返回列表 回覆 發帖

N-1

pls refer to #1197
沙文 2019/9/1 03:11 提交

好似以前有個講波佬講:
依家係一比一,
如過南華完埸前入多一球,咁就會嬴波勒。
真係幾柒
神父確係
日日夠柒行一淫
主恩獸慾常降臨
沙文 發表於 2019/9/1 03:56

睇多啲自然生物片哩....
動物發情係季節性既, 平時根本係唔會有性慾, 唔會日日行一淫
只有人類先會時常淫根動, 囡囡常叫春。
所以, 日行一淫過啲唔係「獸慾」嚟
if 從此冇神父 比較容易實行
抽刀斷水 發表於 2019/9/1 10:43

轉行做上師, 仁波切?
攞正牌用龜頭去為信眾開光, 進入大樂, 升呢喎!
fact check
神父嘅獸慾係狗公型, 7-11, 7/24
沙文 發表於 2019/9/2 02:36

無乜興趣睇你個連
狗公型即係點?

淨係露個連, 唔知你想點
畀我督爆您無知就話無乜興趣睇。其實咁都落唔到台嘅。愈冇興趣就愈無知
沙文 發表於 2019/9/2 23:32

你除咗條褲, 拎出條野, 都要篤先得㗎
唔通除咗褲就話: "老婆, 少完哩, 篤爆咗你哩" 咁咩
點解報導焦點放在「聞香」這動作上呢?
係咪聞香大罪過伸手入內褲?
無聞香就冇咁鹹濕?
報道內容包括

三大行動缺一不可,並無重點報道任何其中一様。係您選擇了一項您personally較感興趣的事物作重點關注啫

沙文 發表於 2019/10/31 03:45

見你引文以「聞香」作標題,
當是貼文既賣點,焦點所在矣。
將手伸入女童內褲內撫摸下體,之後還聞手指頭「品香」,其行為令人令人髮指,讓家長無法忍受便向媒體爆料。
沙文 發表於 2019/10/30 23:08

不過, 文意係話「品香」才是令人令人髮指,讓家長無法忍受, 
是主角。
係呢個記者, 報導時把妹仔, 升喱到係主人婆

品香, 都可以好專業㗎

神職人員品香同性侵的專業態度係我一貫都佩服嘅
沙文 發表於 2019/11/1 02:16

點解明明係邪惡事, 你都要佩服呢?

唔通人地擺壽宴,
你就去祝福人節哀順變?

說明你既是非判斷能力有待改善
我讀書嗰陣先生教無論做乜事都要用專業態度,我純粹佩服貴教的專業精神,而唔係佩服邪惡喎 ...
沙文 2019/11/1 13:08 提交

咁你係用乜態度嚟聞香?
好認真咁索?
我就係自忖比唔上貴教人員聞香的認而又鍥而不捨精神,前仆後繼,拉幾多都有人傳承前人遺志,
所以我先至寫個服字
沙文 發表於 2019/11/1 14:57

你寫個『服』字都啱㗎,
有樣學樣既話, 下埸都一樣:

不過, 罪不在聞香, 係伸手入人褲內挖妹妹
唔好『服』錯
◎尊重身體自主權,請撥打113、110。
https://www.ctwant.com/article/9904

沙文 發表於 2019/10/30 23:08

呢啲所謂網上新聞社既報導,
全部無實名, 新聞無來源,
真係坐個芒前係咁老作都得哩。

沙文幾時變咗連登仔
我明白聞香係成個operation的較次要部份,
沙文 發表於 2019/11/2 00:25

你明白而盲從
罪加一等
我明白聞香係成個operation的較次要部份,冇好似您咁以為係重點喎。

有問你搞你老婆時, (少男少女過陣喎, 唔係老夫老妻既現在)
你有無聞下香?
我明白聞香係成個operation的較次要部份,

所以我#1224咪話, 點解要著重在「聞香」
不如連細節: 「用中指, 係妹妹內成 C 字咁撩。。。撩到佢想尿尿。。」都寫埋出嚟吖
呢條報導, 根本就係故意賣弄鹹濕!
因為您自己中意唶,報道原文就冇著重在「聞香」
沙文 發表於 2019/11/2 01:00

挑。。。
劈頭第一句就寫聞香哩
伸手入褲內, 唔夠賣點, 要加「聞香」
回覆  beebeechan
有冇實名冇乜所謂。約伯記又夠冇實名,從來冇聽過您complain
沙文 發表於 2019/11/2 01:03

同約伯辯論過三個佬, 有名有姓架喎
Eliphaz, Bildad, and Zophar
唔係話乜乜「余姓長老」咁求其
(唔知係咪暗串睇,又信, 同引文過啲友係性「愚」呢?)
點有姓法呀?3條反都係姓陳咖?
沙文 發表於 2019/11/2 03:03

Eliphaz, 姓 沙 卦
高級模式 | 發新話題
換一個