返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

真的不想做中國人,只想做西藏人,只想做美國人。只想生生世世做西藏人和美國人。共產黨是魔中之魔,邪中最邪。中國人是全世界最低級最下流的民族。中國的崛起是全世界的災難。
To: beebeechan

怎麼你罵得這麼兇??總之罵得好,罵 leefeng 係腦殘品種就對了。

真的不想做中國人,只想做西藏人,只想做美國人。只想生生世世做西藏人和美國人。共產黨是魔中之魔,邪中最 ...
哈佛專家 發表於 2023/9/2 02:37
美国,入侵伊拉克等等,

至少,杀杀杀了1xxxxxx人 《百多万人》
【LEEFENG兄常常说之 “““洗衣粉””” 事件】,
导致伊斯兰国之崛起 。。。。。。
【大汉奸(大x元),{当然}绝对冇提起美国这些卑鄙】
它们,正正千方百计要令我们的国家 - 中国 - 变成 '伊拉克'

leefeng 已經係邪靈上身
exchristian.hk https://amp.exchristian.hk › forum

又或者拎支洗衣粉去炸到你個國家溶溶爛爛,開槍勁殺老幼婦儒。 又或者扮難民死狗入你國家搏同情,然後一忽一忽食咗你個國家, 然後勁殺老幼婦儒!
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国

回覆 97# leefeng

你肯定係盲,信了教的【垃圾喪屍腦進水基督教黑暴契弟jimmychauck】點會唔盲吖,
自言自語,自稱自讚的坑渠老鼠一隻,

我同你唔同嘅地方就係你用嘅係循環論證,我係用證據說事,先說觀察,再下結論。
你每次首先就會無理謾罵基督徒一輪,再用謾罵中嘅內容去解讀其他事情,最後試圖用解讀中嘅內容去證明自己謾罵有理。並在同時犯上Ad hominem訴諸人身謬誤。

一邊反中仇共做黑暴打中國老人,一邊又厚臉皮話自己是中國人,

我係中國人係客觀事實,政府說了算,並不用你厚了臉皮說三道四。如果我冇中國藉麻煩你即刻同英國政府講聲,我呢啲無國藉BNO持有者即刻入英藉。
咁不如我問埋你係咪中國人?有冇中國藉定係從來沒有或放棄左?咁中國自己又喺唔喺中國?以前幾多學成嘅人才回國效力,你係咪應該羞愧一下?一邊又厚臉皮話自己是中國人?你如果連中國人都唔係,又走乜黎評論人地中國唔中國?
你又有冇證據話我係打人嘅黑衫?冇證據係咪誣衊?共產黨殘暴政權喺國內逼害我同胞我當然反佢,啲癈老出黎用行動支持殘暴政權,助力佢逼害我同胞,又好好意思話係我同胞?佢俾黑衫打係自己風險管理問題。香港特首都話,佢去得現場就有風險,你又係邊位?敢膽出黎反對中央任命嘅特首講嘅野?
你有冇去過香港首先自己講,你講唔出呢,根據你自己嘅垃圾#54,自己就冇資格評論香港嘅事。我一用腦,問親你香港嘅野你都唔知,淨係識啲google都揾到嘅飲飲食食資料,就算你有去過都等如冇去過啦。

無恥到被旁觀者兄同上流兄屌完一次又一次都一樣不知羞恥為何物!

在我看來,姓旁姓上果兩個正俾我鏟到一棟都冇,姓旁果個仲正用北冥神功護體,啲問題又未識答,同DIOR半斤八両,加上你#117同#156都未答到,自言自語,自稱自讚者爛屍是也。

本人有冇去過香港你咪自己用你個老鼠咁尐大既腦諗下囉,如果去香港等同去月球,咁,我真係未去過!

哈生話你冇去過香港,又再睇你知道嘅野同你嘅表現,我就信哈生多啲,你自己又唔出黎呈清,關人忍事。
有去過就有,冇去過就冇,咩叫最近幾年冇去過?若有多說,就是出於那惡者。
再講,最近幾年冇去過,咪即係唔清楚近況,按你的垃圾理論亦不見得自己有幾適宜評論香港。
根本就係話你#54係愚妄話,仲係度沾沾就真係智力有啲低。

根據你自己的前言不對後語+自相矛盾的謬論,「你冇去過所以不能評論」變成「"正確認知才能評論"」反口覆舌是在證明你們三隻都是契弟嗎?

