返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

查實你一啲都唔忙, 唔會有大事做到出嚟
日日上來不是駁斥廢話, 是製造話, 浪費版面資源 ...
beebeechan 發表於 2023/9/4 08:30

哎喲,原來你貼錯沙文個帖,咁快就改番呀?

用尐尐去廁所之間隙都冇問題啦!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中嘅垃圾,你所有youtube片,隨 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/4 08:37

#117 同#156????你咁醒答咗先啦!

jimmychauck咪日日食完屎来扮盲呀!
全版人睇住你呢隻垃圾中的垃圾架!

#117是我的帖,點解要答你?

你最后呢一帖是#154,
#156还未出世,要點答你?
你如果思覺失調,可以去睇醫生,我幫唔到你囉!

leefeng 發表於 2023/9/4 08:23

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

係囉,竟然夠膽向黨提出要求,真是十分需要一個精神專科幫你,我真係幫唔到你架啦! ...
jimmychauck 發表於 2023/9/4 08:39

最起碼不會智障加思覺失調去日本駐華大使館向黨提出要求啦,對不?
jimmychauck真可憐,食屎食到懵L咗!

.

唔知幾時國家立例,

智商不足80的 (如屎尿feng之流), 不得上討論區發言撐黨, 對中國共產黨形象產生負面影響。不利國家,中華民族長遠發展。

討論區要實名制及使用「文明碼」。 以祖國先進既5G科技, 及對流動電話sim card的控制經驗, 應不難辦到。
回覆  leefeng

係囉,竟然夠膽向黨提出要求,真是十分需要一個精神專科幫你,我真係幫唔到你架啦! ...
jimmychauck 發表於 2023/9/4 08:39

你自己孤陋寡聞啫,
自從上次黑暴事件,香港已經有介紹香港市民可以去中國政府網投訴,要求:

“中国政府网开展政务服务投诉专题征集活动,欢迎你反映政务服务“一网通办” .

今天的中國共產黨並不是你們妖言惑眾所宣傳抹黑的啦,
而是十分之平民化和開通,接受任何投訴或請求;例如捉曬你們這些勇武手足啦,等等!

所以需要一個精神專科幫的,是你,jimmychauck【思覺失調天天食屎謊話連篇反口覆舌的反中仇共亂港漢奸垃圾喪屍腦進水基督教黑暴監躉契弟偽君子畜生】所以你還够胆踎在香港,你條命仔真係凍過水囉!

.
唔知幾時國家立例,

唔知幾時國家立例,

智商不足80的 (如屎尿feng之流), 不得上討論區發言撐黨, 對中國共產黨形象產生負面影響。不利國家,中華民族長遠發展。

討論區要實名制及使用「文明碼」。 以祖國先進既5G科技, 及對流動電話sim card的控制經驗, 應不難辦到。
beebeechan 發表於 2023/9/4 09:21

第一,離教網不是討論區,而是離教者或反宗教區。
第二,亂貶又話唔好啫,好野又怕乜人講人撐啫,對不?
第三,你亦在撐緊黨啵:【以祖國先進既5G科技】,咁仰慕祖國先進既5G科技?

根據你以上既言論,你既智商應該大約在30左右,比jimmychauck高了10,
bbchan & jimmychauck情同兩手一起開心一起噴漿
彼此六九總不分我或你
你餵了我 我餵了你
共赴患難絕望裡緊握你棍 朋友

.
回覆  leefeng

你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中嘅垃圾,你所有youtube片,隨時加你果啲偉大反基言論全屬垃圾囉。
jimmychauck 發表於 2023/9/4 08:37

你既然大贊偉大反基言論的確偉大,
#117同#156 你又寫到亂七八糟,九唔搭八,你個精神病食屎腦的確係垃圾,垃圾中嘅垃圾!
可憐蟲!
回覆 165# leefeng
大言不慚
各省均有截訪隊伍、三聚氰胺趙連海尋釁滋事罪、李文亮被噤聲、張展律師2019冠狀病毒病中國大陸疫情期間前往武漢拍攝視頻判尋釁滋事罪,記者李翔揭露地溝油的生產後遇害身亡、《穹頂之下》全網封殺、白紙運動後的清算曹芷馨李元婧李思琪翟登蕊、河南村鎮銀行侵吞存款事件抗議被鎮壓、連在日本使館前以中方立場抗議日本排癈水都要俾公安拉。俯拾皆是的極權對市民滅聲的實質行動你均可公然否然存在,並以官方有渠道為由開脫,實乃笑話。
講多個笑話,中國憲法保障人民有宗教自由。
再講多個笑話,中國憲法保障人民有遊行示威嘅自由,八九六四後共產黨幾乎冇批准過任何遊行,憲法有寫就叫有,天大笑話。

都係果句啦,講都口臭,#117同#156啲你口中咁低水平嘅野你都答唔到,咁你啲水平比你口中仲低。唔識答咪認左佢,諸多託詞。
你唔答你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中嘅垃圾,咁你所有youtube片,加你果啲偉大反基言論全屬垃圾囉,因為一有人質疑你就答唔到嘛。

話題要轉了嗎?
第一,離教網不是討論區,而是離教者或反宗教區。

leefeng 發表於 2023/9/4 09:55

你身處的版面, 抽水正正定性為「討論區」嚟

你試下向抽水一大訴求, 祈求佢改名, 睇下騷唔騷你呢條大白痴
第二,亂貶又話唔好啫,好野又怕乜人講人撐啫,對不? ...

