返回列表 回覆 發帖

香港邪教(基督教)

雞篤桃
實 發表於 2009/5/5 19:05
不如「姬禿屠」啦,煞氣大尐
Don't know where God is but the Devil is in the details
不如「姬禿屠」啦,煞氣大尐
沙文 發表於 2009/5/6 11:25

做咩比佢地咁大殺氣, 雞雞地咁得架喇, 嘿~~~~~~~~
金句一: 禱告變咀咒; 聖經變神經
金句二: 基督徙講就仁義道德, 做就傷風敗德
金句三: May God Fuxk u
就係因為佢地雞,我地就俾小小煞氣。因為雞就凸顯唔到該教的殘酷嘛。而且您原先用「桃」,就顯得幾好食
不如「基督逃」啦,用來紀念Luk 4:28 的 Run away基督
Don't know where God is but the Devil is in the details
217# prussianz
        屁眼教主移鼠說自己代表真理,他說:
    「你們奉我的名,無論求甚麼,我必成就,叫父因兒子得榮耀。約翰》14:13
      請閣下奉移鼠之名求洋邪神在閣下眼前出現,立即便能確定有没有洋邪神了。
224# 旁觀者
那也不一定啦。即使移鼠大聖在眼前現形,但您如何能肯定這一定不是太乙真人變成洋邪神的樣子跟您玩玩呢?
225# 沙文

如此情況下 梗係對埋身份證好d啦
226# 訪客得得b 姓孫的掹條毛都可以變任何id card,我地肉眼凡胎何能分辨呀?
227# 沙文

身份證有密碼架 是儰冒不到的
228# 訪客得得b
密碼都可以係馬騮毛變成嘛
229# 沙文

不成呢 號碼編制上有秘密架
既然咁難証明, 就不如叫佢比d 有水印既銀紙做遮口費算啦
222# 實
就係因為佢地雞,我地就俾小小煞氣。因為雞就凸顯唔到該教的殘酷嘛。而且您原先用「桃」,就顯得幾好食
不如「基督逃」啦,用來紀念Luk 4:28 的 Run away基督 ...
沙文 發表於 2009/5/6 12:18

就因為你句幾好食, 我就去改改佢, 不過你改既有個姬字, 比我感覺似靚女

而基督逃, 亦唔太好, 我唔想再成日睇到呢個咁令人討厭既人名喇, 所以........

都係再想想佢
232# 教徒多數係女人嘛
232# 實 教徒多數係女人嘛
沙文 發表於 2009/5/7 00:12

最慘佔左90%唔係靚女姬呢
234# 係您誤会啫。「姬」字未必負責描述其靚唔靚,可以只係女人咁解嘛

靚嘅都離哂教 lu,喺哂呢度。
有沒有宗教,好人都會做好事, 壞人都會做壞事。但要好人做壞事, 那需要宗教。-- 史蒂文·溫伯格(Steven Weinberg)
>諸君

那不如試一試「雞禿屠」
(逃)

>撻Q猛男

之前的答案有沒有幫助?
諸君,我已幫他們諗到一個極為貼切的稱呼。為紀念Num31:18, 未嫁的女人才可送禮自奉,已婚婦女則殺之可也事件,應該可以叫佢地做「姬都屠」。此稱呼還有一個優點:只要稍為讀快尐,就算您係兜口兜面咁叫佢,佢都聽唔出您話佢乜嘢。
230# 訪客得得b 太乙真人唔會唔知連您都知嘅嘢卦

225# 沙文
太乙真人得閒,不如參加王母娘娘蟠桃宴,擦番餐,或祭煉多塊照妖鏡、多條綑仙繩,捉兩個洋妖好過玩咱們這些凡夫俗子啦。
高級模式 | 發新話題
換一個