自相矛盾的謬論係你提出嘅,你亦無法講出我邊度前言不對後語,最近抽生先俾我翻到舊帳佢十年前言不對今日之後語,我記性好又鍾意記仇你最好小心啲。契弟就只係你。
"正確認知才能評論"又講得唔係太準確,準確啲係"正確認知才能正確評論",總之就比你啲咩到唔到過嘅謬論準確上不知幾多倍。

一陣又話自己十分興奮,磨拳擦掌要加入勇武【打老人,燒店鋪,拆商場,毀地鐵站】。

勇武重點從來並非打老人,燒店鋪,拆商場,毀地鐵站。拆商場、毀地鐵站者早有人提出過係警察自己扮示威者做,灣仔直播都見過示威者係警察扮,我唔知你混淆啲乜。

現在又反口「721打人當然係RIOT,仲係TERROR ATTACK。831打人都係TERROR ATTACK」?
乜你唔怕你的手足隊冧(殺死)你滅口咩?你擺明做了反骨仔,明面係勇武,暗面是共產黨。

721打人當然係RIOT,仲係TERROR ATTACK。831打人都係TERROR ATTACK。你連咁都唔知呢,其實真係完全冇資格評論成個反修例風波。
721打人當然係RIOT,仲係TERROR ATTACK。831打人都係TERROR ATTACK。你連咁都唔知呢,其實真係完全冇資格評論成個反修例風波。
因為好重要,所以講多幾次。

既然唔係星加坡人係中國人,星加坡關你柒事?

新加坡係你提出,企圖轉換話題,關我忍事?你係咪最近學埋你神明DIOR嘅移形換影?

咁美國既濫民主自由又關你柒事咩?

美國民主自由否又係你提出,企圖轉換話題,關我忍事?我又幾時有過興趣評論美國?你係咪最近學埋你神明DIOR嘅移形換影?

中國人應該信佛道儒,異族的基督邪教又關你柒事?

咁呀習包子點解唔信佛道儒,唔通佢唔配做中國人?

你要守天堂啲規矩還不拿拿聲去你的異族天堂?

天堂幾百萬千億兆年,並不爭一時三刻,我講過要極力嘲諷爛屍,咪陪你玩吓,唔夠講唔敢同我講想叫我走吓話?

在香港霸住個共產黨中國地方,又食又拎又反碗底做乜呢?

俾左錢買左租左交左稅你理得人啫?我走私漏稅你可以去衙門告我㗎。你連自己點樣係中國人都未講清楚,咁快就強想幫人地共產黨出頭?仲想講埋香港首先係共產黨地方,然後先係中國地方?話時話點解你、上流、下流都不約而同話我喺香港?正契弟?

我當然夠膽對港共中共時時都提出要求架啦,
要求佢地要嚴懲果啲自稱好恨做勇武手足黑暴契弟,拉曬佢地為香港市民主持公道,為香港老年人市民有寃....乜乜乜

犀利喎,夠膽提出同揸槍掌權嘅人一樣嘅"訴求"然後覺得自己好勇喎,定係知恥近乎勇?夠膽你返去大陸大聲譴責八九六四民運嘅學生好唔好?讚揚解放軍平亂有功你敢唔敢?身在海外仲大大聲覺得自己好勇,直是恬不知恥。
民為主的國家,民眾當然可以提出任何要求,並且在政府拒絕後用選票將之更換。是故,倒是閣下在美國民主社會生活良久,卻不明白民主何義,智力低者乃閣下。

回覆 98# leefeng

你幾十年在離教都冇厘進步,

原來抽刀都未夠我老,LEEFENG睇黎除左分裂國家之外仲想分裂離教之家。

特在此對港共中共提出要求,
把你們這些垃圾淩遲焚燒做化肥,
還香港繁華景象,歌舞昇平,馬照跑,舞照跳!

你要求港共中共還香港繁華景象,歌舞昇平,馬照跑,舞照跳,請去啊去啊,港共中共做唔到,就唔知係你問題定港共中共問題啦

啲爛屍真係有趣

話題要轉了嗎?
回覆 103# 上流寄生族

不錯,共產黨不殺伊拉克人,只殺中國人,只用一個大饑荒已殺了六千萬,單單天府之國四川就死一千
萬,什麼日本羅刹鬼子通統給我靠邊站去。
回覆  上流寄生族

不錯,共產黨不殺伊拉克人,只殺中國人,只用一個大饑荒已殺了六千萬,單單天府之國四 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/2 05:39

共產黨特登製造/變/創造/一個大饑荒去殺六千萬中國人?
基督教在堂內和網上四處散播的反中仇共技倆,
奇的是,散播這種消息的只有基督教徒和耶穌教?
基督教無所不用其極,立心要分裂中國,顛覆中國真是夠曬嘔心瀝血囉!

