返回列表 回覆 發帖

移鼠3D圖(代貼)

旁觀者

據國外媒體報導,電腦畫家表示他們已利用數位技術成功復原移鼠的容貌。復原容貌過程中,他們利用了從都靈裹屍布上獲取的資訊以及血跡,而後將這些資料轉換成一幅3D圖像。都靈裹屍布是一塊血跡斑斑的亞麻布,很多人相信這塊亞麻布曾用於包裹被釘死在十字架上的移鼠的遺體。
《電腦畫家宣稱利用都靈裹屍布復原耶穌容》新浪科技網2010年03月31日
http://tech.sina.com.cn/d/2010-03-31/09264006181.shtml


移鼠賊眉賊眼似足黑社會老大
回復 1# 抽刀斷水

咁佢係罪犯(耶經講的...)ma...
回復 1# 抽刀斷水

單憑這個角度又好似武斷咗尐
請問有冇其尊容之正面供小弟開下眼界?
找到了


有段經文話細路仔走埋去移鼠度要佢抱抱.

我100%肯定此段情節係老作嘅
您試下揾條粉腸咁嘅尊容,細路仔見到唔冇鞋挽屐走,我切啫請您食
de omnibus dubitandum
經文有無提及該細路既視力狀況?
支持鼓勵每位離教者
回復 5# 抽刀斷水
您當真咁想食啫咩?
移鼠大聖係包醫盲仔嘅,就算佢道行不夠,初診後仍覺眼花花, 但覆診就實掂:

Mak8:23 耶穌拉著瞎子的手、領他到村外.就吐唾沫在他眼睛上、按手在他身上、問他說、你看見甚麼了。他就抬頭一看、說、我看見人了.他們好像樹木、並且行走。隨後又按手在他眼睛上、他定睛一看、就復了原、樣樣都看得清楚了。
回復 6# 沙文

可能耶穌岩岩講完道, 口水乾呢?
包皮係耶神最愛零食. o者呢, 連神都唔要, 唔荒好食得去邊.
回復 7# 龍井樹
這只是尊夫人的個人意見罷了
我所認識的女士個個都認為啫啫很好味
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
返回列表
高級模式 | 發新話題
B Color Image Link Quote Code Smilies
換一個