返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

對聯

回覆  leefeng

你條垃圾去過香港?收皮啦。
jimmychauck 發表於 2023/8/31 18:42
:呀:
茂利【谋财害命,唯是图之徒】未去“天国”?快死啦。:怒火:
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2023/8/31 18:42

你呢條垃圾喪屍腦進水基督教黑暴jimmychauck 真聰明,
我從以前到呢幾年的確冇去過香港,排隊食九記牛腩根本唔值得。
半島下午茶食氛圍配套,大嶼山食齋平貴由人大大份,青山灣容龍海鮮酒家清蒸瓜子斑ok啦,
唯港薈270度維港景唔錯, 頂樓靚景餐廳、杏汁燉花膠$268一客你食過未呀?鏞記 ....咦,唔好講咁多。
哎喲,真係未去過香港,從啟德機場到赤鱲角機場都未去過,真是水皮。
至於澳門,唉,從以前到呢幾年真是冇去過,四處試食疍卷杏仁餅真是好玩,馬介休球,葡國焗乳豬,葡國雞又冇食過,水蟹粥,蟹皇撈麵又冇食過。
點解你呢條黑暴會認為去香港係比去太空更艱難既呢吓?
基督教徒的魔幻同你都認為香港同澳門係月球,我從來冇可能去過?
又一次證明信了基督教個腦會進坑渠水?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

咁,你呢條垃圾喪屍腦進水基督教黑暴jimmychauck有去過邊處呀?
澳洲?美加?歐洲?墨西哥?多米尼加?中國、日本、韓國?東南亞?
以上的我有去過,蝦,硬係冇去過月球香港同金星澳門?奇!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

回覆 83# leefeng

正話有條契弟叫人冇去過中國唔好we哇鬼叫嘛,我學條契弟講野有咩問題?定係你條契弟自己講過都唔認呀?條契弟又知哈生冇去過中國?還是條契弟認為香港唔係中國嘅一部份?
難易呢,就同有冇做過冇關係嘅,leefeng犯法難呢,就唔代表佢冇再犯。係唔知邊啲契弟會認為啲野難就唔做,一啲都冇跟隨習主席迎難而上嘅美德。

去得多地方就唔一定係咩好事,好似啲小學雞暑期完同同學炫耀一樣低能,去過半島就拎出黎晒就比較可憐,可能有啲人出得國多沾染得多洋人嘅陋習又唔出奇。

帶住啲咁嘅價值觀去做人,咪爛屍契弟囉。

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng

正話有條契弟叫人冇去過中國唔好we哇鬼叫嘛,我學條契弟講野有咩問題?定係你條契弟自己講過都唔認呀?條契弟又知哈生冇去過中國?還是條契弟認為香港唔係中國嘅一部份
jimmychauck 發表於 2023/9/1 00:45

哎呀,wewa鬼叫完,又吃不到的葡萄是酸的?
你呢條【垃圾喪屍腦進水基督教黑暴契弟jimmychauck】學人講野當然有問題,
問題係:世界咁大你冇去過,冇見過乜野係真正既民主,乜野係真正既自由,
黑暴up乜你又學人up乜,垃圾井底蛙一隻!

既然你以為你自己知道香港係中國嘅一部份,咁你反乜春呢?
反你條契弟自己夠白痴,繼續在離教網出醜?
習主席迎難而上嘅美德就係鏟L曬你班信咗基督教就變黑暴的垃圾,
出得國多不會沾染洋人嘅陋習,
而係更加明白是非黑白,讀一本垃圾性經,不如行萬里路,
你冇得行,咪踎在井底做垃圾黑暴呱呱叫囉!
睇你寫既野,你原來唔多正常,語無倫次,真是垃圾喪屍,跳跳下!

.
回覆  leefeng

正話有條契弟叫人冇去過中國唔好we哇鬼叫嘛,我學條契弟講野有咩問題?定係你條契弟自己講 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/1 00:45
你自己本身,……=== 基督伊【此】条契弟个《的》契弟

我了究你
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆 85# leefeng

去過就去過,未去過就未去過,我前幾日都冇上過月球。唔敢講自己去過未就評論一個地方,係違反中國外交部嘅發言原則。

有啲人住喺美國都唔知咩叫民主,就係低智。有啲人足不出戶讀萬卷書都知天下事就只能叫資質高。

學人講野乃表徴,要照愚昧人的愚妄話回答他,免得他自以為有智慧,不過按聖經教導話你個契弟知你幾蠢。

請問五大訴求邊一條反中反共?我反共幾時反中?只懂話術不懂理,就正正顯示不學無術。

習主席迎難而上就不過顯你捨難取易,無他。

出國多是好事?遼寧號第一次出國就係黎香港,不巧我出國又多過你,不過就費事好似小學生咁講。

話題要轉了嗎?

