢,都可以打咁多字,你呢個假信徒實在令我十分拜服。
只要你唔認識天主,都永遠走唔出屋仔司機房。多謝天主啟示!
逃出魔幻紀 發表於 2023/7/21 14:58

你有認識"天主"咩?
"天主"叫以色列人殺滅異族, 不可與他們立約, 結親, 你為啥要厚著臉皮, 認親認戚, 唔去送死呢?
回覆 46# 旁觀者

你信佢?佢係假信徒黎架。
高級模式 | 發新話題
換一個