返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

回覆 197# 上流寄生族

連分辨同說明是非嘅能力都冇呢,就非人。
回覆 196# leefeng
睇怕你都冇野好講㗎啦,不過都好,變左唔會講中國內政。
回覆  leefeng
睇怕你都冇野好講㗎啦,不過都好,變左唔會講中國內政。
jimmychauck 發表於 2023/9/5 03:42

基督教黄絲曱甴!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你都係曱甴喊口號咁, 喊嚟喊去都係嗰句,
你貼嚟貼去都係呢幅
你只是一隻藍曱甴 ...
beebeechan 發表於 2023/9/5 03:31

bbchan老鼠另有招呼!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 203# leefeng

確實你癈柴係冇野好講,之後唔好俾我見到你評論中國內政,見一次就王豛你一次。以後咪再洗版,見一次問一次117 156。
bbchan老鼠另有招呼!
leefeng 發表於 2023/9/5 05:53

leefeng 又一次發膠盲。

人地講明只係驅鼠, 用陣味來趕鼠, 不是把鼠「殺」掉, 或使牠訓覺。

(其實leefeng放個臭屁, 把臭口一張。。。都會有此功效)
回覆  leefeng

確實你癈柴係冇野好講,之後唔好俾我見到你評論中國內政,見一次就王豛你一次。以後咪再洗 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/5 08:03

中國內政關你條黑暴粉腸叉事,你條賣國賊再開口一次屌你一次,屌到你斷氣為止!
屌你條【死雜種思覺失調天天食屎謊話連篇反口覆舌的反中仇共亂港漢奸垃圾喪屍腦進水基督教黑暴監躉契弟偽君子畜生jimmychauck】
回覆  leefeng

確實你癈柴係冇野好講,之後唔好俾我見到你評論中國內政,見一次就王豛你一次。以後咪再洗 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/5 08:03

你件死雜種冚家鏟,既然天天在此挑釁,身痕9痕,想揾人屌?成全你,帶埋你的117 156去地獄見你個上帝,你件死雜種打老人黑暴,再死唔斷氣,見你再挑釁一次,就屌你一次,屌到你條契弟行路扑街,屌到你條廢柴日日行衰運,你天天食屎,屌到你件jimmychauck十世冇運行為止!

.
回覆 207# leefeng

中國內政當然關中國人事,你啲外國勢力無權說三道四,就算我賣,我都係賣中國,除非你係買方,又真係唔關你事。
你外國人尋釁滋事貼YOUTUBE癈連結灌水在先,在下對你雖遠必誅。謾罵我係好冇興趣,嘲諷同埋討論我就有,你不妨繼續俾啲原料我。

話題要轉了嗎?
你都係曱甴喊口號咁, 喊嚟喊去都係嗰句,
你貼嚟貼去都係呢幅
你只是一隻藍曱甴 ...
beebeechan 發表於 2023/9/5 03:31
桥【包括 - 任何真理】,不怕旧,最重要:::受

屌你基督屎窟正閪狗
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆  leefeng

中國內政當然關中國人事,你啲外國勢力無權說三道四,就算我賣,我都係賣中國,除非你係買 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/5 14:48
不如顺便卖埋你个基督正1屎窟la,o臭閪
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
嗱,抽刀版主,先知會一聲,有隻畜生繼續挑釁會員,先撩者賤,唔怪得任何人!

回覆  leefeng

中國內政當然關中國人事,你啲外國勢力無權說三道四,就算我賣,我都係賣中國,除非你係買 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/5 14:48

中國內政關你條黑暴粉腸叉事,你條賣國賊再開口一次屌你一次,屌到你斷氣為止!
屌你條【死雜種思覺失調天天食屎謊話連篇反口覆舌的反中仇共亂港漢奸垃圾喪屍腦進水基督教黑暴監躉契弟偽君子畜生jimmychauck】
回覆  leefeng

同你呢種滿口歪理垃圾虛偽人渣,的確冇野好講,所以俾我見到你再挑釁,見你一次就屌你一次,說到做到!

.
回覆  leefeng

謾罵我係好冇興趣,嘲諷同埋討論我就有,你不妨繼續俾啲原料我。

每帖必謾罵中國老人是廢老,謾罵會員旁觀者兄,上流兄,leefeng,
現在又扮謾罵冇興趣?
兩面三刀的小人!

