返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

http://gb.china-embassy.gov.cn/l ... 230830_11135654.htm

2023年8月30日外交部发言人汪文斌主持例行记者会
涉港、涉疆、涉藏问题纯属中国内政,别国无权干涉。

阿LeeFeng外國人唔該收皮啦。

話題要轉了嗎?
回覆  上流寄生族

做乜啫?你咁多爹講咋多說話,就不讓人把你的說話併一起看?
愚昧人若静默不言也可算为智慧;闭口不说也可算为聪明。姓旁的就比你倆通曉此道。
喜歡向持槍掌權的人低頭俯首稱臣,不妨坦白點,難不成這是什麼值得羞恥的事?
jimmychauck 發表於 2023/9/3 04:23

“向持槍掌權的人低頭俯首稱臣”?向美國?向加拿大?向基督教?

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
“向持槍掌權的人低頭俯首稱臣”?向美國?向加拿大?向基督教?
leefeng 發表於 2023/9/3 22:42

屎料集(21)
https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=14463&extra=page%3D1&page=5

屎性不改!

不止腦進水, 簡直是腦進屎
2023年8月30日外交部发言人汪文斌主持例行记者会
涉港、涉疆、涉藏问题纯属中国内政,别国无权干涉。

阿 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/3 05:33

殖人恨國黨的下場,你一樣好快會裝袋,
不過你面皮比較厚,被上流兄屌完一次又一次仍然十分享受中…

屌你基督正o臭閪!!!甘能够多“爹”
上流寄生族 發表於 2023/9/3 04:11

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
屎料集(21)

屎性不改!
beebeechan 發表於 2023/9/3 22:48

你幼兒園畢業未?
旁觀者兄叫你重讀啵!
你幼兒園畢業未?
旁觀者兄叫你重讀啵!
leefeng 發表於 2023/9/3 22:52

你叫旁觀者俾佢條檑漿棍你楂實防身....

情同兩手一起開心一起噴漿
彼此六九總不分我或你
你餵了我 我餵了你
共赴患難絕望裡緊握你棍 朋友
你叫旁觀者俾佢條檑漿棍你楂實防身....

彼此六九總不分我或你
你餵了我 我餵 ...
beebeechan 發表於 2023/9/3 22:56

leefeng 發表於 2023/9/3 23:01

信耶穌,願受洗
又真係換腦換心架喎'
棄絕以往易犯罪的你, 重生。

若望福音:
尼苛德摩說:「人已年老,怎樣能重生呢?難道他還能再入母腹而重生嗎?」
5耶穌回答說:「我實實在在告訴你:人除非由水和聖神而生,不能進天主的國
彼此六九總不分我或你
你餵了我 我餵了你
共赴患難絕望裡緊握你棍 朋友

beebeechan 發表於 2023/9/3 22:56

約瑟和你個God一起開心一起噴漿,所以有了耶穌和五六個耶穌的兄弟姐妹?

你一直都未停過口
唔好無話可說就賴「鼻屎」, 無時間
beebeechan 發表於 2023/9/3 03:53

反基有時間一定要出來指正下你們這些冇腦逢基必殖,被屌興奮的幼兒園生,對不?

.
5耶穌回答說:「我實實在在告訴你:人除非由水和聖神而生,不能進天主的國

beebeechan 發表於 2023/9/3 23:04

你俾咁大既任務給你個God,
它豈不是要分分秒秒都忙於噴漿,才能生齊全世界的基督教徒啵?

.
信耶穌,願受洗
又真係換腦換心架喎'
棄絕以往易犯罪的你, 重生。

呢d重生?

信耶穌,願受洗
又真係換腦換心架喎'

基督教徒受完洗,等死?

回覆 142# leefeng

執住N年前既野來無限放大,引發暴亂
leefeng 發表於 2023/9/2 07:40

回覆 144# leefeng
(我今次睇都冇嘥鳩氣去睇)點解唔答#117 同#156?一陣俾人鏟到反艇又話佢講嘅唔代表你?

咁鼻屎都有空黎,真係口是心非

你夠膽跟黨提出一樣的要求,祝你好運。
8月26日,一名劉姓男子到日本駐華大使館外「煽動數人鬧事,靜坐,舉牌」,該行爲「涉嫌未經批准擅自組織遊行示威,尋釁滋事,以及妨礙政府工作人員正常辦公」。此外,在日本駐華使館組織「反對他國政府的非法遊行」,「對中國人民形象產生了負面影響,不利於國家長遠發展」。

唔係中國人,請勿妄議中國內政。
睇怕係中國人,都唔建議你討論中國內政。

話題要轉了嗎?
回覆 144# leefeng
(我今次睇都冇嘥鳩氣去睇)點解唔答#117 同#156?一陣俾人鏟到反艇又話佢講嘅唔代表你?
jimmychauck 發表於 2023/9/4 06:03

#117是我的帖,點解要答你?

你最后呢一帖是#154,
#156还未出世,要點答你?
你如果思覺失調,可以去睇醫生,我幫唔到你囉!

.
#117是我的帖,點解要答你?

你最后呢一帖是#154,
#156还未出世,要點答你?
你如果思覺失調,可以去 ...
leefeng 發表於 2023/9/4 08:23

查實你一啲都唔忙, 唔會有大事做到出嚟
日日上來不是駁斥廢話, 是製造話, 浪費版面資源
回覆  leefeng

你夠膽跟黨提出一樣的要求,祝你好運。
8月26日,一名劉姓男子到日本駐華大使館外「煽動數人鬧事,靜坐,舉牌」,該行爲「涉嫌未經批准擅自組織遊行示威,尋釁滋事,以及妨礙政府工作人員正常辦公」。此外,在日本駐華使館組織「反對他國政府的非法遊行」,「對中國人民形象產生了負面影響,不利於國家長遠發展」。
jimmychauck 發表於 2023/9/4 06:03

奇?点解要去到日本駐華大使館外?跟黨提出一樣的要求?
你真是十分需要一個精神專科幫你,我真係幫唔到你架啦!
查實你一啲都唔忙, 唔會有大事做到出嚟
日日上來不是駁斥廢話, 是製造話, 浪費版面資源 ...
beebeechan 發表於 2023/9/4 08:30

乜沙文個帖與我有關?
你們兩兄弟bbchan & jimmychauck一齊睇精神專科,二人同行,有八折!

.

回覆 155# leefeng

回覆  leefeng

睇吓你個所謂沖生嘉賓有咩高見。

1. 到今時今日自己都未知咩為之黃,並以之為傲。
以自己 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/28 18:18

回覆  leefeng

一個廿零歳學生妹唔識答你,你中共以為自己好醒啱晒?你條爛屍都未識答我分析沖生條7頭啦 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/29 07:13

你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中嘅垃圾,你所有youtube片,隨時加你果啲偉大反基言論全屬垃圾囉。

下話,啲智障以為自己唔記得人地都唔記得,你記性都冇食屎啦。
回覆 157# leefeng

我當然夠膽對港共中共時時都提出要求架啦,
要求佢地要嚴懲果啲自稱好恨做勇武手足黑暴契弟,拉曬佢地為香港市民主持公道,
leefeng 發表於 2023/9/1 23:52

係囉,竟然夠膽向黨提出要求,真是十分需要一個精神專科幫你,我真係幫唔到你架啦!
高級模式 | 發新話題
換一個