返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

仇富?
leefeng 發表於 2023/9/14 03:07

你係窮假富威
你beebeechan既癌症已經去到末期,叫你屋企人節哀啦。
你臨終時記得叫你屋企人在離教留言:beebeechan已 ...
leefeng 發表於 2023/9/14 03:05

世事難料架
你同我....都唔知邊個會走先架

耶穌都講過...因此...有許多在前的將要在後,在後的將要在前。
話唔埋係我幫你寫墓誌銘

唔會因為你咒兩句就會依你........你腦囟未生埋, 龜頭仲係俾包皮包住, 見得世面真係少...少, 少
使乜仇富啫,話唔定,我都是富翁唄!
leefeng 發表於 2023/9/14 03:19

好采你都識響口: 話唔定
使乜仇富啫,話唔定,我都是富翁唄!
leefeng 發表於 2023/9/14 03:19

你係咁依捐二千元俾離教者之家做經費, 咁我都會開始信你係富富哋

B按....唔好勒, 都係一千夠勒, 所謂一擲千金嘛
捐太多錢俾抽水, 怕佢受唔住誘惑
乜你都知道咒人係錯嘅?
有口話人冇口話自己?又學埋黃屍基督教徒的爛仔行為? ...
leefeng 發表於 2023/9/14 03:23

哦,,原來你真係龜頭未露, 崩口人忌崩口碗
乜你都知道咒人係錯嘅?
有口話人冇口話自己?又學埋黃屍基督教徒的爛仔行為? ...
leefeng 發表於 2023/9/14 03:23

「你腦囟未生埋, 龜頭仲係俾包皮包住, 見得世面真係少...少, 少」
呢啲唔咒你, 係按你既咒語行為推算出你屬乜類型既笨蛋
沱屎又吠?jimmychauck
leefeng 發表於 2023/9/14 05:15

咁你要屙多啲屎先得
密密屙, 密密送
回覆  leefeng

這就顯出你的不學無術了。連BIG MAC INDEX 和 Purchase Power Parity也不知道。

2020年美 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/15 00:08

你怎會期望嗰條屎尿feng會識呢啲野
踎在井裡的井底蛙網上揾數據來自吹自擂,自我感覺良好,繼續出醜,繼續吹!

...
leefeng 發表於 2023/9/15 00:28

人哋一「吹」,,你就成個躀低
bbchan講緊你
leefeng 發表於 2023/9/15 05:35

嚴正澄清

我是在講你 ----> 屎尿feng!
其實你可以再癈啲㗎。

jimmychauck 發表於 2023/9/15 06:13

佢leefeng依家已經好廢,有辱國體。
再廢就要派海外公安「叫佢收聲」 (用「勸籲」好啲)
bbchan 咁落力為jimmychauck敲鑼打鼓,值得jimmychauck賞隻bbchan狗一個屁!

...
leefeng 2023/9/15 11:04 提交

本來我都想鋤黃扶藍,劫富濟貧架
但見到你又蠢又賤個樣,我幫唔落手喎。
繼續同你呢種死纏爛打,無中生有,自導自演既精神病人講落去就真是 on L 9 啦!
leefeng 2023/9/15 11:21 提交

我見你一直未停過同黃Jim磨嘴,帖帖回。。。
可見你真係 on L 狗嚟。
回覆  leefeng

首先睇吓邊個自己開始講食野,講租金,再學埋自己神明移形換影,就知邊個係低能仔。
...

jimmychauck 發表於 2023/9/15 21:32

呢到班反基仔仲要低多一格: 粗言辱罵...講屎忽, 少老母

B按: 低處未算低, 仲可能有更賤的
2019年11月24日,建制派輸清議席了,好一個一不压众百不随一。自打臉打的啪啪響。
jimmychauck 發表於 2023/9/18 08:45

2016年美國大選, 希拉莉得票數以2012331票多過特朗普架, 咪又係飲恨無總統做!
所謂民主選舉都有漏洞既。

2019年民主派嬴得多議席, 不等如嬴了大比數民意既。你唔好拎嚟太過沾沾自喜
(呢樣, 我哋早論過架勒)
美國制度唔啱?
1. 我又唔係美國人,我做咩要評論?
jimmychauck 發表於 2023/9/18 15:46

你呢句就猶如你鬧leefeng同旁觀者講野唔對嘴咁。

咁「民主」呢樣野, 咪又係西方既野,做乜要拎嚟放在中國, 香港上呀! 

中國歷來幾千年的帝制從來都不是選舉誕生架喎。
即使推翻帝制的孫中山, 當總統都不是民主選舉,只能說是「被推舉」, 當年的選舉團只有43個代表。
(中共人大代表都有2977個喇)
(雖然, 十隻手同2977隻手舉起贊成既分別都係唔大)
美國制度唔啱?
1. 我又唔係美國人,我做咩要評論?
jimmychauck 發表於 2023/9/18 15:46

不過, 你馬上就拎出美國既情況嚟評論啵
To: beebeechan

你支不支持簡單多數制及德國的單一選區兩票制(聯立式)?現在對選舉制度的研究比以前深入許多,在網上亦有不少資料可供研究。大體是英國模式(內閣制)、美國模式(總統制)、法國模式(兩輪選舉制)和德國模式(單一選區兩票制(聯立式))四大主流。
哈佛專家 發表於 2023/9/18 21:54

我依家好混亂喔
今日我想用英國模式.....昨日我鐘意總統制....明日我又想試下單一選區兩票制
我又病發勒
回覆  beebeechan

你以為人大人數多啲就有代表性啲嘅話,智商有問題。

基本上我係唔知你想回應乜野同埋點樣推進討論。
你係咪意指中國土地不需要民主?
人地 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/18 22:36

何以見得我說人大有2977個代表, 人數多, 就是有代表?

更何以見得我說中國不需要民主?

2019民主派要爭的, 就是好像人希望一日中了六合彩, 身家由無至有,
好似啲人猛咁upload去youtube...希望一夜爆紅, 火起來咁。

爬虫唔會一夜間進化到成飛鳥, 要慢慢演化啵。
(我舉孫中山, 咪說出民主也要演化, 不是一夜間就可達成)

B按: 基督徒都唔係一受洗就會變咗聖人咁架喇
2019區議會選舉,建制派民主派選票比例57比41。
jimmychauck 發表於 2023/9/18 22:36

見你多次用上2019選果引以為榮咁,
但爭取到的, 又輕易放棄..
辛苦當選後..香港逾半民主派區議員又辭職。係咪有負選民期望?
一時勇到上街掟磚放火, 二時又龜縮? 一點政治風險也不想揹。(呢啲叫爭取民主咩? )

好似, 拆掉就容易, 但就不懂重建。

耶穌也說聖殿要拆, 但三日後便重建, 唔係拆咗就拍蘿柚行人
高級模式 | 發新話題
換一個