返回列表 回覆 發帖

[問父母] 大家會唔會因為想仔女乖些,報讀基督教學校

男仔呢?
Guest from 203.145.89.x 發表於 2023/7/18 13:41

男女有啥分別? 許多"神父"牧屍更喜歡BB仔屁眼!
仔女若入基督邪教, 一旦被催眠, 就會有精神病, 你這仔女一生就完了.
大多數人没注意到基督邪教這可怕之處, 衷心奉勸, 好自為之.
屣時間
抽刀斷水 發表於 2023/7/19 09:53

返去幼稚園再講啦!
千萬別去邪教學校! 一旦中毒, 得精神病, 好似李偉光弟兄咁, 就有排食免費人肉大餐咯.
宗教教會話信耶穌好科學,好多科學家信耶穌,藉宗教吸引你喜歡科學探索。
Guest from 203.145.89.x 發表於 2023/7/20 10:03

一探索, 耶穌就連條底褲都除埋俾你睇.
信耶穌: 就"永遠不見死", 有病俾鬼徒摸下就好, 可以移山倒海, 食毒藥都唔怕, 永不饑渴, 天下無敵, 講外邦語, 可以做法官(有判罪權).......
咁祈完禱,無效,就會話佢「頑皮」,所以神唔聽
Guest from 203.145.89.x 發表於 2023/7/22 10:39

求"神"唔靈, 當然有嘢講, 從邪教一開始就如此.
    叫屁眼教主跳崖, 就話唔准試探; 叫佢顯"神蹟", 就話永冇"神蹟"; 叫佢放天火燒死村民, 就話係嚟"救人"; "天主"無能滅罪, 就話俾人"自由意志".
    總之, 一要實牙實齒驗證, 就立變縮頭烏龜!
個仔會覺佢已經好乘
beebeechan 發表於 2023/7/22 11:38

在"天主"面前, 你就搖頭擺尾"好乘".
高級模式 | 發新話題
換一個