返回列表 回覆 發帖

beebeechan醒未呀? 見到你講呢句野我真係由個心度笑你天真

回復 20# beebeechan

比起教會撞口撞面皆禽獸, 您去邊都還可以啦
第二, 你貼過兩幅相係乜誰?
介紹下好無?
你識...我唔識
我係邊度蒲頭, 唔係咁難摷
有興趣同我論者自會找上來

回復 20# beebeechan

點解要比借口自己逃避呢(怕比佢地起底?恥笑?)
你曾去過既各大論壇如香討,3男2女都係爆粗論區
挑戰啦~你在各處留下足跡足見閣下想上位
上位的最好平台就係高登

高登仔既戰書
樓主原來係discuss度都有同beebeechan交手 我係mini度都同佢玩過下

好懷念佢...........

x2
我之前又衰既,佢去左mini度貼左篇野講bible點預測到一d科學既野,俾我駁到佢一棟都冇,之後又有幾次我指出佢d logic有幾大問題,佢咁就潛左水喇.....

佢對你咁冷淡既
之前我香討度佢出親post我都係咁插佢
都插左幾10個post佢先失蹤wor

我同佢都交手左唔少次架喇,佢一俾人插爆左就潛水,我講緊最近個次姐

http://forum4.hkgolden.com/view.aspx?type=BW&message=1766132&page=3&highlight_id=0
未算,起碼香港反基反得最狼死既高登佢係零足跡(不知何故了.......)
真可惜,佢係有機會問鼎每月之星(如現 ...
傲凌空 發表於 2010/5/16 02:19

一個只是爆粗的論區, 不值我花時間.
這裡...也是只得一個粗鄙文而已, 還可以.
網路時代,凡走過必留痕跡   

beebeechan 兄打遍天下anti-基版,也不是一天兩天的事了
...
android 發表於 2010/5/15 10:21

未算,起碼香港反基反得最狼死既高登佢係零足跡(不知何故了.......)
真可惜,佢係有機會問鼎每月之星(如現實沒有大膠事的話,不過到目前為止5月太多膠事,建議在6月底發功)
回復 17# beebeechan
我係俾我老婆整到聖潔嘅,所以神父通屎渠,聖潔在我:
1Cor 7:14 因為不信主的丈夫因妻子而成了聖潔的,不信主的妻子也因弟兄而成了聖潔的; 不然,你們的兒女就是不潔的,其實他們卻是聖潔的。

但更難能可貴的是屁眼教主俾您講到身有屎。講完教主,而家輪到佢老母嘞。
聖母雖無原罪, 但有痔瘡 -- 您都要叫佢久不久起身行下

個個基督徒都承認有犯罪的.
你通人屎渠都唔當係罪, 當食生菜....咁你真係無乜罪, 非常之聖潔
怪之得佢成日叫人唔好犯罪、犯咗罪又會點點點
係因為佢有切身之痛, 坐立不安, 心緒不寧
有此經驗, 肺腑之言
Don't know where God is but the Devil is in the details
成日坐好易生痔瘡

叫佢起身行下啦
沙文 發表於 2010/5/15 21:07

係咪你有切身之痛, 坐立不安, 心緒不寧
有此經驗, 肺腑之言?
耶穌不同他在生之年, 佢依家返左上天, 坐係王座上
beebeechan 發表於 2010/5/14 21:39

成日坐好易生痔瘡

叫佢起身行下啦
救你, 使乜老耶基少出馬
派條最低級既靚都掂哩

身邊大把靚
beebeechan 發表於 2010/5/15 13:39

哈哈, 順我者昌逆我者亡, 又真係幾似黑社會喎....
點呀? 你上黎又係想收o靚呀? 可惜我信邪不能勝正o既.

網路時代,凡走過必留痕跡   -----

耶穌有無留痕?
你懂得點去搵耶穌的痕, 好似你搵我在網上的痕咁?

[抽下水先]
不是耶穌打救嗎?連耶穌的功勞你都要強搶過來?
龍井樹 發表於 2010/5/15 13:38

救你, 使乜老耶基少出馬
派條最低級既靚都掂哩

身邊大把靚
可惜...
你dee數好唔掂, 成日困擾住你, 想有個數王來打救你...
beebeechan 發表於 2010/5/15 13:26

不是耶穌打救嗎?連耶穌的功勞你都要強搶過來?

beebeechan 兄打遍天下anti-基版,也不是一天兩天的事了
...
android 發表於 2010/5/15 10:21

難得你不是說我在天下 anti-基版被打....多謝多謝
BB陳應該去開補習社.
只要他替學生代禱一下, 無論 Add. Math, App. Math, Pure.Math, 有陳 Sir統統冇有怕. ...
龍井樹 發表於 2010/5/15 12:04

可惜...
你既世界, 眼中只有數

代表
(1) 你是井底蛙, 不知世間學識淵博
(2) 你dee數好唔掂, 成日困擾住你, 想有個數王來打救你
BB陳應該去開補習社.
只要他替學生代禱一下, 無論 Add. Math, App. Math, Pure.Math, 有陳 Sir統統冇有怕.

回復  淚兒

我一早起左佢底啦........
傲凌空 發表於 2010/5/15 01:59

你偷窺
高級模式 | 發新話題
換一個