返回列表 回覆 發帖

掃羅殺死千千,大衛殺死萬萬

回覆  leefeng
我話緊旁觀者,你係咪想做埋架兩?
jimmychauck 發表於 2024/4/15 06:14

字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。中國「藉」、唔「洗」本、「架兩」。你真識字!
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!

回覆 54# leefeng

蝦蝦霸霸並唔係叻,
如果旁觀者兄真是上了年紀的人,
你這種行為同以前啲流氓地踎一樣,持惡行兇欺負長者,
任何人都會睇唔過眼,㸃吖?

嗱嗱嗱,你唔好含沙射影話旁觀者恃老賣老冇誠信呀,你恰佢老人家唔明,喺度蝦蝦霸霸,爛屍一日到黑話我唔敬老,原來不過映射自己心底願望,幻覺映射自己嘅罪行喺其他人身上。

你亦有錯別字,唔記得,點解你自己就可以,別人就要窮追猛打,十足無賴一樣?

嗱嗱嗱,你唔好無中生有生安白造。我冇錯別字,旁觀者一直係話我唔識字,唔識字同錯別字係兩件事,你啲爛屍唔好諗住混淆撈亂蒙混過關。
嗱嗱嗱,你唔好以為其他人睇唔出你含沙射影呀,旁觀者都唔識字(刵和華都講得出),點解佢自己就可以,對我就要窮追猛打?你稱旁觀者"十足無賴",如此口誅筆伐該無中生有嘅冠軍,你係咪想激死佢自己奪位?

乜我有唔妥「個爛屍中國人」好耐咩?乜水爛屍中國人??你究竟又up乜春?

你一日到黑含沙射影喺度數臭人地,你以為我睇唔到?一日到黑爭住無中生有生安白造,一定係自己要做埋爛屍之霸,喺佢手上爭個"無中生有之王"稱號返黎。
回覆 55# leefeng

你講明想做架兩就得㗎啦,俾人小得唔夠,諗住兩人做事一人當自己幫旁觀者頂埋"旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字、誠信有問題"嘅惡名,俾我小多兩錢,算做有義氣。之前睇錯你,原來你除左愚不可及,仲勇氣可嘉。
回覆 56# leefeng

都講咗你當然唔係中國人啦,講過n次啦,又repeat?

好多謝你再次供認自己分裂中國嘅證據,我會備存日後秋後時用。

〖唔知你有冇過羅湖深圳?如果有,你一樣係恬不知恥的番邦蠻夷耶L灰孫雜種賣國賊! ! ! 〗
你既然咁憎共產黨,你又過去羅湖深圳把 L呀?

又無中生有?我幾時話我有過過羅湖深圳?
香港人要排果條隊叫外國人隊,這是常識,原來我知多一點點,讀書多見聞廣就叫做過左羅湖深圳?
就算我過左羅湖深圳,我都不過入去策反煽動搞亂天下,當然係憎共產黨先咁做。
爛屍腦袋到底是否長在糞門?
你咁鍾意共產黨又唔喺羅湖深圳住日日過關?又唔喺中國住唔喺香港住?咩居心呀?
回覆 58# 旁觀者

我唔明你又講?
你唔識字,我都講你聽啦。
旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字、誠信有問題你唔否認就係係。
你都唔否認,我咪啱囉。
你得閒否認一下,我等你提供證據。
旁觀者兄今日問你的 n 次問題你一樣次次講東講西,你一樣唔識答!
十年前嘅野? ? 鬼知你係咪老作,反正你們基督教徒老作慣架啦
leefeng 發表於 2024/4/15 00:43

2015年中前我有一段長時間是在內陸,那時外間網站是被屏蔽的,曾託抽刀斷水兄貼過一篇《曾蔭權述職》的貼文。但2013年有貼文,我也在犯迷糊。大陸曾有段短時間開放外面網站,也許是那時的貼的。
    基督鬼教勇於作假,那也是不爭的事實。
回覆  旁觀者
旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字、誠信有問題你唔否認就係係。
jimmychauck 發表於 2024/4/15 23:49

字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。中國「藉」、唔「洗」本、「架兩」。你真識字!
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
回覆 66# 旁觀者

咁你終於肯認錯,誠信咪冇問題囉。人誰無過啫,知錯能改,善莫大矣。

旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字你唔否認啦?