回覆  leefeng

去過就去過,未去過就未去過,我前幾日都冇上過月球。唔敢講自己去過未就評論一個地方,係 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/1 03:21
是月,鬼节,寄生虫,就烧:::基督* “““NOTE 7””” 畀你,

《*根据不知羞耻、不知守法、不知所谓的 “圣经”,一切一切都乃系奶閪基督所造》

等你伊【此】条基督碌7
有返1个伴来好好上路蒙‘主’宠幸伺服基督

三星Galaxy Note 7 - 維基百科,自由的百科全書
Wikipedia https://zh.wikipedia.org › zh-hk › 三星Galaxy_Note_7

三星Galaxy Note 7是三星電子於2016年推出的平板式智慧型手機,於美國東部時間2016年8月2日的紐約「Galaxy unpacked 2016」發布會,將此手機連同第二代Samsung Gear VR ...

回覆  leefeng
去過就去過,未去過就未去過,我前幾日都冇上過月球。唔敢講自己去過未就評論一個地方,係
...請問五大訴求邊一條反中反共?
jimmychauck 發表於 2023/9/1 03:21
...請問五大訴求邊一條不作反?
回覆 89# 上流寄生族

不如你先講五大訴求是哪五大?愚昧人若靜默不言也可算為智慧;閉口不說也可算為聰明。
回覆  leefeng

去過就去過,未去過就未去過,我前幾日都冇上過月球。唔敢講自己去過未就評論一個地方,係違反中國外交部嘅發言原則。

中國外交部嘅發言原則關你柒事咩,
乜你係中國人咩?
你只不過係一隻反中仇共賣國賊曱甴!
你點止去月球,你重去過耶穌天堂添,
如果冇去過,你宣傳乜L天堂呀?
不是未去過就是未去過嗎?

唔敢講自己去過未就評論一個叫做天堂既地方,不正是你們基督教徒的手本戲咩?

.
回覆  leefeng

有啲人住喺美國都唔知咩叫民主,就係低智。有啲人足不出戶讀萬卷書都知天下事就只能叫資質高。

乜原來你覺得你自己資質好L高?
示範一下老王賣瓜?
住喺美國當然知道乜野叫做民主啦!
例如民主開槍,民主踎街,民主吸毒,民主性侵,唔曉就自己去美國學野啦,民主垃圾!

.
回覆  leefeng

學人講野乃表徴,要照愚昧人的愚妄話回答他,免得他自以為有智慧,不過按聖經教導話你個契弟知你幾蠢。

請問五大訴求邊一條反中反共?我反共幾時反中?只懂話術不懂理,就正正顯示不學無術。

你條垃圾曱甴原來唔明乜野叫做反共即是反中?邊個蠢問下人咧!
又想犯罪,又唔想被政府千里追捕引渡?
打人放火死暴徒又唔肯認係RIOT?
做些少壞事在星加坡都要打二十鞭,
夠膽威脅政府撤回控罪?釋放?乜唔係收監同死刑咩?
你反中仇共已經有曬記錄,
又宣傳邪教基督教妖言惑眾,你死梗架啦,重唔快啲買機票飛美國,或者坐大飛去台灣啦!

.
回覆  leefeng

習主席迎難而上就不過顯你捨難取易,無他。

出國多是好事?遼寧號第一次出國就係黎香港,不巧我出國又多過你,不過就費事好似小學生咁講。

習主席?習主席係共產黨頭頭啵,乜你反共唔係反佢咩?

《《《出國多是好事?遼寧號第一次出國就係黎香港,不巧我出國又多過你,不過就費事好似小學生咁講。》》》語無倫次?Shot 咗?又唔知up乜春?

.
回覆  上流寄生族

不如你先講五大訴求是哪五大?愚昧人若靜默不言也可算為智慧;閉口不說也可算為聰明。 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/1 04:13

基督教徒用垃圾經文污染人類思想,
用垃圾經文自慰自瀆,自稱自讚,真是人類文明進步的阻礙!
俗話叫做:基督教/徒 阻住地球轉!

回覆 91# leefeng

又一次分裂國家,稱香港人不是中國人。
外交部發言原則只是關你柒事,因為共產黨係你嘅黨。講咁耐都未肯承認或否認自己到底有冇去過香港,怕咩啫?
去過才能評論本身就是愚昧人的愚妄話,卻想不到愚昧人還急著推翻自己的說話。
正確是"正確認知才能評論",倒不過有些契弟很喜歡拿啲咩到過未嘅謬論來說事,仍不知自覺。
回覆 92# leefeng
本人早學得假謙虛的功課,故此對於資質高於閣下之說當仁不讓,示範的話你月來跟我的對話已完成示範。
我未在美國住過,倒在中國住過,故此我知道何謂極權開槍、極權踎街、極權吸毒、極權性侵。民主國家是人民對人民開槍,並且多數人可配槍還擊或保護自己。極權國家則是政府對人民閞槍放催淚彈射水砲,並且控告你擁有砂糖或5W的觀星筆。
我亦在民主國家住過,所以當然知道乜野叫民主。
回覆 93# leefeng
反共即是反中,係啲癈人作出黎嘅癈話,企圖用黨國邏輯綑綁中國人與共產黨,所以你咪呢種垃圾。你喺美國,反民主黨即反美,反共和黨又是反美,即是你住邊度反邊度,你反骨才厲害。
721打人當然係RIOT,仲係TERROR ATTACK。831打人都係TERROR ATTACK
我又唔係星加坡人係中國人,星加坡關我柒事?天堂啲規矩你係咪都要守呀?
夠膽,當然夠膽,夠膽對港共中共提出要求,你夠唔夠膽對佢提出任何要求?
侮辱人嘅說話呢,對爛屍就一定講嘅,對其他人就不妨將就小小。叫佢主席就係驚你唔明,你唔喜我叫佢主席,我叫佢豬頭小學雞包子雜種乜都得,不過就顯得你比較鍾意果啲叫法而已。
回覆 94# leefeng "出得國多不會沾染洋人嘅陋習,而係更加明白是非黑白",呢啲爛道理咪用住先,照愚昧人的愚妄話回答他。點知佢連自己講過乜都唔明,北冥神功睇黎發夢都練緊。
你連香港政務司司長名句都唔識,根本妄議香港。

