返回列表 回覆 發帖

leefeng 都係精神病患者

其實人類係按照天主的形象和樣式被創造出黎既,所以每個人都係有問題架。
抽刀斷水 發表於 2023/9/5 11:59

最大問題係"天主".
假設所有基督徒均"黑暴"算唔算人身攻擊?
假設所有基督徒均腦殘算唔算人身攻擊?
jimmychauck 發表於 2023/9/5 14:52

「乜Q都唔識」、「夫汝叻叻豚」算唔算人身攻擊?
回覆  旁觀者
人身攻擊 / 訴諸人身 / Ad hominem 嘅定義都唔知,識咁多正字把屁?識字唔識理,識黎把托? ...
jimmychauck 發表於 2023/9/5 23:29

妖書滅天理, 絕人倫, 你睇極都未睇到, 那是眼盲.
    基督邪教禍害世人, 你附逆為惡, 那是心盲.
    眼盲, 心盲, 你能識多少理?
回覆  leefeng
都係果句呢,你咁把炮,叫中共港共話我唔係中國藉吖嘛笨柒。
jimmychauck 發表於 2023/9/6 03:48

小學生都識嘅字都未識, 同屁眼教主一個鳥樣, 吹牛作假最叻.
回覆  旁觀者
除了人身攻擊般高大空幾個字罩下來,半點理亦無
jimmychauck 發表於 2023/9/7 00:31

屁眼教主就吹︰為牠失喪生命的必得著生命。
唔好話爺爺唔點條好路你行,快啲去俾伊斯蘭教徒殺死,就可以上天堂向屁眼教主叩頭享福。
咁顯淺嘅「真理」都唔懂,還吹啥「有識」,去啦!
回覆  旁觀者
轉咩話題啫?你倒本為末,侮辱港官,答問唔識,只懂耍嘴皮謾罵,唔識答人地問題就咪出黎獻 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/8 05:11

一向轉話題嘅係你, 弄堆東西出來就話人唔識答.
謾罵, 看罵的是什麼人. 正氣歌都有講: 為張睢陽齒, 為顏常山舌, 罵的是賊子, 有何不可?
還可以送你一句: 棍挺妖賊窟, 逆豎肛破裂!
識嘢要"得著生命""真理"嘅,  就快D去俾伊斯蘭教徒斬頭!
棍挺妖賊窟, 逆豎肛破裂!
字都未識, "須多觀書"的係你!
高級模式 | 發新話題
換一個