返回列表 回覆 發帖

怎樣揭開生命的迷底?

好事呀!
    最好俾伊斯蘭教徒殺死, 就可以"得著生命".
    爺爺都點醒過牠們無數次, 只是牠們都是"白痴", 點極都唔明.
回覆 61# 旁觀者

阿拉也是有這樣安排過,在非洲大陸,奈及利亞很多,但是他們都不搭飛機前往,真是沒有辦法。

回覆 59# leefeng

奇怪啲乜都唔識嘅人,會係論壇賴死唔走,一路打字一路浪費網絡資源?

姓旁姓上果啲連我啲問題都答唔到,我已經多次說明,比你口中垃圾更垃圾唔係垃圾唔通臘鴨?
不是我說你耶,BBC,我想這樣求都求不到,上主不准!
你可不可以幫我求他通融一下,早點比你們這幫白痴先離開世界!
dior13dior13 發表於 2023/9/8 00:06

看到你, 我懷疑「白痴」是否可延年益壽就真, 腦殘丸補五臟六腑
回覆 64# beebeechan

你在說什麼?
看懂了,真是笑死我了,上主讓我的性命比白痴們還長!lol
回覆 64# beebeechan

BBC呀,你要幫我賣力的求呀!求他通融呀!
回覆  beebeechan

你在說什麼?
dior13dior13 發表於 2023/9/8 00:27

因為你比驅鬼牧師長命
回覆  leefeng

奇怪啲乜都唔識嘅人,會係論壇賴死唔走,一路打字一路浪費網絡資源?

姓旁姓上果啲連我啲 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 00:20

嚴重狂犬病的jimmychauck天天在離教網吠,四處咬人,又冇去漁農署打防疫針,又冇拎狗牌,都係人道毀滅安全啲!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
因為你比驅鬼牧師長命
beebeechan 發表於 2023/9/8 00:45

為什麼求神禱告治病的牧師比我還命短?

是不是上主不允許?
回覆 69# leefeng

乜都唔識就乜都唔識,賴死唔走就賴死唔走,浪費網絡資源就浪費網絡資源,答唔到就答唔到。
回覆  leefeng

乜都唔識就乜都唔識,賴死唔走就賴死唔走,浪費網絡資源就浪費網絡資源,答唔到就答唔到。 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 02:19

jimmychauck
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 72# leefeng

你根本冇道理可以講,只能企圖用圖辱人。咪俾人見識吓你嘅低水平囉。

即管龜縮唔好答問題。
回覆  leefeng

你根本冇道理可以講,只能企圖用圖辱人。咪俾人見識吓你嘅低水平囉。

即管龜縮唔好答問題 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 06:28

咦?乜有人會答隻癲狗的問題?

咦?乜有人會答隻癲狗的問題?
leefeng 發表於 2023/9/8 07:25

唔係喎, 我見黃jim每一帖你都回罵一下...
(原來你就是那隻癲狗)
唔係喎, 我見黃jim每一帖你都回罵一下...
(原來你就是那隻癲狗)
beebeechan 發表於 2023/9/8 07:27

睇清楚:
乜有人會答隻癲狗,所以LF係人!
回覆 75# beebeechan

你還沒回答呀,

為什麼求神禱告治病的牧師比我還命短?

是不是上主不允許?
回覆 74# leefeng

龜咪唔答。
回覆  leefeng

龜咪唔答。
jimmychauck 發表於 2023/9/8 12:09

I jimmychauck 低B癫狗一隻!

回覆  leefeng
姓旁姓上果啲連我啲問題都答唔到
jimmychauck 發表於 2023/9/8 00:20

@$#%&*^+
    話俾你知, 呢啲係外星文字, 睇死你唔識(口架)嘞! 求爺爺, 爺爺或許可以講俾你聽.
高級模式 | 發新話題
換一個