返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

回覆 220# leefeng

咁到底721 831係咩吖?你講咁耐都講唔到出黎,我話係恐襲你又話我反口覆舌,媽我好亂,你到底係支持定反對721,831?啲黃絲又用721撒左啲咩謊?指天篤地咁謾罵就係你唯一做到嘅事情?

不要以為全香港人,外國華人看不見你們黑暴721 831的漏洞,

721係白暴喎?黑咩暴?你去左平行時空?
我話俾你知721當日警察有咩漏洞吖
1. 早一日已接到區議員線佈元朗會有人聚集
2. 港台返查片段,早於六時許已有三批便衣人員發現元朗大批白衣人聚集
3. 鐵路警區7/24開住CCTV,即時可以知道元朗站情況
4. 白衣人行兇時有兩個帶槍軍裝警員掉頭離開
然後白衣暴徒及警察輪流出入元朗站總之就撞唔到對方。
我當日親眼睇住直播。
我朋友事後分享自己駕車的影片,證明白衣人一撤,警察就來,警黑合作毆打市民,乃板上釘釘的事實。

咩漏洞?有咪講囉。咩全世界人都支持你嘛,打幾隻字就可以話全世界人支持你㗎啦。
你都唔支持民主,有幾多人支持你有咩關係?

你們只是一群瘋癲的喪屍,什麼爭取民主自由,根本只是在爭取自己個人的利益,為基督教爭取存在的空間吧了。

只有低Q能嘅人先以為基督徒全是黃,黃的全是基督徒,你自己反基撑共上腦有水腦精神病就快啲就醫。
民主制度之中,及所有制度之中,各人都只是在爭取自己個人的利益。你唔識個世界點運作就先去上吓啲經濟學及政治學BB班。
民主制度不過給予一個多數服從少數的解決紛爭方法,而非極權下揸槍果個話事。連咁都唔識簡直係低B。

你們從来沒有為民生,為國家考慮,為的只是你們的$$$,為你們自己對環境的不滿,自己達不到生活的需求,就怨天尤人,不惜破壞別人平靜的生活來滿足你們自己這班大食懶廢物的所謂理想!
回覆  Guest from 124.217.137.x

所以你嘅態度咪就係識時務者俊傑。黃絲講承諾、講責任、講原則,你就鍾 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/3 15:07
回覆  Guest from 124.217.137.x
首先,你一再迴避你到底對香港幾有認識呢條問題,從你嘅論說及我嘅論說中 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/4 07:54

民生問題呢,以前就答過晒㗎啦。你唔係中國人就冇資格評論中國內政,你關於香港嘅野乜柒都唔知,就係妄議。你若有聰明就做足功課先出黎吠。

你们黑暴黄屍和共產黨的紅衛兵有分别嗎?
回覆  beebeechan

紅衛兵乃自上而下嘅有組織政治運動工具,反修例乃政府激發出嘅民間無大台自發運動,"紅衛兵"三字原封奉還。你唔識歷史唔好扮識。
jimmychauck 發表於 2023/8/3 00:44

你唔識駁呢,就唔好再癈up,識駁呢,就攞啲道理出黎講。
講黎講去三幅被又唔識回應人,就只顯黔驢技窮。
回覆  leefeng

咁到底721 831係咩吖?你講咁耐都講唔到出黎,我話係恐襲你又話我反口覆舌,媽我好亂,你 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/7 04:24

我支持白衣人啵,去人地元朗既地盤搏找打?
俾人打,抵L死啦!
白衣人揸藤條已經好仁慈,應該揸槍吖馬!

你們黑暴的謊言暴力加歪理,信你先至奇!
你們從開始到入監,你們做的冇一樣係合乎常理或值得同情,
當時滿街都見群魔亂舞,喪屍,戲子,一群禽獸,同紅衛兵,不,衰過衛兵先至啱!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng
你唔識駁呢,就唔好再癈up,識駁呢,就攞啲道理出黎講。
講黎講去三幅被又唔識回應人,就只顯黔驢技窮。
jimmychauck 發表於 2023/9/7 04:24

回應咗啦,你自己盲之馬!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

紅衛兵乃自上而下嘅有組織政治運動工具,反修例乃政府激發出嘅民間無大台自發運動,"紅衛兵"三字原封奉還。你唔識歷史唔好扮識。

《 反修例乃政府激發出嘅民間無大台自發運動 》?
咪笑壞街坊咧,派錢你拎咗幾多呀?
大份證明你還有些少份量,細份只是魚毛級,比乞兒好少少咁啦!

回覆  leefeng

我朋友事後分享自己駕車的影片,證明白衣人一撤,警察就來,警黑合作毆打市民,乃板上釘釘的事實。

你唔入人地屋企,人地又點打到你呢?
咁既邏輯都唔明?讀屎片咩?
元朗白衣人已經唔錯,學美國,入人地屋企,至少應該辣低90%,閒閒地!

.
回覆  leefeng

黑暴咪扮純情小學生啦!
抵打架,打得少咧!
  警察應該唔好咁快出現,
等一隻二隻喪屍皮開肉綻,才施施然出來吖馬!Yes!

.
回覆  leefeng

指天篤地咁謾罵就係你唯一做到嘅事情?

指天篤地咁謾罵都教L 精你,一槍攪掂既事,打鞭都慳番!

.
回覆  leefeng

你都唔支持民主,有幾多人支持你有咩關係?

