返回列表 回覆 發帖

leefeng 都係精神病患者

leefeng 都係精神病患者,鑑定完畢。leefeng 有可能患上斯德哥爾摩症候群,可能還有其他精神病症。謝謝。 ...
哈佛專家 發表於 2023/9/5 00:29

你怕在精神病,反共產黨路上孤獨想揾人陪,有兩個可以陪你:bbchan, jimmychauck
你憎共產黨可以聯同佢地去示威,遊行,打廢老。
我本人不是共產黨,你揾錯對象了!
我最後在此敬告你,你有精神病係你既事,咪挑釁我,我係抽刀版主叫大家就住你,才忍你再忍你,你不要一次又一次再扮癲亂發廢文!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
若非水腦精神癨病,點會自己唔係中國人,一日到黑就話人賣國賊?
jimmychauck 發表於 2023/9/5 01:27

去問下公安和全香港人基督徒黃絲是否賣國賊?
你除了躱在此處發噙風,根本唔敢出去大大聲講!
既然咁正義,可以干涉中國內政,又會四圍被人罵?被人趕?

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

答左#117 同#156先啦,又洗版做乜?
jimmychauck 發表於 2023/9/5 02:16

唔使答啦,基督教黃絲係賣國賊,最大果幾隻,一是做監犯,一是做逃犯!
基督教徒黃絲干涉中國內政,死罪,準備上路吧啦!
jim某在此是「躲」,, 咁你係咪「篱」??
beebeechan 發表於 2023/9/5 02:23

基督教黃絲幫基督教黃絲,監犯逃犯你是旦揀一樣啦!兩兄弟齊上齊落,齊齊上路,好行㚒唔送咯!
jim某在此是「躲」,, 咁你係咪「篱」??

黑暴期間你有無去銅鑼灣, 旺角, 金鐘打曱甴?

今日你就嚟扮威? ...
beebeechan 發表於 2023/9/5 02:23

你都認同Jim是曱甴?
回覆  leefeng

人地認同嘅野你又從來有認同過咩?大發現咁?
王毅就冇講過基督教唔可以說三道四,只不過 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/5 03:45

曱甴只是昆蟲或畜生,不是中國人,亦冇資格對中國的內政說三道四!

黃絲是黑暴,黑暴是黃絲,是香港公認的事實,不是任何人生安白造。
jimmychauck自認是基督徒黃絲,所以基督徒="黑暴"

當有人自認勇武想同手足打廢老(中國香港人)的那一刻,這個已經不是人,更不再是中國人!
基督徒黃絲满口歪理,千方百計想出賣中國香港,
又扮正義的技倆,同基督教一面傳教一面殺人,沒有什麼兩樣。

本壇黑暴每帖均叫人食屎,廢老,垃圾,廢柴, 契弟
十足黑暴在香港打砸燒,打人,還滿口仁義道德愛國愛同胞一模一樣,咁虛偽,扮什麼愛國愛同胞呢?

愛中國的人不會信基督教,信基督教的人亦不會真愛中國,基督教的根不在中國。
基督教徒已經乞人憎,更何況是打老人當正義的黃絲黑暴基督教徒?
黃絲黑暴基督教徒是什麼品質,香港每個正常人已經領教了不少,
對於這種假民主,不能稱之為人的畜生垃圾,各位可以隨便屌,唔屌佢地呢班畜生,真係對唔住自己!

188# jimmychauck
外國人,唔好再干涉中國內政。
答唔到咪答唔到,灌水啲youtube癈話黎做乜?
基督徒黃絲嘅道理係唔到你理嘅,因為你冇道理。
jimmychauck 發表於 2023/9/5 01:25
回覆  leefeng

都話中國內政不容外國人指手劃腳說三道四干涉囉。中國嘅野關你忍事呀?死埋一二便唔好出醜 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/6 00:06

你件死雜種黑暴打老人賣國賊漢奸再認係中國人,不知羞恥的廢柴,講過見你一次屌你個漢奸死雜種基督徒黃屍一次!

.
回覆  leefeng

都係果句呢,你咁把炮,叫中共港共話我唔係中國藉吖嘛笨柒。
中國內政不容外國人指手劃腳 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/6 03:48

揸住中國藉反中國叫做賤雞,
食碗面反碗底叫做叛逆賣國賊,
成個流氓咁既口吻,真是不知羞恥為何物的雜種,
你是中國人既恥辱樣本,
你呢種基督徒黃屍早死早著,不要影衰中國人!

