返回列表 回覆 發帖

我戒煙了

原帖由 沙文 於 2008-4-15 23:44 發表
間間保險公司不同
http://www.scubaboard.com/forums/archive/index.php/index.php/t-75190.html weakes

回復 6# 抽刀斷水 的帖子
真係好鬼辛苦。為了增強力量,我在此公開宣誓:
若然我戒煙失敗,就信大秦景教!

P.S. 請 ...

老大你三思~~
但如果老豆你信大秦景教, 史仔誓死追隨~
合你我師徒二人之力, 一定可以將教會鬧個雞飛女走!
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 沙文 於 2008-4-16 19:02 發表
而家又好似冇咁蘿蘿孿........其實我呢個誓,係咪搞到公主好痛苦呢?佢想我戒煙成功好呢?定失敗好呢?

回復 24#  的帖子

信左邪教都可以離教啦
戒左~一樣可以食番  冇衝突架wor
話唔定嫂夫人會因為你咁而得到啟發, 從此離教呢~
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2008-4-16 23:14 發表
我玉潔冰清,並無「曾經信過大秦景教」此人生污點,若然信了又離教,豈不是變了跟您和呂布一樣的反覆小人?

終於頂唔順,去買咗包

但由此想起中國人兄,
http: ...

係咩? 老大你夠膽講一句, 你唔想小蘊做一個離教的反覆水性女子?
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2008-4-20 00:43 發表
我係唔想佢離教喎。我想離婚之嘛

以師父你咁犯賤既作風
離婚後抱著師母卿卿我我後, 又米一樣會掛住公主? ~

所以你絕唔係想離婚, 而係想復國!, 復興齊國!
花開花落花無缺!

回復 57# dye 的帖子

沙老大死時可向你同我臨終托孤架嘛~
你駛乜擔心, 我擔保幫老大佢教到小不信溝盡耶教妖女!!!
老大 你放心食 放心去啦!
花開花落花無缺!

回復 66# 沙文 的帖子

福音戒毒? 只怕會染上耶毒, 比食k仔, 白粉, 冰呢d仲要手尾長
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2008-4-28 12:48 發表
福音戒毒的內容同我的「福音戒煙」原理一樣:您發一個毒誓,若然戒毒失敗即信福音。
所以係冇手尾嘅

咁仲衰, 即係D人戒唔甩, 又唔想番教會, 就會KEEP住 "戒ing" => 即keep住食是也~
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個