支持民主出黎打人,攪破壞?
咁既民主,不如打鞭好過!
犯事要受懲罰,
打老年人係錯誤既民主,點解有你們民主,冇佢地民主呢?唔公平吖!

.
回覆 222# leefeng

俾人打,抵L死啦!
白衣人揸藤條已經好仁慈,應該揸槍吖馬!
...
leefeng 發表於 2023/9/7 04:36

你支持白衣人,已經OK,因為香港法庭已經判左飛天藍南暴動。可見你係支持暴動的,同口中嘅黑暴係一樣。

你唔入人地屋企,人地又點打到你呢?
leefeng 發表於 2023/9/7 04:52

當日被打嘅係元朗住同返工嘅人,你嘅講法一係就係黑社會,一係就係戇能鳩。

支持民主出黎打人,攪破壞?
leefeng 發表於 2023/9/7 05:05

你支持打人,同人講乜民主?
你到今日攞唔到我打過人嘅證據出黎,咪即係誣衊。
如果我打左人,香港警察拉唔到我,你即係話香港警察無能。

所以我一早話左,同爛屍係唔洗講道理,講拳頭就夠。一來佢唔識講道理,二來佢根本只係一啲支持打人反對民主嘅黑社會。

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng

所以我一早話左,同爛屍係唔洗講道理,講拳頭就夠。一來佢唔識講道理,二來佢根本只係一啲支持打人反對民主嘅黑社會。
jimmychauck 發表於 2023/9/7 07:16

你又塞你自己隻臭腳入番你自己個臭口,真是不錯的演出!
再俾10蚊貼士過你呢隻揾食啫既爛仔乞兒!

.

回覆  leefeng

你支持白衣人,已經OK,因為香港法庭已經判左飛天藍南暴動。可見你係支持暴動的,同口中 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/7 07:16

我如果肯支持黑暴,一定有錢收,唔會似你咁L霉要靠揾食啫黎乞咁折L墮啦,陰公!
回覆  leefeng

你既思緒咁L混亂嘅?
一陣又話打人不民主?一陣又話要講拳頭?
一陣又話支持打人反對民主?
你咁樣係乞唔到錢架,先攪清楚你“揾食啫”既立場先啦!
我大把散銀,隨時夠你食既!

.
回覆  leefeng

當日被打嘅係元朗住同返工嘅人,你嘅講法一係就係黑社會,一係就係戇能鳩。

黑衣人換白衫打元朗住同返工嘅人,有片有相,乜你咁L背唔知?
耶穌扮死都玩得出來,換白衣打完人扮無辜,濕濕碎啦!
回覆  leefeng

你支持白衣人,已經OK,因為香港法庭已經判左飛天藍南暴動。可見你係支持暴動的,同口中 ...

用下腦,成班黑衣人無端端躝入元朗做乜呢?唔通一大班黑暴去買老婆餅咩?
回覆 234# leefeng

無腦可用嘅人是很可悲的。

黑衣人換白衫打元朗住同返工嘅人,有片有相,乜你咁L背唔知?

你支持白衣打人,又話黑衫扮白衫,睇黎你係支持口中嘅黑暴。你既思緒咁L混亂嘅?
為了口舌之快,你可以丟棄邏輯到幾盡?

你支持打人係你自己講出黎,冇人逼你,所以我嘅結論就係,"同爛屍係唔洗講道理,講拳頭就夠"。乃係因為你自己嘅表現及標準,怪誰?

外國人,唔好再干涉中國內政。
對於香港乜柒都唔知就唔好妄議。
你既思緒咁L混亂,有病就睇醫生。
回覆  leefeng

你支持白衣打人,又話黑衫扮白衫,睇黎你係支持口中嘅黑暴。 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/7 16:52

睇黎你為“揾食啫”都搏到幾盡,
一副流氓爛仔咁既口吻同面孔,反映出你們基督教徒黃屍黑暴既素質,
香港人應該快快燒衣紙送瘟神jimmychauck ,你jimmychauck一路好行夾唔送,再俾多兩蚊你,快啲過主啦!

.
回覆 236# leefeng

回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2023/9/7 23:51

惡犬jimmychauck,三六煲,或人道毀滅,公開投票!

.
回覆 238# leefeng

我好驚呀......

果然係比美國民主更先進,可以用投票去奪人性命。洗唔洗話你聽地球上有幾多人撐你?

你係支持暴動的,同口中嘅黑暴係一樣。
你支持打人,同人講乜民主投票?
咩漏洞?有咪講囉。
只有低Q能嘅人先以為基督徒全是黃,黃的全是基督徒,你自己反基撑共上腦有水腦精神病就快啲就醫。
#117同#156啲你口中咁低水平嘅野你都答唔到,咁你啲水平比你口中仲低。唔識答咪認左佢,諸多託詞。
你一再分裂中國,稱香港人唔係中國人,國安揾上門唔係咁容易揾律師幫你。中國內政唔關你事,你啲外國勢力無權說三道四。
回覆  leefeng

我好驚呀......

果然係比美國民主更先進,可以用投票去奪人性命。洗唔洗話你聽地球上有幾 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 00:16

咁努力吠,又想呃乞兩蚊?
基督教徒黃屍黑暴狂犬病jimmychauck 想扮好狗?沒門囉!
你唔使驚,三六煲或人道毀滅好快架啫,可以坐火箭去問你個主:點解要你做狗?重係一隻黑暴癲狗!

.
高級模式 | 發新話題
換一個