返回列表 回覆 發帖

猶太人絕對係世界上最聰明的民族,當之無愧

除他以外,無論憑誰,決無救援,因為在天下人間,沒有賜下別的名字,使我們賴以得救的
逃出魔幻紀 發表於 2023/7/18 12:22

得救?
    屁眼教主被釘十字架時都嚇到標屎賴尿, 猛嗌救命. 可哎喲老竇當牠放屁, 睬佢都戇鳩.
    自己都救不了, 救人?
正如在進化上, 人, 猩, 狒 , 猴..有共同祖先
beebeechan 發表於 2023/7/18 21:04

你信進化論?
我都信退化論, 見你同屎料feng (再加個下流族)....就見到甚麼是人類智商大倒退 ...
beebeechan 發表於 2023/7/19 06:22

你不單信, 更係倒退緊!
    你有智商, 會做孩子王咁戇鳩? 早就求屁眼教主俾72個處女做老婆啦.
敬畏上主是智慧的肇基;只有愚昧人蔑視知慧和規律
逃出魔幻紀 發表於 2023/7/19 08:25

"敬畏上主"正是愚昧的肇基!
     你有"知慧", 早就去"天堂"排隊享福啦, 為啥咁戇鳩還在世上磨蹭?
我地領洗時一拼領受堅振聖事。
beebeechan 發表於 2023/7/19 08:53

你"領洗"時,  屁股"一拼"領受"神父""堅振""性事"啩?
一拼領受堅振聖事
beebeechan 發表於 2023/7/19 08:53

返去幼稚園再堅振啦!字都未識!
經多年同反基仔「便」論, 都覺得真係有少少智慧、聰敏、超見、明達

反邪者教過你唔少, 只是你班次太低, 没智慧領受丁點, 腦子始終裝滿"便"!
小小的以色列,竟然創造出這麼厲害的宗教,令世人神魂㒹倒。
這就係猶太人的智慧。
Guest from 203.145.89.x 發表於 2023/7/18 10:49

基督鬼徒吹噓猶太人智商最高, 是在找個理由安心好做奴才.
    兩個國際組織的研究, 說明智商最高的人群在東亞, 即中, 日, 韓.
    基督邪教之所以"厲害", 是通過戰爭與殺戮, 強迫世人信服(和伊斯蘭教一個鳥様), 而非它的教理. 畢竟愚蠢和奴性的世人不少.
嗯...咁你呢啲左貼右貼既連結,
又係咪代表咗你好學術, 有科學頭腦, 又係智慧高過信神的...沾沾在自喜?
beebeechan 發表於 2023/7/20 10:52

學術機構嘅研究, 經過思考才認同, 當然高過信"神"(經)的多多.
    你若有丁點智慧, 你爺爺早就點醒過你無數次, 搬個金礦過來, 唔使做, 使當孩子王咁戇鳩!
佢哋嘅人口唔到世界人口嘅2%,但係佢哋獲得諾貝爾獎嘅數量係總量嘅百分之二十幾,喺各民族中獨佔鰲頭
逃出魔幻紀 發表於 2023/7/20 12:59

諾貝爾獎頒予何人, 是有選擇. 就如什麼影帝影后都有人操控.
    猶太佬如過街老鼠, 但牠們致力於賺錢, 有了錢, 便可以做很多東西!
我喺大學工作同學習嘅時候,對專家搞項目做研究嘅動機同程序略有了解
逃出魔幻紀 發表於 2023/7/20 12:59

你能入到間野雞學校都好似執到金咁歡喜, 講下係啥"大學"?
你呢啲以為「學術機構」就係真科學, 有個金礦就係有美滿生活.....
beebeechan 發表於 2023/7/20 22:41

現實有金礦就可以過美好生活.
    難道"天堂"就好? 你有去過咩? 一條盲毛, 人講你就信, 真有"智慧"!
唔係基督徒嘅猶太教信徒(猶太人)就唔係「宗教信徒」㗎拿?
逃出魔幻紀 發表於 2023/7/20 21:54

猶太佬信教又如何? 但最聰明之處, 係冇信天誅邪教個"天主"!
只要你唔認識天主,都永遠走唔出屋仔司機房。多謝天主啟示!
逃出魔幻紀 發表於 2023/7/21 14:58

你有認識"天主"咩?
"天主"叫以色列人殺滅異族, 不可與他們立約, 結親, 你為啥要厚著臉皮, 認親認戚, 唔去送死呢?
高級模式 | 發新話題
換一個