返回列表 回覆 發帖

又再請教一下民族主義大哂人仕

回復 63# 沙文 的帖子

咁當英國打鸁左滿清之後 又吾順便做埋皇帝?

咪咁無聊啦 打蠃左只可以殺多一些人 不一定可以話事的

麻鷹打鸁左隻豬仔 只可以食左佢 吾可以叫隻豬仔做野  

"打嬴左話事"決漏太多  不可稱為定理

"有人信就可話事"才能貫穿時空 較接近真理
原帖由 weakest 於 2008-8-28 23:39 發表
Enjoy同你交談....咁Enjoy唔enjoy同你共事啊???

d鬼佬鬼婆見佢講野咁乞人憎 咪拎佢入房發洩下囉
原帖由 沙文 於 2008-8-29 05:46 發表
点止鬼佬鬼婆呢?您都見我講野乞人憎啦。What's your room number?
不過,入房後您都要打嬴我先可以話「边個在前边個在後」這件事喎

想小弟話哂叫做學究天人  鹤鸣九皋  斗南一人 斗酒百篇  七步之才 倚馬可待  不歌而誦謂之賦  登高能賦可以為大夫  筆下之力何止千鈞
我自有教誨你之辦法 使乜學洋人咁野蠻 又打罵 又用硬物塞口咁姐
原帖由 沙文 於 2008-8-30 06:44 發表
您而家得Q閒咩?您唔駛上萬言書痛陳利害,嚴正指責當年八路軍抗日的錯誤路線令百萬計軍民寃死? ---- 毛主席叫皇軍信Comintern就掂過碌蔗啦,打乜春?以後國家如遇侵襲,就叫敵人信任黨、加入共產黨,貫穿時空 較接近真理,則边彊可 ...

當年投向毛毛的人 其實都不太知道自已信乜架 只是不想再信光頭佬先嘛

蘇聯咪係咁囉 美國又係咁囉 睇下邊個多d人信之嘛

原帖由 沙文 於 2008-8-30 19:19 發表
no no no, 最終一定係拳頭override咀頭。
假設您有天下第一的咀頭,但若是您不能說服我,都係得個桔。
而「您有天下#1的咀頭卻不能說服我」這假設是邏輯上有可能成立的。

假設您有天下第一的拳頭,則一定能打嬴我而話事。 ...

理論歸理論 實際歸實際
世上依靠拳頭稱霸的 大不了威風三幾百年光境  
依靠咀頭也文也武的 閒閒地搞上一兩千年 你吹咩
美國快大選了 且看兩黨候選人那一個好打些先
原帖由 沙文 於 2008-8-30 23:08 發表
兩黨候選人都唔好打,美軍打伊拉克就好打

你無講明打羸國家話事播
原帖由 沙文 於 2008-8-31 00:51 發表
係因為遷就您故盡量小賣弄文字

如以國家為單位  咁你慘喇 你搞得清楚"勝"與"敗"條數點計先啦

蘇聯入侵阿富汗 誰勝誰負?
原帖由 沙文 於 2008-8-31 02:07 發表
边個話事?

边個話事丫?
原帖由 沙文 於 2008-8-31 15:12 發表
見好似少人信就駛架坦克車入城然後宣告對方人數不足之人話事

繼續啦 我等住學野架嘛
原帖由 秀雲 於 2008-9-1 15:51 發表
沙文問的對象驢唇不對馬嘴。

這種事,應該去問黃俄,前中華蘇維埃政府去。問民族主義分子干什麽?

條友仔玩文字打交術之嘛 咪鬼理佢啦
原帖由 抽刀斷水 於 2008-9-1 16:29 發表

書面:這個混混在玩弄文字打架術而已,別理他吧。

怎樣將"文字打架術"載入史冊  取代"乳理分析"這個偽學術名稱  成為共同語言好呢?
原帖由 沙文 於 2008-9-1 21:30 發表
至少要有兩個degrees才可以做到

哦 請問聲你個學位係邊度買架
原帖由 沙文 於 2008-9-1 23:34 發表
一位對殖民地深痛惡絕人仕果度

都係問阿dye好d
高級模式 | 發新話題
換一個