祖國的高級餐館都唔想有啲下等人嚟搞低檔次架啵

B按: 點解要Thanks 既呢?
啲英文翻譯, 谷哥味好重
第三,你亦在撐緊黨啵:【以祖國先進既5G科技】,咁仰慕祖國先進既5G科技?

對那些話中國乜都好, 先進過人既盲庶民..真係要睇真啲個世界, 唔好咁易被洗咗腦

5G 網絡, 尤如昔日的大寨, 只為宣傳, 樣辦....實際就不是這樣。

又好比今日在國內隨處可見的地產過度發展, 爛尾樓, 有樓無人買的鬼城。
建得大, 建得美, 建得多...但用的人少。

國內的網絡一般用家是急切要有5G網絡嗎? 投下龐大投資 (要建很多發射塔, 用電量多4G幾倍....), 能有回報嗎? 没有國家公帑補貼, 網絡商蝕到攤攤腰囉
回覆  leefeng
大言不慚
各省均有截訪隊伍、三聚氰胺趙連海尋釁滋事罪、李文亮被噤聲、張展律師2019冠狀病 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/4 15:49

黑暴既所謂道理,根本無須理會,
建議你入去監獄問下黎智英,黃之峰關於你的#117 同#156,
又或者去找那8個逃犯問下,可能佢地有答案給你!

你咁勇武可以去示威,打廢老,打警察,爭取個千古留名,
不要在一個離教井內呱呱叫,老鼠自稱自讚,條條歪理,吹牛俾邊個睇啫?
想扮爭取民搏大雾
你五行欠屌咩?旁觀者兄和上下流兄一定滿足到你!

.
對那些話中國乜都好, 先進過人既盲庶民..真係要睇真啲個世界, 唔好咁易被洗咗腦

5G 網絡, 尤如昔日的大 ...
beebeechan 發表於 2023/9/4 22:48

中共冇人住都起定咁多樓,香港一人有一間就正啦!
歐美加homeless真係流曬口水,如果在歐美加,無家者咪唔使踎街囉!

中國都唔係乜都好既,最起碼在中國,老年人一撒賴,公安都冇符,呢樣野真係有待改進!
管理一個14億人口既地方,全年冇假期都做唔惦,(最起碼不會大火仍去渡假,關人屁事)
有今日咁既成績,真是中國的福氣,對不?

.

中共冇人住都起定咁多樓,
leefeng 發表於 2023/9/4 23:34

你個腦真係囟門未生埋

(起咗先, 不過唔俾人入住?)
管理一個14億人口既地方,全年冇假期都做唔惦,
leefeng 發表於 2023/9/4 23:34

中國當年未有14億人口 (11億唶)
所以老毛同志尚有時間到長江游下水
祖國的高級餐館都唔想有啲下等人嚟搞低檔次架啵

B按: 點解要Thanks 既呢?
啲英文翻譯, 谷哥味好重 ...
beebeechan 發表於 2023/9/4 20:47

祖國的高級餐館已經好低要求啦,少見多怪。
在外國,一間小餐館的要求都唔少啦!

處處Clinic, Hospital, 公眾場所都有呢種牌子,好平常的事!
如果個個以為好似黑暴jimmychauck 的自以為是的自由民主,佢一早已經踎咗監啦,佢還可以係度吹牛?牙斬斬得把死人口?

你個腦真係囟門未生埋

(起咗先, 不過唔俾人入住?)
beebeechan 發表於 2023/9/4 23:42

你真懵得匀循,屋太多咧,某地方起太多,超過當地的需求,懂不?
你身處的版面, 抽水正正定性為「討論區」嚟

你試下向抽水一大訴求, 祈求佢改名, 睇下騷唔騷你呢條大白痴 ...
beebeechan 發表於 2023/9/4 20:42

討論?
祖國的高級餐館已經好低要求啦,少見多怪。
在外國,一間小餐館的要求都唔少啦!

處處Clinic, Hosp ...
leefeng 發表於 2023/9/4 23:53

無錯, 在國外去普通餐館也要求顧客四四正正衣著。
所以, 你「腦囟不整, 恕不許發言」未嘗是不合理訴求
回覆  leefeng
大言不慚
各省均有截訪隊伍、三聚氰胺趙連海尋釁滋事罪、李文亮被噤聲、張展律師2019冠狀病 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/4 15:49

嗱,坑渠老鼠見識下真正的民主自由,咪躲在井底發美夢!

打廢老?

高級模式 | 發新話題
換一個