中國人殺中國人好慘架,
要殺,就要學基督教去殺印弟安人,殺伊拉克人,殺中東人,殺黑人吖馬,
或強奸人地既仔女,不但不殘忍,而且好馨香添!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 106# leefeng

https://zh.wikipedia.org/zh-hant ... E%E6%97%B6%E6%9C%9F

三年困難時期,又稱三年大饑荒,大饑荒共造成了中國大陸1500萬人–5500萬人的非正常死亡,要成因包括大躍進、人民公社運動、制度性問題、外交困境等

當然共產黨造成,唔通當時基督教統治中國?

所以你都承認中國人殺中國人啦?

前面果啲唔答,當你冇野好講啦。
回覆  leefeng

我係中國人係客觀事實,政府說了算,並不用你厚了臉皮說三道四。如果我冇中國藉麻煩你即刻同英國政府講聲,我呢啲無國藉BNO持有者即刻入英藉。
你邊忽係中國人啫?你應該係耶穌族中東人,又或者根本唔係人!
可惜你冇BNO,如果有,你還不飛撲去做英美隻狗囉!

咁不如我問埋你係咪中國人?有冇中國藉定係從來沒有或放棄左?咁中國自己又喺唔喺中國?以前幾多學成嘅人才回國效力,你係咪應該羞愧一下?一邊又厚臉皮話自己是中國人?你如果連中國人都唔係,又走乜黎評論人地中國唔中國?

我點解要話你知我係乜人,你估你係乜水?
最起碼我冇話我想做黑暴勇武,希望同手足落場打人放火,
分化社會,擾亂香港社會秩序,四處宣傳話中國殺中國人,來散播仇恨,加强反中仇共既言論來破壞香港同中國内地既和諧。
邊一個應該羞愧呢?食碗面反碗底的反骨垃圾不就是你jimmychauck嗎?

你又有冇證據話我係打人嘅黑衫?冇證據係咪誣衊?共產黨殘暴政權喺國內逼害我同胞我當然反佢,啲癈老出黎用行動支持殘暴政權,助力佢逼害我同胞,又好好意思話係我同胞?佢俾黑衫打係自己風險管理問題。香港特首都話,佢去得現場就有風險,你又係邊位?膽出黎反對中央任命嘅特首講嘅野?

同胞?哎呀,咪笑壞離教啲讀者啦!
你叫「癈老」的原來不是你同胞咩?
共產黨殘暴政權唔知比起割印弟安人頭皮,邊一個殘忍啲呢?
每一個朝代都有錯誤既政府同政策,執住N年前既野來無限放大,引發暴亂,咪叫做分裂中國囉!
其他國家每個朝代都有同樣既殺戮事情發生,但基督教徒不但唔會講,亦唔敢講,點解呢?呢d咪叫做賣國賊,門口狗,至賤果一種囉!
你話我夠膽出黎反對中央任命嘅特首講嘅野?乜你唔係爭取緊五大訴求咩?你又夠膽出黎反對中央任命嘅特首呢吓?
兩面三刀虛偽成咁,你真是垃圾中之至賤既垃圾!

你有冇去過香港首先自己講,你講唔出呢,根據你自己嘅垃圾#54,自己就冇資格評論香港嘅事。我一用腦,問親你香港嘅野你都唔知,淨係識啲google都揾到嘅飲飲食食資料,就算你有去過都等如冇去過啦。

你們基督教徒信了耶穌,玩無賴玩到出神入化,當然,一本垃圾都當寶既人,智商的確有限,任何中國華人都有資格評論香港嘅事,特別係針對你呢種叫老人家同胞做廢老的人渣,黑暴垃圾曱甴,去堆填區做化肥,啱你呢種垃圾!

jimmychauck 發表於 2023/9/2 05:25
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

我同你唔同嘅地方就係你用嘅係循環論證,我係用證據說事,先說觀察,再下結論。
你每次首先就會無理謾罵基督徒一輪,再用謾罵中嘅內容去解讀其他事情,最後試圖用解讀中嘅內容去證明自己謾罵有理。並在同時犯上Ad hominem訴諸人身謬誤。
jimmychauck 發表於 2023/9/2 05:25

坑渠老鼠自稱自讚,你係最大果隻,
當你開口埋口謾罵旁觀者兄同上流兄是垃圾的時候,不知有冇照鏡,面皮真厚,又無恥虛偽,假仁假義到死!

.

回覆 108# leefeng

我點解要話你知我係乜人,你估你係乜水?

