返回列表 回覆 發帖

leefeng 都係精神病患者

回覆  leefeng
你閱讀理解不行,須多觀書。

你根本冇道理可以講,只能企圖用圖辱人。咪俾人見識吓你嘅低水平囉。

原來你都認為中共打壓言論自由,唔怪得思緒混亂地支持口中黑暴。
...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 06:25

上流兄答咗你隻癲狗啦,又扮盲?

jimmychauck

你噏乜‘’覀‘’耶?
屌你基督屎窟正臭閪! ...
上流寄生族 發表於 2023/9/8 04:23

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

有字就叫有答案?佢仲連正字都唔識寫,你盲定聾?你字都冇得圖咋縮頭烏龜。 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 12:22

This is jimmychauck又盲又聾
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
原來 leefeng 至先係癲狗,患有狂犬病。

根據共產黨的支持者及黨員必定是同性戀者的定律, leefeng 好可能係一名同性戀者
哈佛專家 發表於 2023/9/11 18:58

你是男人嗎?如果是,你喑戀leefeng?所以你一唔提leefeng你就身痕?會死?

leefeng呢幾日,狗性大發, 狗態畢露
beebeechan 發表於 2023/9/11 21:05

狗態畢露乜唔係jimmychauck?or it's you?

原來 leefeng 至先係癲狗,患有狂犬病。

根據共產黨的支持者及黨員必定是同性戀者的定律, leefeng 好可能 ...
哈佛專家 發表於 2023/9/11 18:58

抽刀版主曾經為咗你善意提醒過各位版友不要提你的神X病,
已經俾面抽刀版主忍咗你好L耐,你扮有病繼續再挑釁我,到時我屌你,咪喊住話我欺負你低B仔啦!

.
猜的,好多共產黨黨員是同性戀者。

我厭惡 leefeng 反民主反自由,喜歡撐共,令我很不開心,所以亂講一通 ...
哈佛專家 發表於 2023/9/12 11:24

你真係有病!
撐中國就叫撐共?
不如撐黑暴基督教徒黃屍叫做撐民主自由啦笨!
你再乱噙leefeng大名,小心leefeng鏟到你上天花板,咪話leefeng冇預先警告過你!

.
高級模式 | 發新話題
換一個