回覆 212# leefeng

你一再分裂中國,稱香港人唔係中國人,國安揾上門唔係咁容易揾律師幫你。中國內政唔關你事,你啲外國勢力無權說三道四。

回覆 213# leefeng

你都肯認你冇道理講啦嘛

回覆 214# leefeng

你連謾罵都唔知點解,洗唔洗由A for apple B for boy開始教你?

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng

你一再分裂中國,稱香港人唔係中國人,國安揾上門唔係咁容易揾律師幫你。中國內政唔關你事 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/6 00:34

唔需要再同你呢件低智生物講道理,中國亦唔係你既國家,
你死去外國打你口中的廢老,你面皮咁L厚,賴死在中國地方散播反中仇共亂港基督教的傳染細菌,你死一萬次都未夠!

.
回覆  leefeng

你一再分裂中國,稱香港人唔係中國人,國安揾上門唔係咁容易揾律師幫你。中國內政唔關你事 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/6 00:34

你件死雜種黑暴打老人賣國賊漢奸再認係中國人,不知羞恥的廢柴,講過見你一次屌你個漢奸死雜種基督徒黃屍一次!
回覆 216# leefeng
係囉,冇道理可以講咪認左佢。
你叫中共港共話我唔係中國藉吖嘛笨柒,你又唔係中國人又唔係共產黨你邊位呀?
你又知我賴死在中國地方?你去過中國地方?你了解香港嗎?你知道香港嗎?呀唔記得左你連721 831 都唔知。

回覆 217# leefeng
你件死雜種黑暴打老人賣國賊漢奸再認係中國人,不知羞恥的廢柴,講過見你一次屌你個漢奸死雜種基督徒黃屍一次!
leefeng 發表於 2023/9/6 01:35

教埋你,呢啲由頭到尾除左侮辱性嘅詞語之外毫無內容嘅野,就叫謾罵啦。我從來都唔謾罵你嘅,每次對你嘅評價都係基於你嘅言語同埋我嘅分析,有文有路,你唔識駁係你自己低能,就唔關人地事。

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng
係囉,冇道理可以講咪認左佢。
你叫中共港共話我唔係中國藉吖嘛笨柒,你又唔係中國人又唔係 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/6 03:47

你的虛假虛偽人所共知,開口埋口謾罵會員廢柴,契弟,垃圾,食屎,
然後又站在道德高處自稱「我從來都唔謾罵你嘅」?
扮失憶係基督教徒手本戲,
顛倒是非黑白亦是你們打人放火勇武的手法,
不要當全版人冇睇過你寫咗乜野?
你呢種不要面皮的叫做畜生,兩面三刀的小人,下流賤格的孬種!

.
回覆  leefeng
你叫中共港共話我唔係中國藉吖嘛笨柒,你又唔係中國人又唔係共產黨你邊位呀?
你又知我賴死在中國地方?你去過中國地方?你了解香港嗎?你知道香港嗎?呀唔記得左你連721 831 都唔知。
jimmychauck 發表於 2023/9/6 03:47

721 831 正是你們黑暴黃屍說謊做假的戲碼,惡人先告狀,無賴又無恥!
同本垃圾性經一個L樣,用謊言來包裝另一個謊言,一個接一個毫無廉恥!

不要以為全香港人,外國華人看不見你們黑暴721 831的漏洞,
你們基督教煽動民眾憎恨共產黨的紅衛兵,
但你們黑暴黃屍都是在做着和紅衛兵一模一樣的打殺老年人,破壞中國的下流行徑。

你們只是一群瘋癲的喪屍,什麼爭取民主自由,根本只是在爭取自己個人的利益,為基督教爭取存在的空間吧了。
你們從来沒有為民生,為國家考慮,為的只是你們的$$$,為你們自己對環境的不滿,自己達不到生活的需求,就怨天尤人,不惜破壞別人平靜的生活來滿足你們自己這班大食懶廢物的所謂理想!

你们黑暴黄屍和共產黨的紅衛兵有分别嗎?
有口話人冇口話自己?
你們基督教徒黑暴黄屍衰過共產黨千億倍!

.
高級模式 | 發新話題
換一個