咁你證明唔到自己係中國人,就唔好干涉中國內政,妄議中國香港嘅內部事務。講完。

你邊忽係中國人啫?你應該係耶穌族中東人,又或者根本唔係人!

你連事實都意圖否認,即係辯論中嘅癈物

可惜你冇BNO,如果有,你還不飛撲去做英美隻狗囉!

真係唔知邊個一日到黑晒命自己周遊列國,但係又以為人地冇BNO

分化社會

講左好多次,你公然宣稱香港人唔係中國人,去分裂國家,而我都唔知你up乜我分化社會。

四處宣傳話中國殺中國人,來散播仇恨,加强反中仇共既言論來破壞香港同中國内地既和諧。
中國人殺中國人好慘架,leefeng 發表於 2023/9/2 06:46

呢個係你宣傳,唔關我事,又入我數你係咪新近學成移形換影下山啫?

其他國家每個朝代都有同樣既殺戮事情發生,但基督教徒不但唔會講,亦唔敢講,點解呢?呢d咪叫做賣國賊,門口狗,至賤果一種囉!

其他國家每個朝代都有同樣既殺戮事情發生,吖就唯獨唔准講中國嘅。我中文係母語,英語半桶水,日文初學,唔講中國講邊國?唔通走去睇啲翻譯資料?一陣又俾抽水話有翻譯問題點算?

乜你唔係爭取緊五大訴求咩?你又夠膽出黎反對中央任命嘅特首呢吓?

五大訴求邊一條反對中央任命嘅特首呢吓?
連五大訴求內容、721、831都唔知頭唔知路想出黎妄議香港,就返鄉下收皮食屎啦。

當然,一本垃圾都當寶既人,智商的確有限

連智商有限嘅人都可以指出你咁多錯處,你智商實屬無限,無下限。

任何中國華人都有資格評論香港嘅事

非也,
1. 根據共產黨外交部,中國香港事務乃內政,外國不得干預,即便你是華人,亦無資格。
2. 正確認知,才有資格稱自己的評論正確,if you can't even get basic facts right or even outright don't know them, you can sod off.
3. 連五大訴求內容、721、831都唔知頭唔知路想出黎妄議香港,就返鄉下收皮食屎啦。
4. 連自己係乜水都唔知道嘅人,當然並非中國華人。中國人當然以自己民族為驕傲,被問到那有不講之理?

話題要轉了嗎?
leefeng 已經輸了,語無倫次,循環論證。

leefeng 識得反基督,但有些不知所謂,反而不如旁觀者,亦不如奧賣葛。
回覆  leefeng

咁你證明唔到自己係中國人,就唔好干涉中國內政,妄議中國香港嘅內部事務。講完。
你連 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/2 08:02

你係【天天食屎的反中仇共垃圾喪屍腦進水基督教黑暴契弟jimmychauck】!
你個名越來越長,一定係你天天食屎有功,同被人屌到九唔搭八!
一時話自己係勇武手足反中亂港,一時又話自己是愛國港人,不知羞恥為何物,你食屎食懵咗?
全離教網的正義人仕可以做證你講過乜野,你食多多屎都狡辯不了啦!
你係中國人?香港人?華人? NO NO NO, 你係呢一隻:
https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=14252&extra=page%3D1&page=28

leefeng 已經輸了,語無倫次,循環論證。

leefeng 識得反基督,但有些不知所謂,反而不如旁觀者,亦不如奧 ...
哈佛專家 發表於 2023/9/2 08:02

抽刀兄叫大家就住不要把你叫XX病,我都忍咗你好L耐,你死開啦!X线佬!

.
回覆  leefeng  
中國人當然以自己民族為驕傲

jimmychauck 發表於 2023/9/2 08:02

你食屎食到懵L曬,又唔記得自己講過乜野嗱?
你不是恥為中國人咩?
你話中國人民族的共產黨殺中國人啵,現在又以自己民族為驕傲?
乜原來共產黨不是中國民族?
你天天食屎,連個腦個心都係屎,你的無恥簡直臭出香港,震驚全個離教網添!

回覆  leefeng

三年困難時期,又稱三年大饑荒,大饑荒共造成了中國大陸1500萬人–5500萬人的非正常死亡,要成因包括大躍進、人民公社運動、制度性問題、外交困境等

當然共產黨造成,唔通當時基督教統治中國?

所以你都承認中國人殺中國人啦?

前面果啲唔答,當你冇野好講啦。
jimmychauck 發表於 2023/9/2 07:30

.
leefeng 唔敢否認中共有搞宗教迫害
回覆 114# leefeng

你自己都唔係中國人,講咁多做乜柒?