唔知醜嘅垃圾就返狗竇食屎啦。

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng

外交部發言原則只是關你柒事,因為共產黨係你嘅黨 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/1 09:04

你肯定係盲,信了教的【垃圾喪屍腦進水基督教黑暴契弟jimmychauck】點會唔盲吖,
自言自語,自稱自讚的坑渠老鼠一隻,
一邊反中仇共做黑暴打中國老人,一邊又厚臉皮話自己是中國人,
無恥到被旁觀者兄同上流兄屌完一次又一次都一樣不知羞恥為何物!

本人有冇去過香港你咪自己用你個老鼠咁尐大既腦諗下囉,如果去香港等同去月球,咁,我真係未去過!

本人十分好奇,你,魔幻,哈佛都不約而同話我從來冇去過香港?
我才知道香港真是等同月球一樣,可望而不可即!

根據你自己的前言不對後語+自相矛盾的謬論,「你冇去過所以不能評論」變成「"正確認知才能評論"」反口覆舌是在證明你們三隻都是契弟嗎?

你的回應,看來看去,除了黑暴坑渠老鼠上天秤,自吹自擂之外,毫無亮點,
repeat 又 repeat,loop 來loop 去「愚昧人的愚妄話....愚昧人的愚妄話」來做遮醜布?
何必呢?認契弟衰仔吧啦!

一陣又話自己十分興奮,磨拳擦掌要加入勇武【打老人,燒店鋪,拆商場,毀地鐵站】。
現在又反口「721打人當然係RIOT,仲係TERROR ATTACK。831打人都係TERROR ATTACK」?
乜你唔怕你的手足隊冧(殺死)你滅口咩?你擺明做了反骨仔,明面係勇武,暗面是共產黨。

既然唔係星加坡人係中國人,星加坡關你柒事?
咁美國既濫民主自由又關你柒事咩?
中國人應該信佛道儒,異族的基督邪教又關你柒事?
你要守天堂啲規矩還不拿拿聲去你的異族天堂?
在香港霸住個共產黨中國地方,又食又拎又反碗底做乜呢?

你說「夠膽,當然夠膽,夠膽對港共中共提出要求,你夠唔夠膽對佢提出任何要求?」
我當然夠膽對港共中共時時都提出要求架啦,
要求佢地要嚴懲果啲自稱好恨做勇武手足黑暴契弟,拉曬佢地為香港市民主持公道,為香港老年人市民有寃報寃,有仇報仇,你小心洗定個屁股等坐監啦,呢處有人證,你死梗啦,你是香港的人渣黑暴勇武契弟垃圾食屎狗,傳教一項已經足夠你坐十籠八籠,加埋手足勇武宣傳五大訴求,坐番三十籠,加加埋埋,足夠條件讓你去見你個上帝啦!

.
回覆  leefeng

外交部發言原則只是關你柒事,因為共產黨係你嘅黨 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/1 09:04

根據你恨做手足勇武黑暴的基督邪教思想和行為,
你幾十年在離教都冇厘進步,
垃圾都可能有回收的價值,
你們基督教徒從邪教到反中仇共的勇武手足,
禍害中國人,分裂國家,危害中華民族,
特在此對港共中共提出要求,
把你們這些垃圾淩遲焚燒做化肥,
還香港繁華景象,歌舞昇平,馬照跑,舞照跳!

.
leefeng 患上妄想症

1. 判斷哈佛專家網友是信耶穌
2. 判斷所有基督徒都是暴徒
3. 判斷所有基督教及天主教都反共
4. 共產黨做盡壞事,不敢面對現實
5. 害怕被共產黨清算
......

等等......
leefeng 患上妄想症

1. 判斷哈佛專家網友是信耶穌
2. 判斷所有基督徒都是暴徒
3. 判斷所有基督教及天主教 ...
哈佛專家 發表於 2023/9/2 01:35

可能不是患上...是天生。
基因異變
人類新品種: 人: 腦殘種
高級模式 | 發新話題
換一個