.
回覆  上流寄生族

中國藉有什麼好驕傲的,有什麼好冒充?你要是有能,讓中共港共宣告我喪失中國藉,功德 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/6 05:21

你祈禱中共港共宣告你喪失中國藉好容易,
你出去打老人,去政府機構淋電油放火,保證你心願達成!

我是堂堂正正中國人,中國血裔,懂得什麼叫做敬老尊賢,

唔會信了基督教出賣自己祖宗,無差别去打老人打女人咁衰格,
比你呢種基督教黃屍高貴十億萬倍,你只配舔我脚指。
你只是一沱垃圾,中國垃圾場的垃圾蛆蟲找屎!

.
回覆  leefeng

都係果句啦,你咁把炮,叫中共港共話我唔係中國藉吖嘛笨柒。
你恥於認自己為中國人,還好意思在大言不慚?
中國內政不容外國人指手劃腳說三道四干涉囉。你完全沒有資格評論中國的事。
你完全沒有香港的知識,談論香港的事情就是妄議。
中國賣人定俾人賣,你都冇資格評論。
中國建築、香港黑警、突手膠官冚唪唥食我嘅住我嘅反轉豬肚迫害我地香港人,就叫故賤雞逆賊,你未有資格出聲;你啲倒行逆施嘅粉紅,全世界明白民主嘅人都唔會睇得起你。
事實都拒認,繼續活在幻想中吧。
jimmychauck 發表於 2023/9/6 05:58

根據你以上寫既野,精神病院啱你!

.
小學生都識嘅字都未識, 同屁眼教主一個鳥樣, 吹牛作假最叻.
旁觀者 發表於 2023/9/7 00:13

佢jimmychauck揾食啫,佢好L可憐架,靠做黃衛兵揾兩餐,分分鐘俾大佬隊冧,橫屍街頭,好可憐架,陰公!

.
回覆  旁觀者

除了人身攻擊般高大空幾個字罩下來,半點理亦無,這便是謾罵的一種,若有聰明,便回答人家 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/7 00:31

對你呢種發廢文“揾食啫”既爛仔乞兒,罵你都嘥氣,俾兩蚊你,過主啦!

.
回覆  leefeng

所以關於香港乜柒都唔識嘅人,妄議時咪會出醜囉。

你加埋一齊去侮辱香港啲法官,因住國安 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/7 04:27

“揾食啫”既爛仔乞兒,嫌兩蚊唔夠?俾多你兩蚊,快啲過主,咪阻住地球轉!
回覆  leefeng

所以關於香港乜柒都唔識嘅人,妄議時咪會出醜囉。

你加埋一齊去侮辱香港啲法官,因住國安 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/7 04:27

行得正企得正,唔使怕囉!
Welcome國安,坐低飲杯茶食個包啦,辛苦曬,幫我拉9果條“揾食啫”既爛仔乞兒jimmychauck!

.
B按: 黃jim 也要好好運用僅餘的言論自由
beebeechan 發表於 2023/9/8 00:25

黃jim勇武同手足要打廢老好拿拿聲啦!
回覆  leefeng

原來你都認為中共打壓言論自由,唔怪得思緒混亂地支持口中黑暴。 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 05:12

乜你呢隻盲既癲狗又唔敢認係勇武黑暴嗱?
咁快就出賣你既手足?
你死梗囉!
小心勇武黑暴手足隊冧你滅口呀!

你呢隻盲既癲狗jimmychauck 還不快快多謝bbchan善意提醒你,你還不快快把握僅餘的時間可以去打廢老,同胡說八道!

B按: 黃jim 也要好好運用僅餘的言論自由
beebeechan 發表於 2023/9/8 00:25

.
回覆  旁觀者

轉咩話題啫?你倒本為末,侮辱港官,答問唔識,只懂耍嘴皮謾罵,唔識答人地問題就咪出黎獻 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 05:11

乜旁觀者兄有寫過「侮辱港官」的字眼?????????
Where??
你呢隻盲既癲狗真是癲到吖!

.
回覆  leefeng
我好似從來冇認過係勇武,你有證據可以交俾香港黑警。
三番四次錯認事實,係低能先做到,

...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 06:25

jimmychauck
你既理解能力又真係幾弱
我其實係提醒你多啲喎

一句話:唔知up乜?

你消化一下
beebeechan 發表於 2023/9/8 06:20
高級模式 | 發新話題
換一個