恥為中國人同身為中國人有乜衝突?唔通你恥為契弟就唔係契弟?

共產黨同中國綑綁埋一齊講分唔開係你嘅問題,我係反清復明撐姓朱嘅,姓習果啲死埋一二便。

咁你以中國人民族為恥唔係認自己係中國人,就唔該死開。我連恥為中國人都咁認係中國人,同你之間真係高下立見。
回覆  leefeng

恥為中國人同身為中國人有乜衝突?唔通你恥為契弟就唔係契弟?

共產黨同中國綑綁埋一齊講分唔開係你嘅問題,我係反清復明撐姓朱嘅,姓習果啲死埋一二便。

咁你以中國人民族為恥唔係認自己係中國人
,就唔該死開。我連恥為中國人都認係中國人,同你之間真係高下立見。
jimmychauck 發表於 2023/9/2 16:46

“恥為中國人就不會自稱身為中國人”,
這樣簡單的道理也不懂?你低智成咁,好心收皮啦!

如果你的言論有理,就不會在這裡被咁多人屌,你連基本既羞恥心都冇!
錯字百出,廢話連篇,
又想威,想做黑暴曱甴打人放火,破壞中國香港社會和諧。
又要戴頭盔,死賴在中國既地方,享用中國既資源,賴死面皮九尺厚,話自己係中國人?

當你想做勇武同手足下場放火打廢老的一分鐘,你已經係叛黨,賣國賊,監躉。
咪扮純情話你唔知黑暴既定義係乜野,又扮白癡想做賣國賊勇武又想做中國人?

從你的什麼反清復明撐姓朱嘅,即自認係叛逆反中國啦,咁直白,睇小說睇到懵曬,語無倫次,
本大爺今日得叉閒,才上黎教訓下你呢隻叛國走狗!

乜你見到我有寫過「以中國人民族為恥唔肯認自己係中國人」咩?
你個腦充滿屎尿屁,天天食屎,口中放屁,癲癲廢廢,
前言不對後語,寫過既野又唔敢認,自己謾罵別人是垃圾,又反咬別人謾罵你?

篇篇都反口覆舌,謊話連篇,(黑暴基督教徒本色)
你呢種一陣又話同胞,一陣又叫同胞做廢老,
你呢種人,連基本既人性道德都冇既人渣垃圾,
食貴曬香港啲米,快啲死去Join果8個懸紅通緝犯,
你支持反中亂港五大訴求,其中一樣係“撤回”《逃犯條例》,
幫犯罪既黑暴可以逍遙法外,
可惜吖,現在一樣懸紅通緝8名逃竄至海外的“反中亂港”分子,
根據你所有既說話記錄,好快會加埋jimmychauck勇武上去,好快就會是通緝9名,
你躲在香港冇用架啦,快啲死開香港,滾去英美踎街啦,
中國香港週街都是廢老,一定會指證你呢隻食屎狗黑暴契弟,送你入監倉同你班勇武手足齊齊唱監獄風雲!

你自稱:我連恥為中國人都敢認係中國人?
根據你呢句說話,除了監獄,你有好大機會可以去精神病院!

.
leefeng 唔敢否認中共有搞宗教迫害
哈佛專家 發表於 2023/9/2 11:18

如果宗教只能出產像你,jimmychauck 呢種人,
不需要迫害,直接剷除,乾手淨腳,不用害人害物!

.

回覆  leefeng

共產黨同中國綑綁埋一齊講分唔開係你嘅問題,
我係反清復明撐姓朱嘅,姓習果啲死埋一二便。
jimmychauck 發表於 2023/9/2 16:46
2xxx年前,就已有规有矩 - 先入关中者为王

中国共产党,已在关中、北京、南京,等等,
故,
寄生虫【即使是洋鬼子,都……】,等等,顺理成章,奉之为主,

请问,有何不妥?

与项羽约好先入关中者为王,刘邦先到了关中为何不称
Baidu https://zhidao.baidu.com › question

2018年2月3日 — 刘邦与项羽有个著名的赌约,“先入关中者为王”。事实是,刘邦率先到达了关中,干掉了秦国的老巢。这时,按说刘邦可以正大光明的称王,甚至登基称帝了。
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆 119# 上流寄生族

沒啥,想不到上生思想還停留在二千年前般古板。待會把這訊息八百里快馬傳給你。

所以入關中為王就有權用饑荒殺六千萬人了是吧?
高級模式 | 發新話題
換一個