喂呢啲先係十年前問你㗎,你唔好諗住避重就輕輕輕帶過吓?
回覆  leefeng

嗱嗱嗱,你唔好含沙射影話旁觀者恃老賣老冇誠信呀,你恰佢老人家唔明,喺度蝦蝦霸霸,爛 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/15 23:31

你又發羊吊?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你講明想做架兩就得㗎啦,俾人小得唔夠,諗住兩人做事一人當自己幫旁觀者頂埋"旁觀能力有 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/15 23:42

你精神病?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 69# leefeng
回覆 70# leefeng

你唔好成日幻覺將自己嘅問題投射人地身上啦,你又精神病又發羊吊適合自己去求醫㗎。不過美國冇買醫保可能俾好貴咁囉,鬼叫你咁愛共產黨自己又唔住中國啫,人地有免費醫療㗎。

你冇回應,我當你無法反駁認晒#62㗎啦。

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng

嗱嗱嗱,你唔好含沙射影話旁觀者恃老賣老冇誠信呀,你恰佢老人家唔明,喺度蝦蝦霸霸,爛 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/15 23:31

乜L野叫做餓荒呀,廢柴!
回覆  leefeng

你發完羊吊未? 乜L野叫做餓荒呀,廢柴!
回覆  leefeng

嗱嗱嗱,你唔好無中生有生安白造。我冇錯別字,旁觀者一直係話我唔識字,唔識字同錯別字係兩件事,你啲爛屍唔好諗住混淆撈亂蒙混過關。

乜L野叫做餓荒呀,廢柴!
回覆  leefeng

嗱嗱嗱,你唔好以為其他人睇唔出你含沙射影呀,旁觀者都唔識字(刵和華都講得出),點解佢自己就可以,對我就要窮追猛打?你稱旁觀者"十足無賴",如此口誅筆伐該無中生有嘅冠軍,你係咪想激死佢自己奪位?

乜我有唔妥「個爛屍中國人」好耐咩?乜水爛屍中國人??你究竟又up乜春?

你一日到黑含沙射影喺度數臭人地,你以為我睇唔到?一日到黑爭住無中生有生安白造,一定係自己要做埋爛屍之霸,喺佢手上爭個"無中生有之王"稱號返黎。

你發羊吊利害過你大佬保羅!

.
回覆  leefeng

又無中生有?我幾時話我有過過羅湖深圳?
香港人要排果條隊叫外國人隊,這是常識,原來我知多一點點,讀書多見聞廣就叫做過左羅湖深圳?
就算我過左羅湖深圳,我都不過入去策反煽動搞亂天下,當然係憎共產黨先咁做。
爛屍腦袋到底是否長在糞門?
你咁鍾意共產黨又唔喺羅湖深圳住日日過關?又唔喺中國住唔喺香港住?咩居心呀?
jimmychauck 發表於 2024/4/15 23:48
回覆  leefeng

係呀,講起羅湖口岸邊檢我香港人要排果條隊叫外國人隊㗎中國從來冇當過我係國人我冇需要效忠中國㗎喎,你條死爛屍癈老做乜柒一日到黑講到我香港人不效忠共產黨大不孝咁?正一智障。

你問我,咪即係冇我資料,仲唔鬼拍尾後枕?
你知我有過羅湖深圳,你直接話"你jimmychauck就係恬不知恥的番邦蠻夷耶L灰孫雜種賣國賊"嘛。

冇料扮四條,返鄉下收皮啦。

jimmychauck 發表於 2024/4/15 06:12

睇清楚你呢隻喪屍jimmychauck用你自己個口噴的糞!
你jimmychauck就係恬不知恥的番邦蠻夷耶L灰孫雜種賣國賊!

.
2015年中前我有一段長時間是在內陸,那時外間網站是被屏蔽的,曾託抽刀斷水兄貼過一篇《曾蔭權述職》的貼 ...
旁觀者 發表於 2024/4/15 23:58

他是一個無賴流氓,說話顛来倒去,語無倫次,他的神經病肯定很嚴重。

不過作為一個耶穌教徒的樣本,
他真是非常努力去做到【耶穌教徒都是極乞人憎的畜生禽獸】,他表演得不錯!
大家不妨共賞!

.
回覆 72# leefeng

你一日到黑發羊吊,只會幫我證明我論點,我係唔會介意㗎。

我就答左㗎啦,你又揾唔到就你自己問題。

你冇其他野回應,都幾顯你斤兩
回覆 75# leefeng

你唔否認我當你係㗎啦
回覆 77# leefeng

旁觀者老人家已承認左佢自己講十幾年冇上過離教者之家係錯誤資料,並且已澄清及提出一些其他可能。你一日到黑叫人敬老,何苦現在竟以"無賴流氓,說話顛来倒去,語無倫次,神經病很嚴重"斥之?

你呢種講一套做一套笑裡藏刀前恭後倨嘅態度非常不可取。
高級模式 | 發新話題
換一個