返回列表 回覆 發帖

leefeng 都係精神病患者

回覆  leefeng

所以關於香港乜柒都唔識嘅人,妄議時咪會出醜囉。

你加埋一齊去侮辱香港啲法官,因住國安 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/7 04:27

行得正企得正,唔使怕囉!
Welcome國安,坐低飲杯茶食個包啦,辛苦曬,幫我拉9果條“揾食啫”既爛仔乞兒jimmychauck!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  旁觀者
除了人身攻擊般高大空幾個字罩下來,半點理亦無
jimmychauck 發表於 2023/9/7 00:31

屁眼教主就吹︰為牠失喪生命的必得著生命。
唔好話爺爺唔點條好路你行,快啲去俾伊斯蘭教徒殺死,就可以上天堂向屁眼教主叩頭享福。
咁顯淺嘅「真理」都唔懂,還吹啥「有識」,去啦!
行得正企得正,唔使怕囉!
Welcome國安,坐低飲杯茶食個包啦,辛苦曬,幫我拉9果條“揾食啫”既爛仔乞兒 ...
leefeng 發表於 2023/9/7 06:39

祖國正在修訂的 《治安管理處罰法》 草案在近日公布,已經過中國最高立法機關全國人大常委會一次審議,正在徵求公眾意見。

如草案獲得通過成為法律,被認定為有「傷害中華民族感情」行為者將被處以拘留及罰款。
(包括網上留言)

(這個日子不會太遠)

中國互聯網上近年不乏通過對「傷害民族感情」的行為進行民粹式的攻擊引發熱議甚至打擊的行為。

今年三月,中國警方在海口拘留了一名在夜市穿著日本軍服複製品的女子。

上月初在台灣歌手張惠妹的北京演唱會上,身上穿戴有任何彩虹元素服飾的觀眾被禁止進入場。

好快會天下太平架喇, 屎尿feng唔使擔心, 俾啲耐性

B按: 黃jim 也要好好運用僅餘的言論自由
beebeechan 發表於 2023/9/8 00:25

黃jim勇武同手足要打廢老好拿拿聲啦!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 42# 旁觀者

轉咩話題啫?你倒本為末,侮辱港官,答問唔識,只懂耍嘴皮謾罵,唔識答人地問題就咪出黎獻醜啦。
回覆 44# leefeng

原來你都認為中共打壓言論自由,唔怪得思緒混亂地支持口中黑暴。
回覆  leefeng

原來你都認為中共打壓言論自由,唔怪得思緒混亂地支持口中黑暴。 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 05:12

乜你呢隻盲既癲狗又唔敢認係勇武黑暴嗱?
咁快就出賣你既手足?
你死梗囉!
小心勇武黑暴手足隊冧你滅口呀!

你呢隻盲既癲狗jimmychauck 還不快快多謝bbchan善意提醒你,你還不快快把握僅餘的時間可以去打廢老,同胡說八道!

beebeechan 發表於 2023/9/8 00:25

.
回覆  旁觀者

轉咩話題啫?你倒本為末,侮辱港官,答問唔識,只懂耍嘴皮謾罵,唔識答人地問題就咪出黎獻 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 05:11

乜旁觀者兄有寫過「侮辱港官」的字眼?????????
Where??
你呢隻盲既癲狗真是癲到吖!

.
你呢隻盲既癲狗jimmychauck 還不快快多謝bbchan善意提醒你,
leefeng 發表於 2023/9/8 05:58

你既理解能力又真係幾弱
我其實係提醒你多啲喎

馬丁.尼莫拉(Martin Niemoller 1892-1984),是二次大戰前德國的宗教領袖,因為對希特勒的猶太政策和對德國教會的控制,後來被希特勒親自下令送進集中營。
二次世界大戰以後,德國牧師馬丁.尼莫拉(Martin Niemoller 1892-1984)為了讓世人記住納粹屠殺猶太人這一血腥恥辱,在波士頓樹起了一塊紀念碑,碑上銘刻這樣一段話:警醒後世勿重蹈覆轍
起初他們(德國納粹黨)追殺共產主義者,
因為我不是共產主義者,我不說話;

接著他們追殺猶太人,
因為我不是猶太人,我不說話;
後來他們追殺工會成員,
因為我不是工會成員,我繼續不說話;

此後他們追殺天主教徒,
因為我不是天主教徒,我還是不說話;

最後,他們奔向我來,
再也沒有人站起來為我說話了。

你消化一下
回覆 48# leefeng
我好似從來冇認過係勇武,你有證據可以交俾香港黑警。
三番四次錯認事實,係低能先做到,

回覆 48# leefeng
你閱讀理解不行,須多觀書。

你根本冇道理可以講,只能企圖用圖辱人。咪俾人見識吓你嘅低水平囉。

原來你都認為中共打壓言論自由,唔怪得思緒混亂地支持口中黑暴。

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng
我好似從來冇認過係勇武,你有證據可以交俾香港黑警。
三番四次錯認事實,係低能先做到,

...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 06:25

jimmychauck
你既理解能力又真係幾弱
我其實係提醒你多啲喎

一句話:唔知up乜?

你消化一下
beebeechan 發表於 2023/9/8 06:20
回覆  leefeng
你閱讀理解不行,須多觀書。

你根本冇道理可以講,只能企圖用圖辱人。咪俾人見識吓你嘅低水平囉。

...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 06:25

上流兄答咗你隻癲狗啦,又扮盲?

jimmychauck

你噏乜‘’覀‘’耶?
屌你基督屎窟正臭閪! ...
上流寄生族 發表於 2023/9/8 04:23

.
回覆 53# leefeng

有字就叫有答案?佢仲連正字都唔識寫,你盲定聾?你字都冇得圖咋縮頭烏龜。
回覆  leefeng

有字就叫有答案?佢仲連正字都唔識寫,你盲定聾?你字都冇得圖咋縮頭烏龜。 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 12:22

This is jimmychauck又盲又聾
回覆  旁觀者
轉咩話題啫?你倒本為末,侮辱港官,答問唔識,只懂耍嘴皮謾罵,唔識答人地問題就咪出黎獻 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 05:11

一向轉話題嘅係你, 弄堆東西出來就話人唔識答.
謾罵, 看罵的是什麼人. 正氣歌都有講: 為張睢陽齒, 為顏常山舌, 罵的是賊子, 有何不可?
還可以送你一句: 棍挺妖賊窟, 逆豎肛破裂!
識嘢要"得著生命""真理"嘅,  就快D去俾伊斯蘭教徒斬頭!
回覆 56# 旁觀者

言多無益,汝弗語古文,巨嬰乎?
棍挺妖賊窟, 逆豎肛破裂!
回覆 58# 旁觀者
夫汝口潰,不通理,故不可效論,須多觀書

話題要轉了嗎?
字都未識, "須多觀書"的係你!
高級模式 | 發新話題
換一個